Hoppa till innehåll

SA

Members
 • Antal inlägg

  67
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

SA last won the day on July 10 2017

SA had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

24 Excellent

Om SA

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå
 • Intressen
  Sportfiske och fotografering

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  stefan@1966.lbinternet.se
 • Telefon
  076-1052970

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

 1. SD eller vänstern innnebär svart eller vitt. Själv var man sosse eller moderat en gång i tiden,Mycke enklare
 2. Varför bry sig näringen annan bryr sig
 3. SA

  Helikoptertur 2019

  Ingen bryr sig ändå, Förlåt är påverkad av alkohol. Jobbar helg.
 4. Sörjer min vackra labrador ännu efter ett år.
 5. SA

  Helikoptertur 2019

  Sjöflyg eller helikopter vilket är värst ur miljösynpunkt! Jonas borde tänka mer på miljön än på sin site och nya prylar som få bryr sig om längre.
 6. Fem veckors semester i år den sena perioden. Åkte ensam direkt upp till Arjeplogsfjällen och gick leden upp till Galtisjaur övre delen. Men med tidigare värme var vattnet lite för varmt så bara smårödingen var aktiv. Har annars haft jäkligt bra fiske där förut med flera rödingar kring kilot. Stannade en knapp vecka där och latade mig men gick sen över till Ruonekjåkka. Den övre delen, fint fiske på torrfluga men blev mest mindre öring. Underbar natur och till sist en fin öring på 1.3kg. Enda smolket i bägaren är dessa förbenade helikoptrar i området. En tanke vore att man hade ett raketgevär! Och dom spyr verkligen ut avgaser kände jag en gång uppe i fjällen när en sådan lyfte en knapp km bort med vinden emot en. Huvaligen, så vill ni vara klimatsmarta och miljövänliga och har friska ben så...! Såklart ok att man flyger många mil ut men att flyga bara kring 15-20kilometer upp efter en bra vandringsled det är skrämmande! Ont om tid, men ta ett par extra dagar ledigt så funkar det att gå. Extremt få har en timpenning som matchar den flygkostnaden! Använder stativ med fjärrutlösare för selfies. Gjort så med film i kameran långt före selfieeran!
 7. Har länge funderat på en Islandsresa. Men är lite av en loner när det gäller fiske. Fiske för mig är ensamhet i orörd natur.
 8. Hallå alla! Nu är man hemma igen efter två veckor vid Kaitumälven. Promenerade ca 15km upp. Inge folk och så underbart ensam i naturen. Hyfsat fiske. Körde mycket med streamer på jakt efter storöringen men en hel del större harr fick man såklart. Harr minst 1,3kg och öring på minst 1,5kg, bägge gick tillbaka ovägda och helt oskadda.Tog bara upp två harrar kring kilot som fick bli ett par fina middagar. Tack för kommentarer! Men är väl inget fotoforum egentligen. Nikonforum har ganska nyligen lagt ner, brukade husera där ibland förut...
 9. SA

  Instagram, vad heter ni?

  Tjena var nog dig jag köpte Loomis spöt av 9,6 GLX streamdance. En Röding på 1,3kg var första fisken med detta spö i Arjeplogsfjällen.Förstår barn och familj! Men inget för mig. Ha det gott!
 10. Exempel på utbränd högdager där filmen var betydligt mer förlåtande. Rounekjokka Aug 2018
 11. Jo det kan nog tänkas om man redigerar lite i första bilden. Svårt annars med forsande vatten som lätt bränner ut högdagrar med lysande vitt.
 12. Var uppe i Arjeplogsfjällen och gick leden upp till Galtisjaur och sen ner till Ruonekkjåkka och tillbaka. Öring på ca 1,3kg men bara småröding, kom lite för sent för rödingen ingen fart på dom större. Sista biten hem efter leden genom skogen 4km var över stock och sten!!! Hemsk att gå med trötta fotleder och dåliga knän o still 25kg ryggsäck med fiske och fotoutrustning,Nikon D3+prolenses+ ett "lätt" kolfiberstativ på 2kg, vadare mm! Lätt att vricka foten men jag klarade mig. Hursomhelst jag sysslar ganska mycket med naturfoto när jag är ute och fiskar. Ljusets skiftningar kan gå väldigt fort. Tänkte bara visa ett litet exempel av många andra. Vilken som är bäst har jag svårt att avgöra.Skiljer inte många sekunder emellan. Bild 2 eller 3 känns nog bäst. Inget är korrigerat beskuret eller redigerat, direkt ur kameran med en Nikon D3 och nikkor 55mm f2.8 Ruonekjokka Aug 2018
 13. SA

  Ett bra liv

  until im 100
 14. SA

  Ett bra liv

  I feel great
×