Hoppa till innehåll

Line-speed

Members
 • Antal inlägg

  267
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

Line-speed last won the day on February 6

Line-speed had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

31 Excellent

Om Line-speed

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1969-11-08

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Västerås

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  malte-jr@hotmail.com
 • Telefon
  ++++++++++

Senaste Profil Besökare

1 281 profilvisningar
 1. Line-speed

  Fiske med havskajak

  Denna lär du någorlunda hack i häl hänga på en havskajak.. https://www.kajakfiskemagasinet.se/magazine/stealth-kayaks-i-sverige/
 2. Line-speed

  tafsval till torrfluga?

  Svårsvarat.... därför tar de kanske 10år att svara...Kanske till och med 20år
 3. Line-speed

  Loop Opti Distance #6

  Hur långt kastar den enligt specifikation?
 4. Någon som har tips på bra material på metervara för att tillverka sjunkspetsar till skagitklumpar?
 5. Line-speed

  Kvällens kvällsmacka

  Mackor o gröt e djävulens påfund!
 6. Hur förvarar ni flugbindningsprylarna.? Önskar tips o bilder,helst någon typ av låda som innehåller minder fack som man kan transportera..
 7. Line-speed

  Certifierad för att få ut flugan?

  Vad sa du att du gjorde du me stackarn??...... Lina?? Demoner? Får han inte till linbågarna så börjar han nog höra röster i hövve...även andra konstiga beteenden... Tror snarare att dom med vita rockarna kommer o pratar vänligt med honom..
 8. Är de fortfarande grinigt om man skulle lära ut kastteknik utan att man gått säkerhetsutbildning? Hur stor e risken för ohälsa o traumatiska men för livet eller kanske värre än så?
 9. Line-speed

  Medium snabb aktion

  Detta är ett bra exempel på ett fenomen av dagens spön som blir bara snabbare o snabbare.. Ju hårdare/snabbare spöt är desto svårarer e de att få ur hela prestandan, speciellt med undermålig kastteknik..
 10. Line-speed

  Ett bra liv

  Natur o träning är bra för välmående men rätt kost är grunden till all hälsa o välmående.. Finns otroligt många åkommor o autoimmuna sjukdomar som är kopplade till fel levnadssätt o kost....diabetes,ledsjukdommar,tarmproblem,oro, ångest o mkt där till.. Vi är inte skapta att äta den koncentrerade kosten som är processad i fabriker.. Socker o kolhydrater skapar informationer i kroppen..
 11. Line-speed

  Holken vill vrida sig

  Tejpa holken.. 👍
 12. Line-speed

  Onödigaste flugfiskeprylen ni köpt

  https://www.athleteshop.se/aqua-marina-drift-fiske-uppbl-sbara-sup-board-10-10?as=athlete&kwd_id=20059-AGI-46889194558-ASI-414115698429-AS5OD1VV9A&gclid=Cj0KCQjwmPPYBRCgARIsALOziAOTvquv-YMadTy8veqEbqPOHDV_alPuWwpTIgo5J83QsG8I6V1o_zMaAuEQEALw_wcB
 13. Line-speed

  Onödigaste flugfiskeprylen ni köpt

  Har just precis beställt en fiske sup bräda....kom på att den känns att den kommer bli otroligt onödig.. 🤔
 14. Line-speed

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Nä...men de jag menar är att till en viss del köper man sig till ett "bättre" kast i olika situationer i fisket.. Annars lever man ju helt klart i förnekelse.. 😁
 15. Line-speed

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Varför ska de va tungrott att fiska? Linan ska va lättkastad till den situationen som råder.. Drygt o kasta me 16m klump i en skogsjokk med buskar o träd i strandbrynet... Vet att de finns fiskare som nöter tajta linbågar med oändligt många luftkast tills dom utlösning med sina långbällllys... 😂😂 Fiska tunga streamers med en lina som har lång klump o där till lång fronttapering är inge vidare behagligt,speciellt inte i trånga lägen me underhandskast.....inte ens om du besitter med väldigt goda kastkunskaper..
×