Hoppa till innehåll

Einarsson

Administrators
 • Antal inlägg

  932
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  12

Einarsson last won the day on April 29

Einarsson had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

361 Excellent

1 följare

Om Einarsson

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Uddevalla
 • Intressen
  Fiske, Mountainbike, Systemutveckling/IT, Hockey, Golf.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  lootcher@gmail.com
 • Telefon
  0000000000000

Senaste Profil Besökare

2 139 profilvisningar
 1. Einarsson

  Havsöring GBg:s området

  Jag hann med 2 timmars fiske. 3 st små, alltid något.
 2. Einarsson

  Havsöring GBg:s området

  Idag ska jag faktiskt försöka ta mig ut en sväng med kastspöt iaf. Vinden gör det lite jobbigt för mig men då jag jobbat med nybygget samt det "dåliga" fiskevädret i sommar har gjort att det inte blivit mycket fiske. Måste få in några pass innan säsongen är över. Känns deppigt annars.
 3. Einarsson

  En tråkig upplevelse hos Berras butik i Sthlm

  Om de inte kan erbjuda kvitto är det olagligt och misstänkt fusk. Anmäl till skatteverket så går dom dit anonymt och testar butiken.
 4. Einarsson

  Havsöring GBg:s området

  Blir arg bara jag läser detta. Förbannade badare!
 5. Einarsson

  Vad gjorde du med din utrustning i dag?

  Vaaa!?
 6. Einarsson

  Onödigaste flugfiskeprylen ni köpt

  Jokes on you, jag får aldrig någon fisk och behöver således ingen håv. Håller med dock, jag brukar ta det jag behöver vid bilen och lämna resten, hatar att bära omkring på massa saker. Krävs i regel inte mycket prylar.
 7. Einarsson

  Onödigaste flugfiskeprylen ni köpt

  Vad menar ni med onödig flugfiskepryl? Det är bara frugan som hävdat deras existens men jag är fast bestämd att det är en myt.
 8. Det är Jonas som sköter det där. Allt jag gör är att jobba bort onödigt spam i Köp&Sälj för att dränkningen inte ska vara lika markant. AutoModeratorn tar bort 6-10 inlägg om dagen(och ännu mer på helgerna) som bryter emot reglerna och egentligen är onödiga bumpar etc. så det har förhoppningsvis blivit lite bättre iaf. Sen så är säkert en stor del av problemet helt enkelt att andelen diskussionstrådar och inlägg minskat.
 9. Einarsson

  Vilka vadarskor på kusten???

  Intressant, borde testa, jag har kör på korkers-kängor men har alltid filtsulan på, finns ju dock gummisula med dubb man kan byta till så kanske ska testa, filten är bra i vattnet men jäkligt lurig vid promenader.
 10. Einarsson

  Vilka vadarskor på kusten???

  Hjälper verkligen dubbarna så mycket? Känns som att de borde kvitta på sand och sten, eventuellt lite mer grepp på tången?
 11. Oj! Jag är uppvuxen där men inte fiskat så mycket fluga där men ett tips är illharjen där har de under många år återställt ån och lagt massa jobb på lek och ståndplatser så det ska finnas fina öringar där nu och även lite rester av regnbåge. Kostar 50 spänn eller något sånt kan köpa kort på turistbyrån vid SEB-banken om det ligger kvar där i centrum. Illharjen generellt är förbannat fint dock att vandra igenom även om man inte fiskar. Har du inte varit där än så är det ett måste. EDIT: Här är någon som skrivit lite också. https://vaket.wordpress.com/tag/illharjen/ Bilderna är ifrån denna sträckan: https://kartor.eniro.se/m/8Oqmb Parkera vid markören och längs med ån går en stig på linjens sida. Det är långt ifrån lättfiskat, mycket vegetation men en del av sträckan är väldigt grund så man kan vada runt en del. Skulle du vilja fiska lite P&T på öring och båge så finns http://www.smalandsfiskarna.se/sv/ som har en fin anläggning. De har även kurser och sånt om man är nybörjare.
 12. Sånt här är jäkla trevligt! Folk brukar annars vara väldigt reserverade när det gäller sina fiskeplatser.
 13. Einarsson

  Ny automatisk moderator för Köp & Sälj

  Ja den är lurig den. 😮 Han säger tyvärr inte mycket... https://www.edgeflyfishing.com/ipb/profile/20756-automoderator/
 14. Hallå vänner. Vi håller just nu på att testa en automatisk moderator av Köp & Sälj för att få bort onödigt spam som "dränker" resten av forumet. Det kanske kan göra att det känns lite mindre som ett köp & sälj-forum om det inte blir lika framstående när man scrollar igenom nya inlägg. Det är helt omöjligt att moderera allting manuellt så det kommer bli mycket mer effektivt nu, dessutom kan vi allt eftersom lägga på ännu aggressivare regler efter nuvarande version är utvärderad. Samma info i princip finns här för att informera alla:
 15. Hej! Vill bara informera om att vi kommer testa en ny automatisk moderator för Köp & Sälj-arean. Den kommer med jämna mellanrum att söka igenom förutom för att kolla så nämnda regler gäller (https://www.edgeflyfishing.com/ipb/topic/157932-regler-för-köp-sälj-läs-dessa/). Om ni får ett meddelande som ni inte tycker ni borde har fått så får ni gärna hojta till så vi kan justera bottens funktionalitet. Målet med detta är helt enkelt att reglerna ska efterföljas noggrannare och på så vis få bort en del onödigt spam i denna forumdel då det kan upplevas att det dränker övriga forum. Önskar er fortsatt trevlig och säker handel.
×