Hoppa till innehåll

Nicbjo

Members
 • Antal inlägg

  84
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Nicbjo last won the day on June 6

Nicbjo had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

24 Excellent

Om Nicbjo

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Skellefteå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  nomen.nomen@post.nt
 • Telefon
  0700000000

Senaste Profil Besökare

927 profilvisningar
 1. Nicbjo

  Tokyo/Nagoya

  Hej, Jag ska till Tokyo och Nagoya senare i höst, finns det något kul flugfiskerelaterat att kolla på där? Jag känner till butiken Blue dun, har någon något annat tips? Jag kommer tyvärr inte ha tid att fiska där..
 2. Patagonia visade nyligen nästa säsongs vadarskor, se länk: https://gearjunkie.com/patagonia-danner-wading-boot Konceptet påminner ju om vad Loop och Lundhags gjorde för 15 år sedan, någon som köpte loop/lundhags vadarsko? var dom av bättre kvalitet än "vanliga" vadarskor? kan inte säga annat än att jag är sugen....
 3. Nicbjo

  Snyggaste kombon spö/rulle

  En till hardy rulle på glasfiberspö, här en 3 tums teardrop Bougle på ett Fred Paddock signature series klass 4.
 4. Nicbjo

  Snyggaste kombon spö/rulle

  Det är inte ett av Marios bambu spö med glasholk, så det är inte så spännande att se=) spiggotholk i samma färg som klingan.
 5. Nicbjo

  Snyggaste kombon spö/rulle

  Brass faced perfect på ett Wojnicki i glas.
 6. Nicbjo

  Reatråden - Billigt just nu!

  Jag beställde nyss en loop rautas av den gamla modellen från denna polska butik http://harius.com.pl/produkty/szczegoly/loop-rautas-jacket-carbon-grey Den engelska sidan funkar inte alls, men jag mailade dom och jackan kom på ungefär en vecka. 235 euro inklusive frakt. finns även några storlekar i blått om någon är intresserad.
 7. Nicbjo

  Tält

  Någon här på edge tipsade om arcteryx bora2 mid som känga/vadarsko. Man tar ut innerskon när man ska ha dom som vadarskor. Jag har tänkt köpa och pröva i sommar. Då får jag med mig allt jag behöver i min 65 literssäck, som det är nu brukar jag knyta fast vadarskorna på ryggan, och det är rätt irriterande då de ligger och slår hela tiden.
 8. Nicbjo

  Tält

  Kör sedan drygt 10 år sedan ett Hilleberg nallo gt3, idag hade jag köpt en anjan 3 gt. Via Hillebergs outlet kan man få ett tält till ett rätt vettigt pris.
 9. Nicbjo

  Linor till glasfiber

  Jag kör en rio trout lt till min Paddock 4a som är ett snabbare glasspö, tycker det funkar riktigt bra trots att den är lite tung.
 10. Nicbjo

  Söker tips på bra och billig backing.

  Nä i en sån situation så hjälper nog inte antalet metrar backing man har på rullen.
 11. Nicbjo

  Söker tips på bra och billig backing.

  Vad är lämplig diameter? Jag tänker att man inte vill ha för tunn backing heller så den skär ner. jar funderar på beställa 0,23mm till min klass 4a och 5a.
 12. Nicbjo

  Glasfiber

  Jag håller med Jonas P om Orvis, dom är väldit snabba för att vara glasfiber. Sen håller jag med Stefan**, gå in på Fiberglassflyrodders och läs där!
 13. Nicbjo

  Patagonia Tractor, Korkers Hatchback?

  Köpte dom också. bara provat en tur men känns sjukt stabila och inte våldsamt tunga. Dock undrar jag varför det inte finns halvstorlekar. 11orna var för små och 12 känns som att gå i Pippi Långstrups skor...
 14. Nicbjo

  Lina till ledade öringflugor

  Tack för svar och tips! Nu börjar jag luta åt rio versitip 2, för att och ha både sjunk3 och sjunk 6 och slippa köpa en extra spole till rullen. Vad tycker ni om den?
 15. Nicbjo

  Patagonia Tractor, Korkers Hatchback?

  Jag är också nyfiken på foot tractors, ni som har använt dom går ni mycket när ni fiskar? kängorna är ju relativt tunga, är det något man tänker på?
×