Hoppa till innehåll

Morgan

Members
 • Antal inlägg

  258
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

Morgan last won the day on June 24 2017

Morgan had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

95 Excellent

Om Morgan

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Dalarna
 • Intressen
  ja

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  morgan.sjolin@gmail.com
 • Skype
 • Telefon
  0761411481

Senaste Profil Besökare

971 profilvisningar
 1. Nämen!? Titta vad jag hittade https://www.norrakedumshundcenter.se/shop/product/hjortoron-med-pals-1
 2. Morgan

  LS el MK

  Jag är 180cm väger tio kg mer än dig och dom vadarbyxor som jag tycker passar mig bäst är i stl large. Vision och Orvis. Viss det kan tyckas att dom blir lite långa i benen när man provar dom men vid praktiskt fiske så tycker jag att dom där extra centimetrarna bara ökar rörligheten och komforten plus att jag tror dom håller längre när det inte spänner för mycket i sömmarna.
 3. Morgan

  Varmt vatten?

  Det är nog fler än du som undrar samma sak. Själv tänkte jag packa bilen å åka norrut igen någon av de närmaste dagarna. Åkte från toskströmmen för en femton dar sen å då var det fiskbart. å nio grader i vattnet,(mätte inte själv). Det har ju sjunkit och värmts på rejält sen dess. Nu önskar jag nog hyra en väl nergrävd jordkällare nånstans och sova bort dom varmaste timmarna i. Helst nånstans där det inte brinner.
 4. Morgan

  Billig Flugrulle storlek 7-10

  Själv så köpte jag några rullar från piscifun (bra grejer) för nåt år sen, och vid kassan kunde man välja snabbfrakt eller vanlig gratis snigelfrakt, jag valde gratis .Å naturligtvis ångrade jag mig ganska omgående att jag snålat 40kr och nu skulle få vänta typ två,tre månader. Döm om min förvåning när paketet ligger i postlådan 5 dagar senare
 5. Morgan

  Värmen, vattnet, vart åker man?

  Om man fiskar nedströms ett vattenkraftverk som kör vatten så tar dom sitt vatten oftast från botten av dammen vilket gör att det kan vara lite svalare efter utsläppet. Men helt klart så blir stora svåra vatten mindre och lättare nu, och annars omöjliga fåror kan bli tillgängliga ,där fiskar jag gärna vid lågt lågvatten.
 6. Morgan

  Tält tips

  200 +frakt! låter för billigt. Du får 210+frakt
 7. Morgan

  Tält tips

  Typ nåt sånt här och typ i den prisklassen.https://www.friluftsvaror.se/truenorth-arctic-trek-4p
 8. Morgan

  Tält tips

  Jag hade tänkt mig en pärla ur lågprissegmentet och det är bara jag som skall sova i tältet. Minst ett tält per person !
 9. Morgan

  Tält tips

  Skulle vilja ha ett bekvämare tält för en spottstyver eller två. Att sätta upp helt intill bilen. Jag har använt mitt H-B nallo2 men vill ha mer Comfort mer absid mer mer .Behöver inget super 4-säsongstält .Ett prisvärt 2-3-4 manstält med stor absid för krävande matlagning och plats för lite av varje ,typ renslakt, nää , men gärna en liten stol å ett dito bord. Alltså ett användbart hållbart hyfsat vädertåligt tält som inte skall bäras nånstans. Finns här någon som har testat nåt sånt och är nöjd så vill jag ha ett tips.
 10. Morgan

  Värmen, vattnet, vart åker man?

  Dessutom uppstår nu ett gyllene tillfälle att få en meningsfull anledning att använda den där lättare utrustningen som annars bara åker bil eller står å lutar mot nåt.
 11. Morgan

  Värmen, vattnet, vart åker man?

  Är ett lägre vattenflöde ett problem? Jo jo för lax & havsöring definitivt. Men när det gäller harr & öring fiske i medel och större vattendrag så har i alla fall jag ett bättre fiske i (för) lågt vattenflöde än i ett som är (för) högt. Dessutom kan det vara lärorikt att se en strömsträcka i lite lägre vatten, orkade jag filma strömmen så skulle jag göra det vid lågvatten . Fortsätter vattnet sjunka så uppstår det naturligtvis problem för det som lever i vattnet. Det kan bli tex: Fler fiskar /kubikmeter vatten, (det är ok för mig), syrebrist(inte bra för fisken),kraftig migration (fisken simmar ut i typ sjön). Men min erfarenhet säger att vid varmt och lågt vatten så söker sig fler fiskar till forsen och strömmarna.
 12. Morgan

  Sugen på att börja binda - nybörjarkit?

  Typ nåt sånt här borde ju funka. Inte nytt, Inga proffs, hi tec, state of the art grejjer, men du skulle lära dig mycket å fylla många askar med nåt åt det här hållet. https://www.blocket.se/varmland/Flugbindningsprylar_80249701.htm?ca=6&w=3
 13. Morgan

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Jag är dock nu lite sådär bortdomnad i höger pekfingers främre del å dä ä nog linans fel. Så allt är inte superduper,,,
 14. Morgan

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Det som jag upplevde som mest positiv är skjut-egenskapen hos linan! Där slår den allt jag provat, den liksom accelererar i några meter där många andra linor bromsar ner. Inte för att jag fick iväg några rekordlånga kast(därtill finner jag klumpen för kort).Men aldrig har jag kastat 22 meter så lätt i 14 sekundmeters sidvind. Jag kör med furled by hands tafsar å den kombon var oxo bra. Vid normala vindförhållanden lade sig hela ekipaget rakt och snyggt i en enda rörelse , faktiskt även i slafsiga kast . Vad det gäller följsamhet och så, så; är det väl inget som jag direkt har tänkt nåt om, så, det måste väl ha varit friktions och konfliktfritt då, jo det var nog smidigt.
 15. Morgan

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Har hårdtestat den nu i en vecka, å, ja, det gick ju bra.
×