Einarsson

Edge Moderator
 • Antal inlägg

  740
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  11

Einarsson last won the day on April 17

Einarsson had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

249 Excellent

Om Einarsson

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Uddevalla
 • Intressen
  Fiske, Mountainbike, Systemutveckling/IT, Hockey, Golf.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  lootcher@gmail.com
 • Telefon
  0000000000000

Senaste Profil Besökare

1 205 profilvisningar
 1. Inga problem. Jag är otroligt glad att jag hittade hobbyn så trevligt om fler kan få uppleva detsamma.
 2. Kan säkert finnas någon som säljer ett nybörjarkit begagnat om du postar en köpes-annons här på forumet. Annars om du vill ha nytt så finns typ, som säkert funkar helt ok. http://www.fishline.se/fly-flugset/product_details.php/products_id/1464
 3. Det blir ju fortfarande en bedömningsfråga, jag har ingen våg att väga med tex, jag tar ett beslut direkt när jag får in fisken så att jag kan återutsätta den utan att ta den ur vattnet i princip i de fallen jag ska göra det.
 4. Fräck fluga. Bilden måste vara photoshoppad?
 5. Verkar bli märklig frånlandsvind på lördag! https://www.windy.com/?2017-04-29-09,58.336,11.888,11 Jag ska fanimej fiska dock när jag missade hela förra helgen OCH helgen innan det. Taggad till tusen. Vart någonstans vet jag inte än, brukar bestämma mig på matchdag.
 6. Jag blev "bara" så dålig så jag blev däckad 3 dagar i hemmasjukstugan, men har inte lyft ett finger. Så det var inte så jätteilla. Men kul att progrnosen ser bra ut för helgen! Jäklar vad sugen jag är nu. Har fått hem en Arctic Silver MD #6-lina jag ska testa också, mkt spännande. Skitfiske på dig Jonas! EDIT: Glömde säga! Ska testa hemmagjorda flugor också, bara det är ju stort.
 7. Fina bilder @Jonas! Jag har lämnat sjukstugan nu så hoppas verkligen det kan bli bra fiske i helgen!
 8. Inte hört ett ord från @Jonas än. Gick det åt pipan?
 9. Alltid gillat den rullen för jag tycker det är ballt att man kan få den med olika färger. Snygg men alldeles på tok för dyr för att jag ska köpa den.
 10. Toms räka? Hur ser den ut?
 11. Storlek 6.
 12. Wolly bugger har jag tagit mina 5 st på. Dessa två (flugor av tellis):
 13. Tillverkarna lär ju ha stenkoll på detta. De har ju säkert testriggar som laddar och "släpper" spöt typ några miljoner ggr för att se hur det påverkas. Frågan är om det finns någon med insyn om det här?
 14. Intressant approach @Coach att göra massa flugor parallellt istället för att färdigaställa en och en, finns det någon anledning att du gör så? Lättare att få alla likadana, om man nu är ute efter det kansek
 15. Om du åker upp till Herrestadsfjället för att fiska regnbåge på torrfluga så kör streaking caddis. Funkar grymt där uppe. Skaffa sånt här också: http://www.flugor.se/kemikalier/flyt-sjunk-rengoring/dry-fly-floatant-torrfluge-gel-2366 om du inte redan har något liknande.