niseye

Members
 • Antal inlägg

  249
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  9

niseye last won the day on March 28

niseye had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

146 Excellent

3 följare

Om niseye

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Härnösand

Senaste Profil Besökare

1 498 profilvisningar
 1. Nej, dom där har jag inte prövat
 2. Jag har fiskat med Scandi Versitip också. Dock bara med flyt klump, så kan inte riktigt rättvist jämföra mot 3D+ då jag kör den i Int/2/4. Men jag gillar verkligen båda linorna, så trivs man med Scandin så kommer man inte ha några problem att gå över till 3D+
 3. Jodå jag har några pass nu med 3D+ Har fiskat en Int/2/4 på 33g och jag tycker den är trevlig. Man är väl ingen kastguru men jag tycker linan är skön och har ett bra skjut. Som jag skrev i en annan tråd så tycker jag bakdelen flyter rätt högt. Den "försvinner" aldrig riktigt djupt under ytan i strömmen, utan man har väldigt trevlig kontroll på klumpen. Har bara fiskat med flytande runningline till detta, så möjligt att man kan komma ner lite djupare med en annan typ av runningline. Annars får man välja en 3D+ med annan densitet. Fördelen med nya 3D+ mot föregångaren är ju att den kommer kapad och klar med öglor. Riktigt bra kvalité på öglorna.
 4. Uppar! Nu med kanon pris!
 5. Aha, detta måste man ju prova! Undrar hur flytförmågan och hållbarheten är?! Samt så skulle det vara intressant vilket material som används.
 6. Skulle nog säga att jackan sitter "normalt". Varken stor eller slimmad
 7. Gillar verkligen materialet, främst för att man får "gratis" volym i flugan samt att det reflekterar ljuset fantastiskt! Lite styvt är det men det är inte svårt att jobba med. Håller med om att man inte endast bör använda Ripple ice i flugan. Bara bundit gäddflugor med det än och det ger verkligen en extra klick i flugorna!
 8. Jag har inte provat den densiteten tyvärr. Men jag kör med int/s2/s4 och tycker att där ligger bakdelen rätt högt. Den "försvinner" aldrig riktigt djupt under ytan i strömmen, utan man har väldigt trevlig kontroll på klumpen. Jag har bara fiskat med flytande runningline till detta, så möjligt att man kan komma ner lite djupare än vad jag upplevt men en annan runningline
 9. Säljer nu min vadarjacka då den inte kommer till användning. Vision kura jacka i färgen "dill" och i storlek Large. Verkligen en kanon vadarjacka! Rymliga fickor utan att den blir för klumpig. Mycket bra skick " Ny trelagers-jacka med smal passform, tillverkad av F3,5 tyg. Jackan har en rymlig ficka på varje sida med mjuka handvärmar-fickor innanför dem. Napoleonficka med dragkedja. Huvudblixtlåset framtill har YKK vattenavisande funktion och i kombination med dubbla vindflikar ger det ett utmärkt skydd mot vatten och vind. Mindre framfickor är försedda med YKK blixtlås. Jackans ärmslut är försedda med kardborre tillslutning och den är justerbar nedtill för att stänga ute vinden. En trevägs justerbar huva fullbordar skapelsen." Pris 900:- ink frakt.
 10. Jag har tyvärr inte provad GDC klumparna, men jag har fiskat nu en del med Guidelines 3D+ linor. 3D serien är ju ingen nyhet i sig men med 3D+ så kommer linorna i färdiga längder och vikter. Jag kör en 8/9 på 33g som jag tycker passar bra till spöet. Skulle kunna gå att köra med något gram till utan problem. Längden på den klumpen är 10,7m vilket jag tycker är lämpligt till mitt Cross 8130
 11. Pm!
 12. Upp och nytt pris! Kanon rulle!
 13. Nej inga byten:)
 14. Längesedan man band gäddflugor, men kul att varva mellan alla laxflugor Beprövat mönster!
 15. Säljer en jättefin rulle som är en Vision Kela GreenMachine 2. Tar linor mellan #5-7. Vänstervevad. Kartong och fodral ingår. Kanon skick! Obs pris! : 1450:- ink frakt (Nypris 3149:-)