Hoppa till innehåll

ado

Members
 • Antal inlägg

  95
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

9 Neutral

Om ado

 • Placering
  Member

Information

 • Bostadsort
  Malmö

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bluesmanbb@hotmail.com
 • Telefon
  0046765382127

Senaste Profil Besökare

669 profilvisningar
 1. Flugspö: CTS Affinity X 9' #6

  Sänkt pris
 2. Danielsson LW 6nine

  Har några frågor... vi tar det via PM
 3. Danielsson LW 6nine

  Här är rullen med bilder Såg lite små märken nertill så sätter priset till 2100kr. PM Tack PS. Bara så det inte är några missförstånd som förra gången - detta är alltså inte L5W utan LW
 4. Jättefint skick, verkar inte suttit på spö. Får inte chans att använda denna så lika bra den får gå vidare Pris: 3000kr PM Tack
 5. Flugspö: CTS Affinity X 9' #6

  Inte i första hand... ev om försäljningen skulle dra ut på tiden
 6. Säljer en supersnabb kastkanon. Köpte detta som ett reservspö så det har mest stått hemma. Korken är ren o fin. Rullsätet har fått sig ett litet märke. Klingan är i nyskick. Byggd av Fly Fishing Masters i Malmö. Köpt i nov, 2016 (kvitto finns). Pris: 2100kr. PM tack
 7. Norr om sthml

  Hej alla! Har en kompis i Wien, som ska resa till Stockholm i juli. Han är en inbiten flugfiskare och har stora förväntningar av Sverige Det handlar främst om flugfiske i strömmande vatten - öring och/eller harr Han har tillgång till bil men resorna får gärna vara kortare än 4 timmar Tack för alla tips på förhand!
 8. Det var nästan likadant... Fixat nu! Tackar!
 9. Hej gott folk... Min rulle går inte så smidigt som den bör. Så jag misstänker att delarna inte sitter i rätt ordning. Någon som råkar ha denna rulle eller sprängskiss?
 10. Linor till Evotec DH

  Jag antar att man efter ett tag har ett bra antal olika linor
 11. Linor till Evotec DH

  Versitip kommer med 4 spetsar, varav 2 är sjunk. Eller har jag missuppfattat som vanligt?
 12. Linor till Evotec DH

  Ok då är det slut på letandet - köpte precis! Guideline TLS 0.031 - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/skjutlinorrunningline/tsl.html Rio Scandi Short VersiTip - https://mistpool.com/product_info.php?products_id=1632 Rio Backing 30lb - https://mistpool.com/product_info.php?products_id=576 / @fishing_85: jag vet, skäms det är bara 100m - jag blir glad bara jag får se den utanför öglorna hehe. Oh! Va skönt att ha bestämt sig Jag kunde inte ignorera alla som hyllar VersiTip Short - sen så 15' spetsar kostar ju inte särskilt mycket om jag i framtiden vill komplettera med några längre... @jottosson: Räknade lite på värdet av det hela: Rio body kostar ca 500:-, spetsar 200:- st. Jag kommer lätt upp i en tusenlapp om jag köper styckvis. Tack för hjälpen allihopa!
 13. Linor till Evotec DH

  Jo, lite mer backing skulle väl inte skada så man inte blir ångerfull & bitter GL Shortcut RTG verkar vara runt 10m - alltså liknar VersiTip Short... Och denna här ser ut att vara 30m lång? https://mistpool.com/product_info.php?products_id=836 - Är det för att det inte är "Skandi"? Annars verkar som att man inte behöver en skjutlina till denna? Eller har jag missuppfattat det?
 14. Linor till Evotec DH

  Tackar! Då har jag kommit lite längre Running line: 0.34 - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/skjutlinorrunningline/tsl.html Här har jag förstått att det är bättre känsla med en lite tjockare lina, dock sämre kastlängd... vilket jag kanske kan leva med. Backing: 30lb, 100m - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/backingoglortillbehor/sa-dacron-backing.html Är detta bra nog? Vore trevlig om man fick någon användning för den Sedan så hittade jag tre olika VersiTip: 1. Vanlig: 445grain/29g 11,6m - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/fluglinor/rio-scandi-versitip.html 2. Short: 425grain/28g, 10m - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/fluglinor/scandi-versitip-short.html 3. Sedan även denna, vilket förvirrade mig ytterligare - http://www.wittlock.se/sv/utrustning/fluglinor/rio/scandinavian-spey-versitip-2-hand.html (Det är ingen vikt angiven, bara klasser. Ska jag här ha 7/8 eller 8/9? Här är det fyra spetsar + man kan man välja mellan flytande/sjunkande bas) Om #3 är för tvåhandsfiske, vad är då #1 och #2? Tyck gärna till och föreslå annat om jag valt fel.
 15. Linor till Evotec DH

  Vi är överens om att alla råd är subjektiva Hursomhelst, jag lutar åt VersiTip - vet ej ännu om det blir short eller vanlig. Killen i affären tyckte att short (10m) passar bättre till vatten här i söder (Mörrum och Lagan). Jag tror det blir bra med vilket som Tack för dina tips! Vore riktigt kul med mässan men kommer inte kunna åka... kanske nästa år.
×