Hoppa till innehåll

Morgan

Members
 • Antal inlägg

  314
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  5

Morgan last won the day on October 1

Morgan had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

116 Excellent

Om Morgan

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Dalarna
 • Intressen
  ja

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  morgan.sjolin@gmail.com
 • Skype
 • Telefon
  0761411481

Senaste Profil Besökare

1 344 profilvisningar
 1. https://www.clasohlson.com/se/Polyuretanlim-Gorilla,-60-ml/40-4004
 2. Morgan

  Rulle som fryser ihop

  Teflonspray används för att förhindra fastfrysning utav cykelbromsar osv, man sprutar in i vajrar och på bromsdetaljer,växeldelar etc. Det funkar dessutom alldeles utmärkt att behandla fluglinan med det och spö-ringar å holkar oxo. Förmodligen är det nog både beroendeframkallande och miljöfientligt.
 3. Morgan

  Rulle som fryser ihop

  Köp en burk teflonspray.
 4. Morgan

  DT flytlina #4 /#5

  Dan-tackel finns inte längre K-K.
 5. Morgan

  maxcatch

  Postnord? kidnappade mitt maxcatchpaket och krävde lösensumma, likaså när jag handlade från tiemco i japan. Kan vara olika beroende på vilken fraktmetod man/dom väljer kanske. Det går nog inte att handla från amazon utan att det skall tullas å betala hanteringsavgift heller.
 6. Morgan

  Reatråden - Billigt just nu!

  Jag har en sån här, Kanonjacka löjligt billigt, snygg dessutom. https://www.ullaredlantman.se/arbetsjackor/skaljackor/skaljacka-375-fristads-kansas-4826-rcy-navy.html
 7. https://www.tradera.com/item/302197/324348099/loop-model-3w-flugfiskerulle-med-fodral-loop-t-d-sweden-patented
 8. Morgan

  polychenille

  https://sumpansfiske.se/flugbindning/garn-och-chenille/andre-bruns-polychenille/andre-bruns-polychenille-rusty-orange/,,,,,,,,http://www.odx.se/polychenille-p-134435.html
 9. Morgan

  Haröra/dubbing

  Jo det gick fort och det var bra haröredubbing ,dessutom kom det ett varuprov med kapokdubbing som oxo var intressant, ljus vit-beige, lätt att dubba och perfekt att färga med tuschpenna efter man dubbat på flugkroppen.
 10. Morgan

  Guldskallar/kulor

  Jag har vid kikmete efter harr noterat att dom var helt ointresserade utav maggot men väldigt nyfikna och attraherade utav guldskallar.
 11. Morgan

  polychenille

  Det vet jag nu inget om,,,, Men att bedriva webbshop skulle han kanske låtit bli.
 12. Morgan

  polychenille

  Som jag minns mitt köp så tog det några veckor, han kanske gör allt själv å med vänster hand å är säkert ofta bortrest, dessutom kommer det väl från Norge å det ligger ju bara längre å längre bort. Det satt väl en tull-lapp på paketet (brevet) om jag minns rätt. Ett tag trodde jag mig blåst på konfettin, men sen kom det. Jag tycker väl att ;någon form utav bekräftelse på ordern borde kunna ha getts.
 13. Morgan

  polychenille

  köpte i vintras, det tog lite tid, ingen bekräftelse eller nåt sånt, men grejjerna kom.
 14. Morgan

  NOSTALGI

  I det samhälle som jag bodde i fanns några tusen innevånare, i kommunens andra byar några tusen till, vi hade två älvar och tiotal forsar att leka i. det var sjuttiotal (sent). Det fanns bara tre herrar ,varav jag var den ene, som använde flugspö, i hela kommunen. Dom två andra såg jag ibland. En av dom blev min fiskekompis i flera år, trots stor åldersskillnad. Den andre hade tagit efter sin nu åldrade far som flugfiskare och trakterade de ärvda bambuspöna medelst flugorna under stor meditation. jo jag vet det, jag såg det, jag smög på honom, t,o,m med kikare. Skygg var han när han fiskade ville helst ha hela forsen för sig själv för att slappna av, såg sig omkring när han kom, såg han mig eller någon annan fiskare betedde han sig annorlunda än när han trodde sig ensam. Jag lärde mig gömma min cykel senare moped ,bil och mig själv bara för om han skulle komma. Mannen var till åren men hade ett sladdbarn ett år yngre än mig som jag pressade på information om fadern. Eftersom fadern var väldigt förtegen vad det gällde fiskandet, märkligt faktiskt, han var annars en ganska högljudd och pratsam person ,men när det kom till fiskeprat blev han skygg. Som sagt, så smög jag på honom, kollade hur och var han fiskade och i bland så gick jag honom till mötes när han växlade plats. Jag såg hur han fiskade, jag såg hans flugor. Det var den gamla skolan, tre flugor, på den egenhändigt knutna tafsen. En bloody butcher överst sen en invicta och sist men inte minst hans absoluta favorit Connemara black. Han vadade i de grundaste partierna av älven, kastade knappast utan släppte bara ut och gick sen och förde flugorna över de djupare in och bakom stenar. När han kastade var det mera som ett svepande, lugnt, långsamt trassel fritt. Han tog upp öringarna, alla, oavsett storlek, lät dom glida ner i den flätade pilkorgen. Själv så hade jag inga vadarbyxor på några år än. Men det fanns platser att fiska med torra fötter ändå. Flottningen hade lämnat höga långa stenpirar och dom fiskade jag ofta ifrån och då bara med torrflugor. Jag hade förläst mig på engelsk torrflugefiskelitteratur och skues och sawers var demoner from hell och sjunkande flugor tabu. Jaja jag hade ett kastspö med flugkast (läs torrflugor)med mig för att rädda matfisken. Efter tid så blev mannen mindre skygg och faktiskt kom han ut på piren för samtal ibland, redan efter några år. Det var ju som oftast bara vi två där. Flera gånger berättade han upphetsat om en tvåkilos öring som synat hans flugor och till slut berättade han också var den stod. Jag lät länge bli att kasta bakom stenen där han sa att den stora stod. Men en natt när han gått hem klädde jag av mig på underkroppen och vadade ut mitt mot platsen där den gäckande öringen alltid stod. knöt på en svartgul chenillehumla som jag gjort själv å kastade in den i suget vid stenen öringen tog den direkt så fort den landade, min rostiga våg visade nio hektogram, men den såg större ut när den tog. Jag ångrar än idag att jag dräpte den.
 15. Morgan

  Hullingganer Vs Barblessianer

  144-62-143
×