Hoppa till innehåll

Denho486

Members
 • Antal inlägg

  291
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Denho486 last won the day on July 12 2015

Denho486 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

25 Excellent

Om Denho486

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1989-02-12

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Piteå, Sweden

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  denho486@gmail.com
 • Telefon
  0702150163

Senaste Profil Besökare

953 profilvisningar
 1. Cross s1 690

  Låter kanon! Då siktar jag på en evotec cast istället!
 2. Cross s1 690

  Har du provat evotec cast 690 mf Jonas? Tänkte om man kanske kan spara några tusenlappar och köpa ett sådant istället. Fiskar ändå mest med tvåhandspö.
 3. Söker dessa två spön s1 12 fotaren och evotec cast 690 mf Skicka pm
 4. Cross s1 690

  okey tack så mycket
 5. Cross s1 690

  Kanske kör på en sx 590 då och laddar den med en kortare klump! Hur skiljer sig en sx 590 gentemot en s1 690?
 6. Cross s1 690

  Jag har kastat snabba spön senaste tiden och skulle vilja gå tillbaka till lite snällare aktion. Så valet är en cross 590 s1 590 eller 690. Men är osäker på vilken jag ska välja. Fiskar mest streamers efter öring men det är klart ibland hamnar jag vid harrströmmen med superpuppan
 7. Cross s1 690

  Hej jag funderar på detta spö men undrar om det finns utan butt? Och vad den modellen heter isåfall. Alla videos och bilder verkar vara med en butt?
 8. Hardy Zenith 12.6 klass 7

  Säljer ovan nämnda spö. De finns i Piteå om ni vill känna och klämma. Kan skickas mot frakt kostnad Hardy zenith 12.6 fot klass 7 i mycket fint skick det enda jag hittar som jag vill anmärka på är ett märke i korken på butt delen. 4500 kr är priset. Bilder kan skickas till intresserade. Mvh Daniel
 9. Börja streamerfiska, funkar detta?

  Förlåt att jag kapar tråden lite. Jag gick iår upp från klass 5 till klass 6 just för att kunna kasta streamers bättre. Så nu har jag ett Scott radian 9 fot klass 6 med butt på handtaget. Men eftersom jag ibland fiskar torrt och nymfer också (mer sällan än ofta) så har jag köpt en flytlina till den. En arctic silver micro diameter wf6 flyt, älskar denna lina och den kastar grymt bra på spöet. Har kastat lite wolly buggers bara än så länge och det gick smärtfritt. Har försökt läsa lite och om jag förstått det rätt så är en sinktip lina att föredra med streamers, men då utesluter det fiske med torrt/nymfer och jag vill undvika att bära med mig flera spolar/spön. Bör jag då sätta på någon versileader/polyleader när jag kastar streamers för att göra linan till en sink tip? Jag vet att Rio lovordar sina versileaders till just detta ändamål, men vad säger ni andra är det helt värdelöst eller? Mvh Daniel
 10. Fiska med indikator och 2 flugor.

  Tack för all hjälp det är väldigt nyttig information! Jag har fiskat med nymf förut några gånger då med en ensam nymf i änden på en taperad tafs eller sjunk spets/tafs. Har fått massvis med harr och öring/röding då med. Tänkte jag ville se hur fisket var med en indikator och en extra fluga bara. Såg så intressant ut på Gunnar Westrins filmer när de håller på puppmete som de kallar det :).
 11. Fiska med indikator och 2 flugor.

  Okej bra att veta!
 12. Fiska med indikator och 2 flugor.

  Hur långt blir inte hela ekipaget då om du har en 9 fots tafs och sen tippet material som ska täcka för två eller fler flugor? Är det inte svårt att kasta?
 13. Fiska med indikator och 2 flugor.

  Ja men om jag förstår detta rätt så har du då en upphängare med fluga ovanför flötet också? Eller har man båda eller alla flugor i tippeten. Jag fick för mig att man hade en av flugorna någonstans i mitten på den taperade tafsen och endast den tyngsta flugan i tippet materialet i änden på tafsen.
 14. Fiska med indikator och 2 flugor.

  Jag förstår tack så mycket skall prova detta vid tillfälle!
 15. Fiska med indikator och 2 flugor.

  Okej då är jag med du menar öglan som går ihop med öglan på klumpen av fluglinan. Hur lång tafs kör du då? Går det reglera flötet för att reglera djupet på nymferna?
×