SA

Members
 • Antal inlägg

  21
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

SA last won the day on August 6 2016

SA had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

2 Neutral

Om SA

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå
 • Intressen
  Sportfiske och fotografering

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  stefan@1966.lbinternet.se
 • Telefon
  076-1052970
 1. En urgammal Nikon D3. Perfekt till sportfiske en gång i tiden men inte numera.
 2. Grymt bra med folk som bryr sig, Finns inte många av oss. Men ju längre ut på stupbranten desto fler som vaknar!
 3. Klart man äter Harr när det finns så gott om dem. Släpper tillbaks dom större kring kilot och uppåt med hopp om ännu större närmare två kilo.. Men då landar helikoptern med ett gäng som skördar och raserar allt man byggt upp. Och har mage att skriva ett äventyr med storharr i en känd tidskrift. Vilket drar folk. Där försvann vildmarken, sopor och slitage av marken. OTack
 4. Simms kör ju med goretex som ska ge bästa andning och komfort. Men livslängden på vadarna är väl ingen större skillnad mot andra märken. Vision vadare tillverkas i sydkorea vilket för mig är i princip samma som Japan. Högsta kvalite till ett rimligt pris.
 5. Dom där fanns på Orvis shop UK för ett tag sen. Dom blev snabbt slutsålda. Men midflex är så mycket skönare att fiska med!
 6. De låg som uppspolade bland vide efter vårfloden. Ungefär ett par kilometer ovanför Kaskajohkas utföde. Såg näten, trött och slut efter lång vandring, förundrades och gick vidare uppåt ungefär.
 7. Det låg trasiga laxnät på stranden inne i buskarna vid den övre delen delen av Lainioälven, eller det sk sandåslandet. Var där i augusti 2016. Vem får fiska lax med nät där uppe? Samerna eller?
 8. Ursäkta , nä vi behöver inga fler tekniska prylar att roa oss med när arktis smälter. Och en dyster framtid!Sorry!
 9. Typ jazz-pop. Mycket bra album. Ten summoners tales.
 10. Ofta dom som inte ids att gå som inte heller ids att ta vara på sina sopor.. Slöa människor med bristande hjärnkapacitet. Inget mindre!
 11. Rent är väl en enkel sak att åtgärda men när korken börjar att ruttna och bli deformerad på solsidan. Och lindningarna som var röda blivit blekvita dito och lacken krackelerad eller helt borta efter 20års hårt bruk, vad gör man då? För min del så köpte jag helt enkelt nya spön och modernare rullar samtidigt, fyra fyrdelade spön, ett sjudelat och ett tredelat spö istället för mina tvådelade. Kände att det var dags!
 12. Samma läge här, hakat på trenden pga edge! Ej provkastat ännu! Ingen grön och skör glasfibertub längre utan en vanlig robust alutub.
 13. Värsta jag varit med om är när min hund blev krokad i nosen för några år sen. Hade ställt undan spöt mot ett träd. Och en begagnad nymf kan ju vara intressant att nosa på! Var ett rent helsike att få ut den kroken på en hund med smärta! Håll still när det gör ont fanns inget kommando för. Hullinglöst tja! Har hänt att jag klämt in hullingen när mycket småfisk hugger. Men då blir det nervöst när en större råkar gå på, ingen löslina och kontakt hela tiden. Då funkar det helt klart. Och det är väl "sportfiske" det handlar om. Förövrigt fritt låter bättre än löst för säljare och marknadsförare. Odubbat eller dubbade vinterdäck. Dubbfritt såklart! Kontantfri eller kontantlös kassa. Gratistidning eller reklamtidning, men det var ju en annan femma.
 14. Andra med felkrokade flugor? En nackdel med fast action spön, kroken sitter djupt!