Hoppa till innehåll

Nicbjo

Members
 • Antal inlägg

  59
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

14 Good

Om Nicbjo

 • Placering
  Member

Information

 • Bostadsort
  Skellefteå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  niclas.bjorngrim@gmail.com
 • Telefon
  0702341314

Senaste Profil Besökare

527 profilvisningar
 1. Glasfiber

  Jag håller med Jonas P om Orvis, dom är väldit snabba för att vara glasfiber. Sen håller jag med Stefan**, gå in på Fiberglassflyrodders och läs där!
 2. Patagonia Tractor, Korkers Hatchback?

  Köpte dom också. bara provat en tur men känns sjukt stabila och inte våldsamt tunga. Dock undrar jag varför det inte finns halvstorlekar. 11orna var för små och 12 känns som att gå i Pippi Långstrups skor...
 3. Lina till ledade öringflugor

  Tack för svar och tips! Nu börjar jag luta åt rio versitip 2, för att och ha både sjunk3 och sjunk 6 och slippa köpa en extra spole till rullen. Vad tycker ni om den?
 4. Patagonia Tractor, Korkers Hatchback?

  Jag är också nyfiken på foot tractors, ni som har använt dom går ni mycket när ni fiskar? kängorna är ju relativt tunga, är det något man tänker på?
 5. patagonia rio gallegos vadare

  Dom lagade mina 10 år gamla sst-vadare trots att jag inte hade något kvitto kvar, Jag fick nya neoprensockar med merinoull på insidan fastvulkade i byxan. Grymt bra service!
 6. Glasfiber spö - Orvis vs Scott

  Jag ägde ett superfine klass 5 en kort stund i höstas, men sålde då det var nog så snabbt i mitt tycke. Jag köpte ett F.H Paddock 7´9" klass 4 som är en riktig dröm i mitt tycke.
 7. Tjena, Vilka linor använder ni för att fiska era ledade öringstreamers? jag har använt mitt gäddspö med en gammal sinktip lina för gädda i klass 9 men ska skaffa en något lättare lina. Hur är airflo streamer max respektive streamer max long? Visions bottom express kanske?
 8. Sälja splitcane

  Pröva på detta forum http://classicflyrodforum.com jag har sålt en del spön/rullar via http://www.vintageflytackle.com där får du betala en mäklaravgift men Gary får bra betalt för grejerna och har många kunder, tror det är mkt bättre än eBay..
 9. Hej, Är det någon som har slick jackan i large eller xl och kan mäta hur vid den är armhåla till armhåla? när jag kontaktar Simms hänvisar dom bara till sin size guide, och det var ju inte riktigt vad jag ville ha som svar.. Och eventuella ägare av jackan, fungerar ventilationen bra när man öppnar de genomgående fickorna?
 10. Jag har ett Orvis Superfine Glass 7,6#4, aldrig använt.

  4000:- P/K

  Hör av dig om intresse finns

 11. Furled leaders

  Till slut fick jag ihop en tafs, men det var jäkla svårt att avsluta tyckte jag. använde en vanlig betesknut för att avsluta själva lindandet på jiggen. Resten var enkelt, med hjälp av magic twistern var det inga problem att tvinna härligheten =)
 12. Furled leaders

  Nu har jag läst igenom den här tråden med stor behållning och även försökt göra min första tafs. Men jag kan ingen knut för att avsluta det andra benet på tafsen, försökte att dubbla tråden och göra en ögla men det blev alldeles för slappt. Någon som har något tips?
 13. Favorit Rullar! Egna eller någon man drömmer om :-)

  En ATH Aras turbo är drömmen, och i mitt tycke en av de absolut vackraste rullarna som finns! (inte min rulle eller bild)
 14. (Epic) Glasfiberspö för gädda

  Kul! det spöt får du gärna lägga upp några bilder på =) Jag hoppas det ska gå problemfritt med lite större flugor, Mario har ju själv använt spöt för gäddfiske. Men jag vet ju inte hur stora flugor han använder...
 15. (Epic) Glasfiberspö för gädda

  Jag bjuder gärna på några fler bilder =) Marios initialer ingraverade. Spigotholk. Stripping guide utan dekorlindningar, less is more
×