Einarsson

Edgemember+
 • Antal inlägg

  558
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  8

Einarsson last won the day on February 5

Einarsson had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

171 Excellent

Om Einarsson

Information

 • Bostadsort
  Uddevalla

Kontakta medlemmen

 • Telefon
  0000000000000

Senaste Profil Besökare

1 051 profilvisningar
 1. Jag har flera månader på mig innan jag behöver köpa en själv så jag fortsätter bumpa.
 2. Väldigt användbart när vaken kommer under tiden man fipplar med utrustningen.
 3. @Karlsson Förstår att spöts hastighet inte direkt har med kastet/linans fart att göra på det sättet. Hur som helst cool video! Intressant att se hur ett spö dippar mycket mer än det andra i kastets slutskede.
 4. Lite stupid questions, men borde man inte i teorin kunna bära mer lina om man har ett längre spö då linan kommer högre upp ifrån marken? Samtidigt så är det väl inte hur mycket lina man kan slänga fram & tillbaka som avgör hur långt kastet blir för man skjuter ju ändå ut lina i sista skedet så det borde påverkas mer av linhastigheten. Angående det du sa om teknik och individuella saker så har jag själv upptäckt att (åtminstone med tyngre spön) kan inte jag kasta längre med ett styvare/snabbare spö än med ett mjukare, jag är helt enkelt för klen (lättviktare på 62 kg). Blir det för tungt och stort och jag börjar ta i så tappar jag tekniken fullständigt för att jag som lågviktare fullständigt helt enkelt inte orkar. Dessutom blir man ju trött när man kastar mycket och då blir tekniken bara ännu sämre. Med andra ord har jag insett att mina kast i regel är ganska långsamma för jag ska känna mig bekväm, och därmed funkar inte snabba spön så bra.
 5. Haha vafan du behöver väl inte bli masochist bara för det.
 6. Kanske. Jag är inte så jäkla duktig kastare så jag har mest teorier. Inväntar @Staffan Dahlbom så kan han i vanlig ordning reda ut allting och få mig att känna mig lite dum.
 7. Lite extra längd tycker jag är bra när man vadar djupt dock. Men det kansek bara är jag.
 8. Jag har funderat på om det är värt att testa denna linan: https://www.arcticsilvershop.com/md-fly-line De påstår ju att den är mycket tunnare och därmed inte fångas av vinden lika lätt.
 9. Mitt spö är på väg nu. Blir kul att se på måndag-tisdag när det kommer.
 10. Kommunerna också såklart, som med alla andra kommunala soptunnor, lägg lite mer budget på renhållningen. Och/eller vid de soptunnor som finns kanske tillhandahålla plastpåsar som folk kan ta för att samla lite skräp och skit i. Vad vet jag, men lite incitament för lata idioter att faktiskt hålla rent efter sig kanske funkar?
 11. Jag tycker kommunerna kan hjälpa till och sätta upp papperskorgar frekvent längs med kusten så kanske fler skulle känna att de orkar plocka upp lite skit.
 12. Tycker det var väldigt mycket säl förra året också. Jag såg extremt många men jag upplever inte att fisket var annorlunda, inte för mig iaf, även om det inte säger speciellt mycket.
 13. Jag har slutat limma... Provdrar man drar man ju av backingen innan knuten släpper ändå.