Hoppa till innehåll

Andreas89

Members
 • Antal inlägg

  953
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  17

Andreas89 last won the day on December 7

Andreas89 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

440 Excellent

Om Andreas89

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  andreas.andersson.89@hotmail.com
 • Telefon
  0700000000

Senaste Profil Besökare

2 340 profilvisningar
 1. Andreas89

  Krokhållare eller inte

  Kör nedersta linföraren jag. Är så van vid det att jag inte stör mig på det alls.
 2. Andreas89

  Dagens foto

  Fin morgon imorse. Men nu blir det tö framöver tydligen. Tack för denna gång rimfrost.
 3. Andreas89

  Dagens foto

  Minns ni klorofyll? Kan inte låta bli att tycka att Sverige är ganska fantastiskt. Vad vore livet utan denna omväxling.
 4. Andreas89

  Black Friday/Weekend/Week/Whatever

  Det behövs inget köpstopp heller egentligen. Koldioxidkompensation, återvinning och lite bättre materialval när vi bygger prylar löser allt, och det vore inte ens särskilt dyrt. Som exempel är TV-licensen dyrare än det hade kostat att koldioxidkompensera för ett år (ca 800kr för medelsvensson). Är dogmatisk samhällsrapportering och eurovision viktigare?
 5. Andreas89

  Vid nyval...

  Äsh, så jobbigt är det inte att reda ut vad man tycker är pest, kolera och influensa i valsedeln och ta sig iväg och rösta på influensa var fjärde år. Jag tror det blir bättre på sikt. Det är oundvikligt att vi om bara några generationer kan trycka på en knapp och få tillbaka strategier och utfall även i så komplexa problem som politik och det kommer skära ner rejält på bruset.
 6. Andreas89

  Black Friday/Weekend/Week/Whatever

  Vete fan vad man ska tycka. Black Friday är ju inte grundproblemet utan bara ett litet symptom. Produktion och konsumtion är ju the name of the game hela övriga året också liksom. För mig är det ett icke-problem, behöver mätta prylhetsen med tyngre kickar än jag har råd med nytt så i stort sett allt utom maten jag äter köps begagnat. Vi kan låtsas att det är av etiska skäl.
 7. Andreas89

  Förvaring! fishpond tomahawk fly tying kit

  Hade lillebror Road Trip några år. Bra kvalitet men personligen tyckte jag det blev drygt i längden med alla intrikata fack och dragkedjor att dona med varje gång grejerna ska plockas fram eller läggas undan. Har man plats och möjlighet tycker jag en vid plastback med lämpliga insatser á la Smartstore är så mycket mer snabbjobbat och överskådligt. Behöver det vara kompakt för resa har jag hellre organiserat kaos i nåt sånt här - https://fishline.se/p/flugfiske/tillbehor/flugaskar/frodin-salar-organizing-system-wallet.html
 8. Andreas89

  Frödin visar vägen

  https://www.fiskejournalen.se/domen-mot-journalisten-mikael-frodin-skyldig/ 12 000 nok i böter eller fängelse i 24 dagar. Inga träffar i nyhetsmedia än så länge om man googlar på Mikael Frödin. Hoppas han får mer valuta för boten framöver.
 9. Andreas89

  Frödin visar vägen

  Kalla mig cynisk men jag tror en kort sväng bakom lås och bom är det bästa för laxen. Bättre nyhetsvärde.
 10. Andreas89

  Rulle som fryser ihop

  Den blå packningen som ligger an mot spolnavet på F3W har tagit in smuts och därmed säkert också fukt för mig. Så jag vet inte om jag heller håller med om att Danielsson är perfekta. Man får hålla koll och se till att alla packningar är väl fettade även på Danielsson.
 11. Andreas89

  Fan va trött jag blir!! Vett & Etikett

  Skulle jag anställa en tillsynsman till mitt vatten skulle jag gärna slå ihop de tre personerna till en @Ismo Stor som ett hus och van att handskas med den undre världen? Perfekt!
 12. Andreas89

  Norra Ljung - Ny svensk friluftsbyxa

  Vad har byxan för garanti och planerar ni att erbjuda reparationsservice mot betalning utanför garantin? Tycker den ser fin ut och funderar på att prova ett par. För mig är öppen ventilation ett plus. Det fläktar så mycket bättre varma dagar med packning på ryggen.
 13. Andreas89

  Grovlek på backing (flätlina) klass 3-6?

  Yes, även om Sufixen är en smidig flätlina så har den ändå en större tendens att krångla till sig och fastna lite lätt i underliggande varv över tid. Det är väl när man använder fluglinan som lite slack letar sig ned i backingen, och att spolen torkar och blöts om vartannat gör nog sitt också. Dacspun ligger som annan ändamålsenlig backing bättre på plats över tid. Spolar man på båda stramt och perfekt hemma och jämför är det ingen större skillnad, det är när jag spolat av linorna och synat backingen efter lite längre användning som det visat sig att flätlina inte är optimalt.
 14. Andreas89

  Cdc till magic tool

  Ja precis. Tveksamt köp i efterhand då jag inte använder de färgade fjädrarna så mkt som jag hade föreställt mig. Men så ser alla färger ut iallafall. Styckpåsarna har 50 eller 70 fjädrar beroende på om du köper storleken Select eller Small and Fine. Naturfärgerna fiskar så bra så jag har inte känt någon motivation att krångla till det i askarna. Dark Gray och Medium Gray (i topp i bild) och Brown Tan (till höger näst längst ned) är vad som går åt.
 15. Andreas89

  Cdc till magic tool

  Ovan nämnda fjädrar håller väldigt hög kvalitet. Ungefär 1kr fjädern som Petitjean (som jag inte testat) men i lite mindre förpackningar så du slipper köpa för mkt av en färg som blir en miss. Dryga att binda med och flyter dagen lång med en droppe aquel. Fina färger. Mkt nöjd.
×