Hoppa till innehåll

Nicbjo

Members
 • Antal inlägg

  71
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

15 Good

Om Nicbjo

 • Placering
  Member

Information

 • Bostadsort
  Skellefteå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  niclas.bjorngrim@gmail.com
 • Telefon
  0702341314

Senaste Profil Besökare

663 profilvisningar
 1. Tält

  Någon här på edge tipsade om arcteryx bora2 mid som känga/vadarsko. Man tar ut innerskon när man ska ha dom som vadarskor. Jag har tänkt köpa och pröva i sommar. Då får jag med mig allt jag behöver i min 65 literssäck, som det är nu brukar jag knyta fast vadarskorna på ryggan, och det är rätt irriterande då de ligger och slår hela tiden.
 2. Tält

  Kör sedan drygt 10 år sedan ett Hilleberg nallo gt3, idag hade jag köpt en anjan 3 gt. Via Hillebergs outlet kan man få ett tält till ett rätt vettigt pris.
 3. Sänkt priset på Asquith spöna, provar ebay om några dagar.
 4. Jag har en Patagonia river salt i storlek large som användes sparsamt förra säsongen som jag skulle vilja byta mot en Loop Rautas i grått stolek xl i lika gott skick..
 5. Linor till glasfiber

  Jag kör en rio trout lt till min Paddock 4a som är ett snabbare glasspö, tycker det funkar riktigt bra trots att den är lite tung.
 6. Uppar tråden
 7. Mer prylar till salu!
 8. Jag har bestämt mig för att sälja av en hel del av min utrustning för att finansiera ett svindyrt rullköp Det som jag skall sälja är: Rullar: Storlek 1 är som ny väger endats 80 gram och är lämplig för lina 3/4/5 tar en wf4a + 150 meter backing enl. tillverkaren. (komplett med neoprenfodral och kartong), och den vill jag ha 2900 för. OPST klumpar 400 grains provkastad 475 kr Opst tips 12 fot 168 gr riffle provkastad 175
 9. Söker tips på bra och billig backing.

  Nä i en sån situation så hjälper nog inte antalet metrar backing man har på rullen.
 10. Söker tips på bra och billig backing.

  Vad är lämplig diameter? Jag tänker att man inte vill ha för tunn backing heller så den skär ner. jar funderar på beställa 0,23mm till min klass 4a och 5a.
 11. Glasfiber

  Jag håller med Jonas P om Orvis, dom är väldit snabba för att vara glasfiber. Sen håller jag med Stefan**, gå in på Fiberglassflyrodders och läs där!
 12. Patagonia Tractor, Korkers Hatchback?

  Köpte dom också. bara provat en tur men känns sjukt stabila och inte våldsamt tunga. Dock undrar jag varför det inte finns halvstorlekar. 11orna var för små och 12 känns som att gå i Pippi Långstrups skor...
 13. Lina till ledade öringflugor

  Tack för svar och tips! Nu börjar jag luta åt rio versitip 2, för att och ha både sjunk3 och sjunk 6 och slippa köpa en extra spole till rullen. Vad tycker ni om den?
×