Hoppa till innehåll

SA

Members
 • Antal inlägg

  53
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

SA last won the day on July 10 2017

SA had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

19 Good

Om SA

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå
 • Intressen
  Sportfiske och fotografering

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  stefan@1966.lbinternet.se
 • Telefon
  076-1052970

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

 1. SA

  Ett bra liv

  until im 100
 2. SA

  Ett bra liv

  I feel great
 3. SA

  Ett bra liv

  Mitt trauma är betydligt mer iol leave 'Still walking my legs seems to last forever
 4. SA

  Ett bra liv

  Menar du att du gett upp Ismo Mina ben bär mig många mil till
 5. SA

  Ett bra liv

  Vad är det? Vad innebär det för en vanlig människa? Ett vanligt jobb är oftast 48timmar i veckan. Och max 5veckors semester Vi jobbar för mycket och har en massa pengar över till att köpa "strunt" I phone grundaren jobs skulle vända sig i graven om han såg missbruket med casinos. Vad är meningen med allt.Måste vi lämna planeten enl Hawkins
 6. SA

  Helikopter från Kiruna

  Varför ska man gradera fisk? Harren är minst lika ädel som rödingen! Men då vill man ju gärna ha storlek på harren med en majestätisk ryggfena som vajar i vinden, älskar harren som doftar gott. Och min labbe jag hade tidigare slickade alltid på harren man bar men gillade inte röding eller öring. Tycker ärligt ni tar erat helikoptergäng till ert gamla ställe. Ändå så packat med folk i kirunafjällen numera, med laxen i Lainio. Ingen lugn alls som förr i tiden. Vildmarkskänslan helt borta med sopor och lägereldar överallt! Pessimist och realist!
 7. Värsta man kan göra är att supa bort sitt liv. Ta hand om er! Allihopa!
 8. Öringen och Rödingen är i regel en kvällsfisk, Harren är ofta en dagfisk. Ungefär så brukar det vara när man fiskar fluga i fjällen. Men ingen regel utan undantag och det händer mera ofta än sällan. Moder natur och vädergudarna bestämmer!
 9. SA

  Tält

  Hilleberg Nammatj j3gt det ultimata allroundtältet. Finns tvåmans men .....så lite viktskillnad
 10. SA

  För våra Barns skull om inte annat...

  Städar ibland inne på SF-bio salonger.. Där kan det se ut som ett bombnedslag vid premiärer. Där ser man hur korkade folk är i allmänhet. Svårt annat än med lagstiftning att få vanligt folk att bete sig bättre
 11. Rullen funkar så helt enkelt. Man vänjer sig.Sen vill man ha det så och tvärtom. Har inte förlorat en enda fisk p.g.a. det.
 12. SA

  Internethandel och Brexit.

  Blir nog inget brexit. Känns logiskt.
 13. Verkar som admin redigerar inlägg ibland.Smålustigt! Men dom försöker väl bara hålla en god stämning på forumet.Tightlines!
 14. SA

  Den eviga problematiken - läckande vadare

  För min del inget emot Ismo. Så inihelvete mycket folk uppe i sandåslandet på senare år. Många tar numera helikopter dit jag brukade vandra miltals! Lite bitter kan man bli! Blev offtopic nu sorry
 15. SA

  Vilket snus föredrar du?

  43år inte dåligt. Själv i 35år. Bästa är när man väntar på att kaffekoket ska sjunka, då tar man en rejäl whisky. Man dricker sen kaffet med välbehag, och slutligen lägger man in en rejäl prilla under läppen. Då känner man att man lever minst sagt.
×