Hoppa till innehåll

hö&gös

Edge Moderator
 • Antal inlägg

  695
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  4

hö&gös last won the day on December 17 2018

hö&gös had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

190 Excellent

Om hö&gös

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Flugträsk
 • Intressen
  Flugfiske jakt tyngdlyftning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  dersu.usala27@gmail.com
 • Telefon
  0739-465725

Senaste Profil Besökare

2 190 profilvisningar
 1. hö&gös

  Havsöring Skåne-området

  Grattis och respekt! Härliga bilder
 2. hö&gös

  Lättviktvandring med flugutrustning??

  Apropå extrakläder eller tvättning så finns ett alternativ till, det gamla fina älgjägartricket att vända på kalsongerna!
 3. Om jag hinner kommer jag o kollar lite
 4. hö&gös

  Vad har ni för spö arsenal hemma?

  Guideline Exp4 7'6" #3 Sage Lightline 590 (GIII tvådelat) Sage Approach 590 (för blåsigt sötvatten eller stilla väder på kusten) Sage Approach 790 (dagtid kust) Sage RPL 796 (nattfiske kust) Ett Visionspö från Silverkitet som är klassat #7 men vill ha 19 gram klump när jag kastar (blåsiga dagar på kusten) Sage GIII 10150. Jag klarar mig okej på detta, det är ju fyra spön till kusten ovan. Det knäppa är att Approachen i 590 kastar bäst för mig med #6-linor men sjuan är en klockren sjua så som jag hivar. Inte hunnit jobba klart på 590n linmässigt än men den känns som att det blir en riktig kastkanon.
 5. hö&gös

  Kvällens kvällsmacka

  Aj! @Freak brödet synligt på fyra ställen! Det är inte okej. Kletet är två mosade kokta ägg varsamt utspädda med räkost och majonnäs @Ismo rinnande ost hade funkat dåligt här, jag lovar. Då hade det blivit fondue av det hela... Det är bara jag som har fiskeabstinens, va?
 6. hö&gös

  Kvällens kvällsmacka

  Nu börjar det likna något, @Freak ! Nedanför en macka med lite höjd...
 7. hö&gös

  Efterslag i toppen - äldre grafit - tips & råd

  Jag tänker något liknande om mitt RPL 796, jag använder det till nattfiske på kusten, där passar det utmärkt. Lugna rörelser och snälla dubbeldrag. Till fiske dagtid har jag andra fiskpinnar.
 8. hö&gös

  Z-Lon ?

  Hej! Jag blev bara nyfiken och kollade... Det finns här: https://www.orvis.co.uk/store/product.aspx?pf_id=4439 och här: https://www.flytyingboutique.com/index.php?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=Zelon&dispatch=products.search ...vissa verkar kalla det z-lon, andra zelon...
 9. hö&gös

  Efterslag i toppen - äldre grafit - tips & råd

  Herrn är välkommen! Lycka till med RPL+en! ☺️
 10. hö&gös

  Efterslag i toppen - äldre grafit - tips & råd

  Mitt är känsligt för aggressiva dubbedrag btw. Måste vara nätt på handen. Bäst blir det för mig om jag kastar Göran Andersson-style, främre stopp, bakre stopp, upphämtning itererat.
 11. hö&gös

  Efterslag i toppen - äldre grafit - tips & råd

  Halloj Troutman! Jag kör med min gamla fina RPL 796 på kusten fortfarande. Den vill ha 18 grams klump. Det borde funka på din fiskpinne också? Svänger du förbi södra halland är du välkommen att testa ett par linor.
 12. hö&gös

  Must-have flugor och storlekar

  Räkimitationer dels i rosa eller orange, tex STF-räka eller pattegris. Dessutom i tan/ginger, oliv och brunt. Imitationer av märlor.
 13. hö&gös

  Havsöring Skåne-området

  Jag fegade ur och fortsätter med i avvaktan på snällare väder, men du kan ju glädja dig at att din fru verkar ha sinne för stil och god smak!
 14. hö&gös

  Gott Nytt År

  Gott nytt år och skitfiske!
 15. hö&gös

  Nyårslöften

  Inga gamla löften, men inför 2019 har jag lovat att börja löpträna igen och gå ner minst 5,2 kg. Det blir bra, löpning är gött när man är igång!
×