moredots

Members
 • Antal inlägg

  6
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om moredots

 • Placering
  Newbie
 • Födelsedag

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Skellefteå
 1. Har bara testat exceed med en lina, guideline experience och den var i mitt tycke som gjord för spöet.
 2. För de intresserade så blev utrustning köpt idag då lokala fiskebutiken körde rea på hela fiskesortimentet! Slutade med ett Vision switch #7 med Vision ace switch lina på en Guideline reelmaster LA 68. Tillsammans med lite tafsar, flugor och krokar landade kalaset på drygt 4500 så jag vill anse att jag gjorde en bra affär! Tankarna går nu mot att ta sig en tur till Sävarån efter förbudet och se om man kan lära sig kasta med grejerna! Wish me luck!
 3. Låter ju alldeles underbart!
 4. Tusen tack för utförligt svar! Ska hålla ögonen öppna här på edge om något begagnat dyker upp innan jag köper något då säsongen inte direkt ligger runt knuten! Som ett litet sidospår, ett switchspö i klass 7 el 8 borde väl vara ett rätt lämpligt spö om man nästa sväng till Ammarnäs är sugen att testa fisket efter ammarnäsöringen?
 5. God kväll! Om allt går enligt planen sker det kommande året en flytt till Kåge, med Kågeälven som nytt hemmavatten. Har aldrig rört en tvåhandsutrustning tidigare men känner att med Kågeälven runt knuten är det dags att ge sig in i nästa djungel. Målet i sikte är givetvis havörings- och laxfisket. Vad skulle vara en bra allroundutrustning med Kågeälven som huvudmål? Vill inte lägga ner några astronomiska summor på detta då jag inte vet hur intresset fortskrider, så en utrustning i det billigare segmentet men som ändå inte kommer få mig att vilja byta efter första säsongen är av intresse. Begagnat är givetvis också intressant!
 6. Tänkte lyfta denna tråd då nio år gammal information känns aningen inaktuell. Är det någon som fiskat i älven de senaste säsongerna? Kanske rent av fiskat där redan denna säsong? Jag bor i Filipstad ett antal veckor till innan jag flyttar hem till Skellefteå permanent och skulle gärna hinna lufta prylarna i detta vatten. Har åkt runt lite och rekat med bil, ligger en del is på de bredare partierna samt att det givetvis är högt vattenstånd. Vilka partier av älven bör man rikta in sig på att fiska såhär i början av säsongen?