Hoppa till innehåll

gurchan

Members
 • Antal inlägg

  120
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

gurchan last won the day on December 9 2017

gurchan had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

29 Excellent

1 följare

Om gurchan

Information

 • Bostadsort
  Estocolmo

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  gustavskan@gmail.com
 • Telefon
  0734345627

Senaste Profil Besökare

635 profilvisningar
 1. gurchan

  FISKE I FALUN

  Låter som att det finns fiskemöjligheter och kanske sällskap om man har tur? Känns ju lovande nu när man kan känna våren nalkas i luften. Skicka gärna ett PM om du vill slå följe.!!
 2. gurchan

  FrictionFly "the gamechanger".

  Kul att ni tar tag i er idé, ser mycket fram emot resultatet. Jag har själv gått i liknande tankar efter långa pass längs kusten från flytringen. Axeln är demolerad efter en gammal skidskada (krossat nyckelben vilket gjort axeln ett par cm kortare) vilket fått mig att fundera på hur vikten som svingas kan minskas. Funderade länge på om jag skulle fiska utan rulle, med linan på brickan. Det som fick mig att tveka var tanken på att spöt var balanserat med vikten av en normalrulles vikt i åtanke. Kanske tänker jag fel här? Om inte, hur kompenserar ni för det? Lycka till, ser som sagt med spänning fram emot resultatet.
 3. gurchan

  FISKE I FALUN

  Mer än gärna!
 4. gurchan

  FISKE I FALUN

  Stort tack! Ska jag lägga på minnet!
 5. gurchan

  FISKE I FALUN

  Lyfter den här tråden då staten beslutat att jag ska ta mitt pick och pack och flytta till Falun. Inte mig emot dock då Falun förefaller vara en mysig stad (var ett par år sedan jag var där men tog bilen upp med tjejen igår och kollade läget) med fin natur runt knuten och goda möjligheter till utomhusaktiviteter. Är sugen på bra vatten för flugfiske och gärna någon att fiska med. Fiskar helst inte gädda kan tilläggas. Tips mottages tacksamt
 6. gurchan

  Edgemedlem, men vilket yrke?

  nyexad paragrafryttare (jurist). någon som vill anställa mig? kan fler paragrafer än någon annan och snackar gärna fiske till kaffet!
 7. gurchan

  Snus till Nya Zeeland?

  dåliga nyheter. tullen har med största sannolikhet snott ett av mina paket. ringde postkontoret i queenstown för att kolla om mitt paket kommit men svaret var att allt som fanns var ett brev. skickat lokalt inom nya zeeland. kan inte tänka mig annat än att det är tullen..
 8. gurchan

  Orolig för framtiden

  Många bra tips i tråden. Eric Om du bestämmer dig för att sätta dig i skolbänken till nästa höst har jag ett erbjudande - skicka ett PM här på edge så ska jag hjälpa dig bli klar med skiten. Observera att jag inte menar att du kommer få läxorna gjorde av mig - däremot hjälp med genomläsning av texter, feedback samt tips och stöd i övrigt. Har tragglat mig igenom en hel del plugg genom åren, även extraknäckt som lärare, och har en bra uppfattning om vad som krävs för att bli godkänd. Som ytterligare morot kan jag upplysa dig om att mina sammanlagt 6 år på universitetet givit mig avsevärt mycket mer tid till fiske än polare som t.ex. haft egen firma. Tänkte skicka erbjudandet ovan som PM men hoppas på att offentligheten ska göra det lite svårare för dig att vifta bort det. /Gustav
 9. gurchan

  Snus till Nya Zeeland?

  hämtade nyss ut 4 dosor på postkontoret i queenstown
 10. gurchan

  Snus till Nya Zeeland?

  gled in på posten i förrgår, ingen lycka. ska ringa imorgon och kolla. återkommer!
 11. gurchan

  Nya Zeeland i december

  Om nån vill kolla läget så skriver jag ibland från min pågående resa på www.gustavskan.com
 12. gurchan

  Samsung eller Huawei?

  själv har jag en samsung s7 och är inte särskilt nöjd. missnöjet beror i första hand på formgivning. hur vikten i telefonen är fördelat i kombination med tunna, rundade kanter, gör att jag tappar den konstant samt att den inte är skön att hålla i. kan såklart vara så att kombinationen hand&telefon bara är dålig. det är faktiskt så illa att jag dras med handinflammation till följd av ergonomim vilket inverkat menligt på fisket ( låter som jag är 80 år men är bara 30 och i skapligt skick i övrigt). haft iphone och därefter olika sonytelefoner men aldrig haft det problemet innan. vad gäller prestanda har jag inga invändninar s7an. bästa telefonen jag ägt var sony xperia z3 compact för ett par år sedan. lagom size, sinnessjuk batteritid och vattentät (var väldigt tidiga med det).
 13. jag kan ingenting om vargfrågan så kan inte ha en initierad åsikt. videon var helt klart intressant då den tydligt visade att ekosystem är komplexa, samt svårigheten att förutse effekterna av åtgärder som företas av människan. spontant känns det som att exemplet från YS i videon svårligen kan appliceras på annat än ett fåtal svenska ekosystem, nämnligen nationalparkerna. i övriga områden tror jag att människan genom skogsindustri mm påverkar så till den milda grad att ekosystemet redan är i obalans vilket gör att en fattad pusselbit, i YS:s fall varg, inte kan väntas få samma effekt. men nu körde jag snillen spekulerar deluxe
 14. gurchan

  Snus till Nya Zeeland?

  missade att svara! ska definitivt testa poste restante. Återkommer och berättar hur det gick!
 15. gurchan

  Yellowline # 5 linval.

  Tar ut den i parken imorgon fm. Tack Thors!
×