Hoppa till innehåll

EL-GE Kim

Members
 • Antal inlägg

  36
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

EL-GE Kim last won the day on November 1 2017

EL-GE Kim had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

31 Excellent

1 följare

Om EL-GE Kim

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg
 • Intressen
  Filmskapande, media, grafisk design, fiske

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

793 profilvisningar
 1. EL-GE Kim

  Laxfiskefilm från västkusten.

  Tack ska ni ha allihop! Erat stöd gör det möjligt för oss att göra fler filmer framöver!
 2. EL-GE Kim

  Laxfiskefilm från västkusten.

  Tack tack Mycket glädjande att höra!!
 3. EL-GE Kim

  Laxfiskefilm från västkusten.

  Tack för kritiken! Kul att du gillade den Vanligtvis lyfter vi ej fisken ur vattnet men vi gjorde ett väldigt kort lyft för filmens skull och eftersom det är inspelat i super-slow motion känns det som en evighet, hehe! //KP
 4. I den här filmen hänger vi med Oskar på EL-GE Sportfiske till Örekilsälven där han ska fiska efter lax. Ett fiske som i vanliga fall kan vara väldigt svårt och är beroende av många faktorer som till exempel vattenföring, temperatur och tiden på året. Denna filmen är inspelad i september, den sista veckan på säsongen. Denna perioden på året är ofta väldigt bra då vattnet ofta stiger ordentligt och fisken rör sig uppströms inför leken. Följ med Oskar under denna dagen och få förhoppningsvis lite tips om laxfiske i mindre älvar och vattendrag. ►Se till att prenumerera på kanalen för att se fler såna här produktioner i framtiden! Det är ni som gör det möjligt. → Kommentera det du vill se på kanalen nere i kommentarsfältet. Dela filmen hur mycket ni vill!
 5. Havsöringsfisket i kallt vatten kan vara svårt och slitsamt. Följa med Oskar, Klara och Jon under en dags fiske efter havsöring i kallt vatten och få deras bästa tips för ett bättre fiske.
 6. Allan Overgaard, en av Danmarks främsta flugfiskare och flugbindare. Allan fiskar för Hardys pro-team i Danmark och fiskar havsöringen som sin främsta art, framför allt längs kusten men även i åar. Nu är han för andra gången med i EL-GE Sportfiskes flugbindarserie Bakom Städet! I avsnittet binder han en fluga som heter Autumn Fly. Även fast den heter som den gör funkar denna fluga året om och imiterar en lång rad av olika bytesdjur. Ett mönster som är lätt att binda och fångar fisk helt enkelt! Glöm inte att prenumerera på EL-GE Sportfiskes youtubekanal!
 7. I avsnittet visar Agne på EL-GE Sportfiske hur man gör en nästan pinsamt lätt fluga men ack så otroligt effektiv. Det är dräparmasken vi talar om. En fluga som verkligen drar fisk i alla väder och under alla perioder på året! Oskar och Kim i personalen på EL-GE Sportfiske var igår ute på fiske och lyckades kamma hem 11 riktigt fina fiskar varav 8 av dem var godkända och låg runt 50 sträcket med en topp på 58cm och de andra tre låg precis under måttet. Vi märkte direkt att det var just denna fluga, dräparmasken i ultra fluoroserande rosa som utan tvekan tog mest fisk! Utan tvekan ett av de lättaste och bästa mönstret för havsöringen!
 8. Johan Klingberg, mannen med erfarenheten. Han har ni förmodligen sett i en lång rad olika typer av sammanhang. Kanske i någon film han varit med i, läst någon av hans artiklar i de olika fisketidningarna eller läst hans egna böcker han givit ut. Nu är han med i ännu ett mediesammanhang, Bakom Städet! I avsnittet visar han hur han gör en av hans favoritflugor till både havsöringen och brunöringen. Det är en variant av mönstret Duoble Legs Nymph. Ett riktigt bra mönster som imiterar väldigt mycket i vattnet. Se till att prenumerera på EL-GE Sportfiskes youtubekanal!
 9. EL-GE Kim

  Variant på Nicko Special!

  I detta avsnittet träffar vi Albin Löfqvist bakom städet. Albin teamfiskare för EL-GE Sportfiske och är en mycket erfaren flugfiskare. Han har rest runt till många olika destinationer där han provat på många olika arter och där bland annat havsöringen i olika sammanhang. I avsnittet visar Albin ett av hans "måste-ha" beten i asken. En variant på en Nicko Special. Ett ganska välkänt mönster på västkusten som fiskar otroligt bra och imiterar en rad olika vattenlevande födodjur för havsöringen. Detta mönstret bara måste alla ha i asken!
 10. Missa inte årets mässa på EL-GE Sportfiske i Göteborg mellan den 24-25 mars! En mässa med havsöring i fokus men som har mycket mer än det. Massor av flugbindare, leverantörer, aktiviteter och mycket mer på plats! Vi kommer även ha Jonas Nordigårds, grundare av Edgeflyfishing på plats! En helg ni inte vill missa Vi ses / Kim på EL-GE! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1866399403434636&id=112850582122869
 11. Mike, också känd som @flajfishing i sociala sammanhang, är en otroligt erfaren sportfiskare som lägger en stor del av sitt liv till havsöringsfisket på fluga längs västkusten. Från 1 april till den 30 september tillbringar Mike all tid han kan på att fiska efter havets silver. Något som givit en kunskap och fångst utan dess like. I avsnittet visar Mike ett av sina ess i ärmen, hans egna mönster Silver Killer Shrimp. Ett mönster som fiskar otroligt bra genom hela säsongen och framför allt under premiärfisket då havsöringen gärna letar de större räkorna på djupkanterna.
 12. Avsnitt nummer 11 är kommet! Här visar Agne hur han binder räkor med de supersmidiga räkbenen Easy Shrimp Legs. Genom att binda in dessa benen på detta sätt får du en riktigt fin och naturtrogen räkfluga med go rörelse i vattnet som kommer fånga fisk! Detta är en enkel fluga att binda då då har de färdiga materialen Easy Shrimp Legs, Easy Shrimp Eyes och även PRO Segmentation skin. Tre riktigt fina material som gör ditt flugbindande mycket enklare och snabbare.
 13. I detta avsnitt av Bakom städet hänger vi med Agne, EL-GE Sportfiskes alldeles egna flugbindarspecialist som tillhör en av Sveriges främsta bindare, från Göteborgsbutiken. I avsnittet visar Agne ett av hans egna mönster, en variant av den mycket välkända flugan Magnus. Detta mönstret är byggt på räkögon från Easy Shrimp Eyes istället för klassiska kulkättingsögon som man i vanliga fall använder till mönstret Magnus. Detta gör flugan mycket lättare och du får mer häng i flugan så du både kan fiska den grundare, långsammare och i områden där du har mycket tång. En grym vårfluga för havsöringen!
 14. Vi är stolta att presentera Jon Hansson i Bakom städet, också känd som Troutcastz på Instagram, är en man med många års erfarenhet inom flugfisket. Förutom att han är en grym fiskare är han också en oerhört duktig flugbindare. I detta avsnittet av Bakom städet visar Jon ett av sina go-to flugor till havsöringen på våren, en Simple Spey Shrimp. En relativt stor fluga som pulserar vackert genom vattnet tack vara det fina speyfjädrarna. En förenklad version av mönstret Pattegrisen. Dessa fjädrar kan vara svåra att få tag i men kan bytas ut mot maraboufjädrar. Detta är en räkfluga som ger fisk!
 15. Mikael Hagman, en man med stor erfarenhet av många typer av fisken som är med i Gråbo Sportfiskeförening. Idag visar han ett mönster han ofta använder i stilla vatten efter öring och regnbåge, Flytbaggen. Detta mönstret fungerar i stort sätt hela året och fiskas gärna med en sjunklina och kort tafs. Flytbaggen fiskas ofta med framgång på fisk som gått väldigt länge i vattnet och äter naturligt bete. Ett måste i asken för dig som fiskar mycket imitationsfiske!
×