Hoppa till innehåll

Denho486

Members
 • Antal inlägg

  351
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Denho486 last won the day on July 12 2015

Denho486 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

26 Excellent

Om Denho486

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1989-02-12

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Piteå, Sweden

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  denho486@gmail.com
 • Telefon
  0702150163

Senaste Profil Besökare

1 544 profilvisningar
 1. Denho486

  Abmoälven

  Jag vill minnas att det är sveaskogs fiskekort där!
 2. Denho486

  Sage x sned spödel o oplastat handtag

  Tycker inte det spelar någon roll om det är dyrt eller billigt spö 😮 ett fisekspö har väll i alla tider varit rakt är det inte rakt så är det något som är fel?
 3. Denho486

  Sage method 10150

  Någon som vill dela med sig av deras erfarenheter med method 15 fot? Har idag en cross s1 14 fot som är riktigt riktigt härlig att både fiska och kasta med men har börjat titta åt 15 fots hållet för att jag börjar tro att det är en lämpligare längd för större älvar. Har dykt upp ett erbjudande om byte men är väldigt osäker, är rädd att method kommer kännas för snabb och styv för mig.
 4. Denho486

  Byxor under vadarna???

  Slår ett slag för lundhags makke otroligt sköna och flexibla!
 5. Okey kanske beror på vilken backing man använder också, när jag googlar ser jag flera exempel på folk som använt Albright och grinner knut med framgång. Så det kanske inte spelar så stor roll.
 6. Okey jag gjorde en Albright med 10 varv som blev bra som jag provdrog allt jag orkade i och det höll i alla fall. Förhoppningsvis blir jag inte av med allt 😂
 7. Hur gjorde du för att fästa den i backingen då? Samma sak där perfection loop i båda ändar? Jag gjorde Albright knut och förstärkte med lim men har ingen aning om jag valde rätt knut där?
 8. Denho486

  Loop SDS scandi

  Hej alla Någon som hunnit prova loops nya SDS system? Om jag har förstått det rätt ska det vara samma princip som Rio scandi versitip. Jag är extremt sugen på att beställa en SDS #7 till mitt loop spö. Den kommer med en flyt body och 3 utbytbara spetsar.
 9. Jag gjorde två stycken perfection loop och satte dit UV lim tycker dom ser ut att hålla!
 10. Denho486

  Sträcka klump

  Alright räcker det om man lägger dom i ljummet vatten ett tag då och sen sträcker dom?
 11. Alright tack för tipset! Ska prova göra en sån och se ifall det håller Har du hunnit prova sätta fast dig ordentligt i en sten och dragit av flugan?
 12. Hej jag har precis spolat på compline II på mina två rullar. Vilket är bästa sättet att göra en ögla så man enkelt loopar ihop den med skjutklumpen? Jag har inte tillgång till bindtråd eller dylikt. Har UV lim att förstärka med om det behövs. Provade göra en knut men eftersom linan inte är rund går knuten upp.
 13. Denho486

  Sträcka klump

  Dom är nog stumma det är Rio scandi bodys och en airflo fist
 14. Denho486

  Sträcka klump

  Tack det ska jag prova!
×