Hoppa till innehåll

HåkanViskafors

Global Moderator
 • Antal inlägg

  11 460
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  12

HåkanViskafors last won the day on September 4 2018

HåkanViskafors had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

315 Excellent

1 följare

Om HåkanViskafors

 • Placering
  Edgemedarbetare
 • Födelsedag 1966-09-06

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Borås
 • Intressen
  Aktiv fritid såklart!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  info@rosenholm.com
 • Telefon
  0709105626

Senaste Profil Besökare

7 130 profilvisningar
 1. HåkanViskafors

  Släng era gamla spön?

  Självklart kan du vara full när du fiskar med Graphene! Precis som vanligt alltså
 2. HåkanViskafors

  Gott Nytt År

  Gott Nytt Fiskeår!!
 3. HåkanViskafors

  Havsöring GBg:s området

  Halvvägs igenom vinterdvalan! Nu är det inte långt kvar!!!
 4. HåkanViskafors

  Nygammalt från Danielsson

  Vad kul!! Tyvärr verkar det som att den bara skall göras i svart färg...
 5. HåkanViskafors

  Veckans fisk v49

  Denna var ganska grym också! Helt enkelt en grym fiskare. Tyvärr skickade jag aldrig någon bonuspremie för laxen men brunöringen fick en!
 6. HåkanViskafors

  Rulle som fryser ihop

  Minusgrader och vatten har aldrig funkat särskilt bra ihop. Lite olja/fett som gör att vattnet släpper ytan innan det fryser brukar göra susen!
 7. HåkanViskafors

  Havsöring GBg:s området

  Klart jag vet! Jag till och med rättar mig efter lagen!! Man kan ju alltid välja hur man formulerar sig.... En alternativ rapport är att jag landade 7 st i ungefär samma storlek, 47-48 cm. Två fick möta min priest. Trots ett ganska schysst resultat så var miljön i och runt vattnet lite otrevlig så det där glädjeruset uteblev.
 8. HåkanViskafors

  Havsöring GBg:s området

  Snyggt! Jag var ute i eftermiddag och fick några till stekpannan. Otrevligt grov sjö och mycket skit i vattnet drog ner behållningen något
 9. HåkanViskafors

  Havsöring GBg:s området

  Snygg firre!!!
 10. HåkanViskafors

  Havsöring GBg:s området

  *Nyfiken* Vad har ni för strategi nu de sista veckorna?
 11. HåkanViskafors

  Havsöring GBg:s området

  Jag var ute i onsdags och hade bra fiske! Ingen direkt huggperiod men de var mer eller mindre aktiva hela dagen. Tre över måttet med topp på 55 cm. Intressant att notera är att det var välmatade, urstarka hannar samt tunna och magra honor. Har aldrig upplevt skillnaden på det viset förut. Förmodligen sviter från den varma sommaren. Just nu har jag ett jobbigt ryggskott - får se om det går över så man kan ta ett nytt pass i veckan!
 12. HåkanViskafors

  Läget kring Koppang???

  Flödet runt Koppang är för säsongen helt normalt. Var där för ett par veckor sedan och det verkade som att sommartorkan hade skrämt bort de stora firrarna! Det kanske bara var dagsformen på våra platser runt Friland. Jag upplever att man bör hålla sig ett par mil norr om Koppang för att ha chans på de lite större fiskarna. Nere vid Koppang är väl standardmåttet typ 30 cm Vattenflödet är viktigt men naturligtvis väldigt svårt att förutse. Optimalt i min mening är strax över normal nivå och sakta sjunkande. Här är ett par direktlänkar; Barkaldfoss ligger uppströms och kanske den mätstation som visar påverkan på flödet. Stai, nerströms, visar med effekten av regleringar.
 13. HåkanViskafors

  Koppang-Glomma

  Väldigt mycket fisk som vanligt. Tyvärr ingen storlek att skryta om. En handfull harrar över 40 centimeter med topp på 44-45. Vattnet pendlade 20-30 cm upp och ner och höll sig på i princip normal nivå för säsongen. Dock har det varit väldigt lite vatten i sommar och det kanske är det som har påverkat fiskbeståndet i området. Vi avslutade fisket i onsdags och då var det skitväder, regn och rusk, och någon drog ur proppen ur älven. Vattnet sjönk en halvmeter och all fisk över 20 cm stack och gömde sig efter lunch. Vi var ett väldigt skönt gäng och den sociala biten är nog viktigare än själva harrfisket
 14. HåkanViskafors

  Koppang-Glomma

  Någon som varit i området nyligen?
×