Hoppa till innehåll

SA

Members
 • Antal inlägg

  45
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

SA last won the day on July 10 2017

SA had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

18 Good

Om SA

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå
 • Intressen
  Sportfiske och fotografering

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  stefan@1966.lbinternet.se
 • Telefon
  076-1052970
 1. Tält

  Hilleberg Nammatj j3gt det ultimata allroundtältet. Finns tvåmans men .....så lite viktskillnad
 2. För våra Barns skull om inte annat...

  Städar ibland inne på SF-bio salonger.. Där kan det se ut som ett bombnedslag vid premiärer. Där ser man hur korkade folk är i allmänhet. Svårt annat än med lagstiftning att få vanligt folk att bete sig bättre
 3. Rullen funkar så helt enkelt. Man vänjer sig.Sen vill man ha det så och tvärtom. Har inte förlorat en enda fisk p.g.a. det.
 4. Internethandel och Brexit.

  Blir nog inget brexit. Känns logiskt.
 5. Verkar som admin redigerar inlägg ibland.Smålustigt! Men dom försöker väl bara hålla en god stämning på forumet.Tightlines!
 6. Den eviga problematiken - läckande vadare

  För min del inget emot Ismo. Så inihelvete mycket folk uppe i sandåslandet på senare år. Många tar numera helikopter dit jag brukade vandra miltals! Lite bitter kan man bli! Blev offtopic nu sorry
 7. Vilket snus föredrar du?

  43år inte dåligt. Själv i 35år. Bästa är när man väntar på att kaffekoket ska sjunka, då tar man en rejäl whisky. Man dricker sen kaffet med välbehag, och slutligen lägger man in en rejäl prilla under läppen. Då känner man att man lever minst sagt.
 8. Vilket snus föredrar du?

  Varför sluta snusa när det är så billigt tillverka själv. Och vad blir ersättaren, cigaretter, kaffe, godis socker, shopping,sex, alkohol, eller det värsta. blir mer social! snusbolaget.se säljer mald tobak för snustillverkning.Resten kemin köper man billigt lokalt.
 9. Den eviga problematiken - läckande vadare

  Får revidera min tidigare hyllning av Visions billiga vadare. Hade först ett par Vision Extreme som höll tätt i 5år. Tätade lite och lagade neoprensockan så höll de tätt ett år till. Självklart så köpte jag ett nytt par Extreme vadare, denna gång en förbättrad variant med dragkedja. Helt ok de höll tätt i ungefär 3år, och med diverse lagningar ett år till. Men nu till de vadare jag köpte ifjol. Vision Ikon( den "förbättrade" ersättaren av Extreme), de började läka bara ett drygt år efter inköp. Läckte i hela sömmen nedre delen med dubbelt tyg. Provade först täta inuti längs tejpen men ingen skillnad. Tätade sen utanpå, då vart de täta. Det var bättre förr brukar man säga och så verkar vara fallet med Visions vadare. Tillverkat i SydKorea eller Kina verkar vara mer en politisk fråga än kvaliten på prylarna numera! Nyligen fick jag se att Naturkompaniet har fiskerea. Köpte mig ett par Simms Headwaters vadare och Korkers vadarskor. Stabila skor Korkers, lite för tunga egentligen för en fjällvandrare som tänker bära långt. Och lite små i storleken, Korkers rekomenderar själva ett nummer större än vanliga skor. Då ryms både neoprensockan och en yllesocka ledigt.
 10. Farväl min fiske kompis

  Tack så mycket!
 11. Precis, inför obligatorisk fiskeguide för alla utlänningar i de mest populära fiskevattnen. Så fisketrycket minskar.Och ger rejält större medelmått i sin tur. Blir betydligt mindre med sopor och störande skräp i naturen med en guide som ansvarar, och mer turister är villiga att betala för fiske i världsklass med riktig vildmarkskaraktär. Nu drömmer jag igen. Är det New Zeeland? Dom tar iallafall hand om sitt land.
 12. Farväl min fiske kompis

  Har en burk med rimadyl över. Säkert minst 70 kvar av hundra. Synd och bara slänga dyr medicin. Gratis för den som behöver! Älskade den hunden mycket sen valp!
 13. Aron fick hänga med mig i 7år innan lederna sa stopp. Med medicinering och diverse "hälsokost" kämpade han på tills det inte gick längre. 10 och ett halvt år blev han och är en bra ålder för en Labrador. En ängel till hund, fanns inget ont i den hunden. Har lämnat oss idag. En väldigt älskvärd jycke. Mycket stor saknad
 14. Flytlina - Svetsad ögla vs nålknut

  Tycker detta verkar lite överkurs. Eller bara extremt seriöst kanske. Brukar köra med en flätad loop på ca 30lb och stryka på liqiusole eller vad det heter( biltema gummispackel är samma). Ganska tunt en centimeter i änden samt ett par mm över linan. Mjuk övergång, håller garanterat linans livslängd i många år. Men finns där en färdig loop så varför inte använda den!? Jag tillverkar mina egna braided loops vid behov. Helt vansinnigt dyra att köpa färdiga,inte minst med tanke på så minimalt med jobb för så lite! Och det fanns åtminstone förr att köpa spolar med flätlina på 30 och 50lb
 15. Lax Norrlandsälvar.

  Och Råneälven går den fortfarande hög? Kan det verkligen stämma att det kostar 1600kr/dygn att fiska i Ängesån?! Var nog tio år sen jag fiskade lax där.
×