Einarsson

Edgemember+
 • Antal inlägg

  597
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  8

Einarsson last won the day on February 5

Einarsson had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

186 Excellent

Om Einarsson

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Uddevalla

Kontakta medlemmen

 • Telefon
  0000000000000

Senaste Profil Besökare

1 092 profilvisningar
 1. Tittar på denna; men vill bara veta så jag förstår begreppen. Vad skiljer "rollkast" ifrån vanligt enhands-speykast? Eller är det samma sak?
 2. Av nyfikenhet, vad hade du valt för lina(och kanske spö?) vid en sjö omringad av tjock skog med klassisk sunkbotten där du i princip inte kan ta mer än 1 eller två kliv ut i vattnet, typ som det brukar vara i stora delar av sydligare sverige? Dessutom kanske det finns en gräns när man i princip bör köra flytring, men i mina hemmavatten får man inte det.
 3. Coolt med "egentillverkat".
 4. Gjorde 12 st matlådor med lasagne igår så det lär väl bli lasagne ett tag framöver...
 5. Agreed! 4cast tycker jag är ganska bra för underhandskast dock, tycker jag, men som sagt är den ibland lite för lång. Intressant dock med det du säger att fisken ofta är nära kanten och det är så jag försöker jobba i de fallen. Jag står precis i kanten och kastar längs med kanten, då blir inte träden lika stort problem som när man vill kasta rakt ut i sjön.
 6. Trånga skogssjöar där man inte kan vada och det är träd överallt så måste man ju nästan ha en väldigt kort klump. Blir ju nästan hopplöst annars. Jag kör med 4cast-linan men även den är för lång ofta tycker jag.
 7. Kort varsel men kanske blir en sväng!
 8. Jag köper älvräddar-tygmärken och sätter på kläder etc. Hjälpa till att sprida varumärket. Ju mer de syns desto bättre.
 9. We'll I'll be damned. Bara gratulera besökarna då.
 10. ÄNNU billigare än vanligt?
 11. Kan du tänka dig leta begagnat kan du få skitbra klass5-spö för 2000 spänn. Guideline Fario tex borde väl vara inom räckhåll. Väldigt prisat öringspö i den klassen. Själv fiskar jag med Vision Vipu just nu i den klassen och jag tycker det funkar utmärkt, jag är ingen superkräsen superkastare så det gör jobbet för mig. Man behöver inte trampa i all marknadsföringsbullshit heller, det behöver inte kosta hur mkt som helst för att det ändå ska vara ett fullt dugligt spö, har jag insett. :-) Särskilt om man är nybörjare tycker jag inte man mräker så stor skillnad ändå. Kommer nog snart folk och överöser dig med förslag. Men kan du tänka dig beg så lägg upp en post i Köpes-forumet vilken klass, längd och prisklass du letar efter så brukar det inte dröja länge innan du har ett gäng förslag att välja på.
 12. Är det en hundskit eller en pinne i nedre högerkanten? Fin combo dock.
 13. Regns intensitet brukar vara svårt att fånga på bild men här syns det verkligen att det regnar ordentligt. D:
 14. I många fall följer ju prissättningen vad branschen upplever att målgruppen är beredd att betala. De kanske kan sänka priserna med 20% men ändå göra bra med pengar men eftersom folk ändå är villiga att betala och köpkraften finns så ser de väl ingen anledning att inte höja priset så mycket det går tills folk inte vill betala mer. Många gånger kan jag dock även känna tvärt om. Att saker är alldeles för billigt för vad man får. För då börjar jag undra hur det kan gå åt så lite pengar om man samtidigt tar socialt och miljömässigt ansvar, vilket man antagligen då inte gör. Jag betalar hellre mer om jag kan vara säker på att tillverkningen sker på ett bra sätt. Så i det avseendet är vissa saker för billigt istället.