Einarsson

Edge Moderator
 • Antal inlägg

  801
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  11

Einarsson last won the day on April 17

Einarsson had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

294 Excellent

1 följare

Om Einarsson

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Uddevalla
 • Intressen
  Fiske, Mountainbike, Systemutveckling/IT, Hockey, Golf.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  lootcher@gmail.com
 • Telefon
  0000000000000

Senaste Profil Besökare

1 363 profilvisningar
 1. Det är också en intressant observation. Folk kan må skitdåligt men man håller en fasad så det märks inte. Det är det som är problemet, folk vill/vågar inte erkänna och prata om problemen för det av någon anledning är lite "tabu" i sverige. Därför är det svårt att veta när folk behöver hjälp.
 2. Det som är problemet, samhället behöver bli mer proaktivt med sådant här för om man väl har kraschat rejält så återhämtar man sig aldrig fullt ut.
 3. Har själv stora problem med stress, min kropp och hjärna har jävligt svårt att hålla sig lugn men som du säger är naturen magisk vad det gäller det. Finns inget som stillar kropp och sinne så mycket som fisket. Något att fokusera tankarna på under en längre sammanhängande period i kombination med gröna träd och rogivande vatten. Fiske är grymt!
 4. Vettigt! Finns det regler så får man ju följa dem, annars får man vara beredd att ta konsekvenserna, oavsett om man håller med eller inte. Det är lite så samhället fungerar. Stor respekt till er tillsynsmän, önskar det fanns fler av er. Blir svinglad varje gång jag stöter på en och kan tjöta lite med och få tips!
 5. Dum fråga kanske men är det bara Östersjö-lax som lider av detta?
 6. Haha var det du? Satt precis och undrade vemfan som drog den. Inte illa. Jag ska dit på söndag för min säsongspremiär.
 7. Har inte fiskat på länge nu pga massa annat jag måste ta tag i, men till stor del även på grund av vädret, har varit väldigt blåsigt länge nu.
 8. Jag blir vansinnig och sur sen till slut har jag glömt bort att jag hatar fiske och så är jag på det igen.
 9. Va?! Funkar den appen? Eller håller teorin? Verkar för bra för att vara sant och nu kommer jag tvärvägra att fiska om den inte säger att det är bra. Och pga den måste jag ut ikväll också för den säger att det peakar ikväll vid 9-tiden.
 10. På sommaren blir det ju ganska naturligt att försöka pricka mitt emellan vändpunkterna eftersom det sätter fart på vattnet.
 11. Leopardbotten, sten, tång, sand. Än är det nog inte skitvarmt i vattnet så går nog fiska på grunda tångbälten nära djupare vatten. På sommaren är djupbranter med sjunklina bäst. Fluga spelar inte så stor roll när du väl hittar fisken men räkor av olika slag är väl ganska universal eller woolly bugger. Det går nästan gå ut var som helst på västkusten och hitta fisk. Tips är att använda flygfoton och sjökort på https://kartor.eniro.se/ för att se var djupen/grunden osv finns. Jag har ingen speciik erfarenhet kring GBGtrakten men det är väl den generella taktiken.
 12. Mkt horngädda nu verkar det som. Eländiga fiskar.
 13. Den där är bra! Formen på den gör den perfekt för fisk, fick en sån gratis när vi shoppade för mycket i Ikeas lilla mataffär en gång
 14. Tja. Kul med mer folk. Vet inte hur du besöker forumet men en hjälp är att hovra över användarens profilbild t.ex så får du upp sådan information, men det hade inte skadat att se det direkt heller. Men kanske inte finns stöd för det i forummjukvaran, det vet jag inte.
 15. Ni kan ju fixa det själva också om ni har lite framförhållning. http://www.bokavader.se/