hector

Members
 • Antal inlägg

  470
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

55 Excellent

Om hector

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Umeå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  hectorlektor@gmail.com
 • Telefon
  +46721813631

Senaste Profil Besökare

659 profilvisningar
 1. Vad kör ni för lim till att limma ihop foamplattor för att göra egna popperskallar? Eller ska jag bara skita i allt och göra gurglers med remsor istället?
 2. Höger eller vänster?
 3. Jag har själv också lidit av psykisk ohälsa genom åren i perioder, ända sedan barndomen. Det är viktigt att prata om och visa varandra att ett machosamhälle där man inte pratar om saker är dåligt och att vi kan stötta varandra! Fiske är super, flugbindning också tycker jag! Så otroligt meditativt och skönt att komma ut i naturen, forskning visar att naturen hjälper mot depression och PTSD.
 4. Vad är det för guldrulle? Ser läcker ut
 5. Frågan är ju dock, hur kommer det sig att man krokar gädda långt bak, som om de börjat bakifrån? Jag säger inte att det ena eller det andra är fel eller rätt, utan undrar bara! Nog rätt antinajs att försöka svälja en borre bakifrån. Kan det vara så att de ofta missar målet?
 6. Har läst lite olika saker, vissa hävdar att gäddor inkl många andra rovfiskar siktar på huvudet på bytesfisken, medan andra menar att det inte alls stämmer alla gånger. Vad anser ni?
 7. Krokstorlek 1 och 2. Totallängd mellan cirka 7-12cm
 8. 29 st magic minnow bundna på partridge krok inkl dubbelsidig guidelineask. 550:- inkl frakt inom Sverige.
 9. Någon som kört Danielsson 3w till grövre gäddfiske? Gäddlinorna brukar ju vara så brutalt tjocka att det blir svårt att få på backing överhuvudtaget på mindre rullar. Vad säger folket, är den för stor?
 10. Jag tror det är Flyfisheurope som är grossist
 11. Det är bra tips! I värsta fall får jag tamejfan köra strumpehållarna som länkades över
 12. Men seriöst, ta det lite lugnt! Jag tänker mer allmänt om det finns något fysiskt med hur stövlar och vadare är uppbyggda som orsakar detta eller om det är jag som är efterbliven eller något
 13. Jag har ingen aning faktiskt om just highwater, men att det skiljer cirka 2 gram mellan klasserna låter rimligt i alla fall
 14. Skillnaden i klasser brukar ju vara typ 2 gram. 15 gram för klass 6 och 17 för klass 7 osv. Plus minus något gram åt alla håll.
 15. Jag har aldrig testat ylle, utan bara kört vanliga strumpor, inte tubsockor utan vanliga tunna, jag brukar sällan frysa. Men ska testa ylle och blandningar, bra tips!