Hoppa till innehåll

Idivuoma

Members
 • Antal inlägg

  229
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  13

Idivuoma last won the day on January 30

Idivuoma had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

184 Excellent

Om Idivuoma

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Tromsø

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  johan.i@live.com
 • Telefon
  47267168

Senaste Profil Besökare

1 019 profilvisningar
 1. Pro-tube med alu-tub på 15mm. Behövs bara teal-hackel och vinge, några minuter per fluga
 2. Tror att Silver Grey har inslag av valfri nyans av grönt i vingen på hårvarianten. Jag för min del binder hårvingar lite som jag vill, tror inte det finns något allmänt vedertaget mönster som för klassiska fjädervingar på enkelkrok. Varierar hårtyp också, mjukt material för flugor som ska fiskas djupt eller i lugna partier och isbjörn eller nåt för strömstarka partier
 3. Ser väl ut som tubvariant av silver & grey.
 4. Såna där muddler ungefär. Mustads gamla järn på 48mm
 5. Peters flugor

  Jeg tar meg friheten att helt ogenerat kopiera flugorna dina. Långt ifrån samma kvalitet, men tuber är nytt för mig:)
 6. Blåst, eller..................

  Har haft en väldigt liknande incident med begagnat. Sålde ett spö här på forumet som jag sände samma dag och for iväg på jobbresa. Det spöt fastnade i tullen och köparen ringde upp mig efter några veckor. Blev väldigt, väldigt tacksam för att han spårade upp mig och ringde istället för att hänga ut mig som oseriös på forumet. Mitt råd: spåra upp och ring! Det hela har säkert en naturlig förklaring.
 7. Modell byten

  Hade varit intressant att jämföra sälj-statistiken mellan dyraste och mellan-modellerna av spön. Till exempel Scott Radian vs Scott Flex enhands. Radian är nästan dubbelt så dyrt men jag tror att många ändå väljer att spara ihop pengar och lägga på ett sånt istället för den billigare modellen. Radian är kanske "bättre" men kastar ju inte dubbelt så bra. Jag tror nog att vi är ganska lättlurade, när man står utvadad till halsen och ändå inte klarar att kasta tillräckligt långt så är det lätt att skylla på spöt. Har själv ett Radian. Kunde ha köpt 2 st Flex för samma pris.
 8. Sträcka ut shooting line?

  Haha, liten värld ja:)
 9. Sträcka ut shooting line?

  Heter så. Är från Lannavaara, några mil söder om byn Idivuoma
 10. Sträcka ut shooting line?

  Cortland 444 sl running line: https://m.ebay.com/itm/Cortland-444-Classic-Shooting-Running-Line-031-With-Loop/192371337359?epid=1344839219&hash=item2cca39a88f:g:OCcAAOSwTm9aFH1f
 11. Sträcka ut shooting line?

  Cortland 444sl är mycket bra till både älv och kust. Har en 0.031 i både flyt och int. Intermediate går att få tag i "billigt" på ebay och funkar för mig med korg på kusten och lite ström i älvar. Jag öglade dock om linan, lossnade efter några kast på kusten, Tack och lov satt klumpen kvar:)
 12. Spännande koncept med wobbler som tubfluga. Ser nog väldigt realistiskt ut i vattnet:)
×