Hoppa till innehåll

Andreas89

Members
 • Antal inlägg

  910
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  14

Andreas89 last won the day on July 19

Andreas89 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

401 Excellent

Om Andreas89

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  andreas.andersson.89@hotmail.com
 • Telefon
  0700000000

Senaste Profil Besökare

2 115 profilvisningar
 1. Andreas89

  Dagens foto

  Promenad med en cutting edge 5D från 2004 som damp ned i lådan idag. Varken stora pixlar eller Canons färger från den eran verkar ha passerat bäst före. Rätt ur kameran JPEGs.
 2. Andreas89

  Köpråd klass 5 spö + lina

  Rätt säker på att du håller fisken fel i första bilden Jonas
 3. Köpte ett Clearwaterkit för några år sedan när xxl hade någon tokig rea. Spöt är ganska rappt och trevligt men korken var av riktigt dålig kvalitet. Fyllningen har släppt så handtaget ser ut som en hålig ost. Rullen är en rätt tung och tråkig gjuten historia som tappar färg bara man tittar på den och bromsen är både ryckig och har högt startmotstånd. För de 2000kr jag gav var det okej, men inte mer. Säsongen börjar lida mot sitt slut så det är en utmärkt tid att göra en mer kostnadseffektiv men ändå trygg begagnataffär med någon etablerad forummedlem. Inom den budgeten ryms en beprövad premiummodell och en Danielssonrulle. Köpesannons brukar ge bra utdelning om du skulle bli sugen på att prova den varianten.
 4. Andreas89

  Fråga till Danielsson fantaster!!!

  Eller ringa Danielsson.
 5. Andreas89

  Stendalsfjällen väster om Vålådalen

  Klicka på "fisketillstånd och återförsäljare" här: https://www.lansstyrelsen.se/jamtland/privat/jakt-och-fiske/fiske/fiska-i-fjallen.html Vilken sameby det handlar om har jag inte i huvudet, men det hittar du i Jämtland länsstyrelses fjällfiskebroschyr: https://www.lansstyrelsen.se/download/18.7b51364d161655f444121e5/1526068124587/Fjällfiskeguiden 2018 - Jämtlands län.pdf
 6. Andreas89

  Fråga till Danielsson fantaster!!!

  Tror alla aktörer var (är?) välkomna att köpa rullarna i annan färg än standard så länge man köpte/köper tillräckligt många. Adh Fishing är stora och köpte säkert in hundratals den där vevan då de sålde rullar i titanfärg. Vill minnas att de hade i stort sett hela sortimentet i "fel färg", alltså svarta LW, titanfärgade Original och F3W osv. Den är troligen köpt från adh fishing ca 2013/14.
 7. Andreas89

  Billig Fleece

  Upp
 8. Andreas89

  Barrio Mallard DT4 och DT5

  Upp
 9. Andreas89

  Värmen, vattnet, vart åker man?

  Satsa på nattfiske och var beredd på att det kan bli socialt Har själv inte lyckats så bra än vid mina ännu ganska få och korta besök men fint är det på hela kortsträckan.
 10. Andreas89

  Vilket fett till packning i F3W?

  Nä precis, något som stannar på plats bara är nog huvudsaken. Kikade på ABU men det blev lite dyrt med frakten så jag tar mig nog till närmsta bygghandel i helgen helt enkelt.
 11. Andreas89

  Eureka! Jag har det!

  Alltså, wow... För hand?? Tar tillbaka ovan påstående, det här spöt är så långt före sin tid att vi knappast hunnit ikapp än.
 12. Andreas89

  Eureka! Jag har det!

  Jojo men vad har det för densitet? Sage Igniter är här med Konnetic technology high density. Ditt stenåldersspö lär inte ens ha en bråkdel av densiteten som krävs för att pricka rätt vattendrag ens en gång.
 13. Andreas89

  Vilket fett till packning i F3W?

  Skulle behöva bättra på infettningen av bromsratt/axelpackning på en väl använd F3W, någon som har ett konkret förslag på vilket fett som funkar bra till ändamålet? "Något vattenfast som inte rinner" sa Danielsson men det dyker ju upp hundratals varianter när man googlar
 14. Andreas89

  Vätterharr 2018

  Upplever du någon skillnad på konditionen på fisken i år? Känns inte särskilt troligt att fisken fastar bara för att den får uppehålla sig på lite djupare vatten periodvis.
 15. Andreas89

  svetsa linögglor

  Jag provade sist du flashade den där fina öglan och det var svårt med tändare och ljus för mig. Antingen lite för ytlig smältning så att den small, eller lite för mycket värme så att den blev svag och small. Köpte en varmluftspistol till annat ändamål i våras och då blev det genast väldigt enkelt. Även linskarvar som har kortare fog än en ögla smälter ihop helt och sitter riktigt bra. Kör också vanlig elfa. Inga invändningar mot slangen.
×