perholla

Members
 • Antal inlägg

  121
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

perholla last won the day on November 13 2016

perholla had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

42 Excellent

Om perholla

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jorma@perholla.com
 • Telefon
  0763207277
 1. Något som kommit på senare år är ju USB-köken. Bara köra igång morgonkaffet med hjälp av telefonen!
 2. Karta och kompass.
 3. Blev en glass. Fyra skopor.
 4. Du får ju inte permission hur som helst.
 5. Jag ska äta alla fiskar.
 6. Den där mackan tog ju hundra år, inte ens hunden som var med i början orkade sitta kvar och vänta.
 7. Är det den färgen?
 8. Jaha. Då skulle jag hängt ut den. Säkraste källan.
 9. Hej, Jag heter Göte och bor i Gnesta.
 10. Nu kostar ju windyappen pengar, det gjorde den inte för några år sedan. Utgår man från Yr får man lägga på 5 m/sek, så var det iaf för några år sen också. Nu när man är gammal och vis hänger man ut snorren genom köksfönstret på kvällen innan fisket och utgår från känslan man får.
 11. Slut pengar, men det låg nåt gammalt bullpapper i bilen som jag fick tugga lite på.
 12. Och vp rör är väl inte så uv beständigt kan jag tro då det används i väggar? Lägg ett rör jag solen ett par dagar och testa.
 13. Gummifötterna är för små. Och jag ser redan nu att dom kommer ramla ur fästningen i den svarta runda foten under första turen. Men du har väl täljt till ett par spön och svarvat upp ett gäng mässingrullar o garaget i vinter så du har extra...
 14. Dessutom har kinesiska barn ingen känsla för kvalité!
 15. No, tässä. http://www.lansstyrelsen.se/Norrbotten/SiteCollectionDocuments/Sv/publikationer/djur och natur/Fiske/Arjeplog_Fiskekortsbilga_2017_Oversiktsdokument.pdf http://www.lansstyrelsen.se/Norrbotten/SiteCollectionDocuments/Sv/publikationer/djur och natur/Fiske/Gallivare_Fiskekortsbilaga_2017_Oversiktsdokument.pdf http://www.lansstyrelsen.se/Norrbotten/SiteCollectionDocuments/Sv/publikationer/djur och natur/Fiske/Jokkmokk_Fiskekortsbilaga_2017_Oversiktsdokument.pdf http://www.lansstyrelsen.se/Norrbotten/SiteCollectionDocuments/Sv/publikationer/djur och natur/Fiske/Kiruna_Fiskekortsbilaga_2017_Oversiktsdokument.pdf Lite kartor som ni kan spana på. Skulle rekommendera att ni väljer någonstans där det finns lite flugfiskesträckor och lite vann runt om, är det långt från närmaste väg kan ni flyga ut med http://kallaxflyg.se/bildgalleri/turismverksamhet/fiske/ Fiskekort kan ni köpa via Länstyrelsen i respektive län.