Hoppa till innehåll

Cazzo

Members
 • Antal inlägg

  126
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Cazzo last won the day on November 25 2017

Cazzo had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

32 Excellent

Om Cazzo

 • Placering
  Advanced Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  c@zzo.se
 • Telefon
  000000000

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

 1. Cazzo

  Marc Petitjean / USB-laddare

  Jo, det finns en röd original Marc Petijan USBkabel som kostar 9000!
 2. Cazzo

  Certifierad för att få ut flugan?

  Hårdare idag! Du som handledare måste ha arbete på väg 1 och 2 och alla deltagare måste ha hjälm med hakrem, skyddsglasögon och stora varselpaketet på kroppen.
 3. Nu har jag ringt och sagt upp sophämtningen för resten av året! Förväntar mig se skillnad i haven redan till våren. Har börjat fundera på barnbarn nu när framtiden ser så ljus ut.
 4. Du käkar upp allt på en gång? Eller häller du filen i luvan på jackan och rullar ihop baconen till en boll och stoppar i fickan?
 5. Cazzo

  Multefiske på västkusten?

  Om det finns så är de nog ute på sjön, tror inte dom går så långt upp på land.
 6. Cazzo

  Tält tips

  Om inte någon redan sagt det: BLOCKET. Finns tokholmare som köper Hilleberg för en helg i "fjällen" (camping utanför Falun) så där kan du göra dig ett klipp.
 7. Cazzo

  Uppblåsbar dyna till Fish Cat 4?

  Tryck in en badring i passande storlek där i facket. Kan ha en positiv effekt mot hemorrojder också.
 8. Cazzo

  Bosnien

  Tre sorters brödskivor finns att välja på men brunosten får du ta med själv!
 9. Cazzo

  Pontonbåt

  Jag har inte driftat i någon älv men har haft planer på att glida nedåt i lainio men det har inte blivit av. Ska dock testa att sakta glida nedströms på jaktmarkerna vi arrenderar i Lappland i höst. Älgen håller sig i deltat i början av september. Letar efter en bra klyka för att hålla bössan. En halvautomat hagel i skärgården så kan det ju bli sjöfågel till middag ganska fort också.
 10. Cazzo

  Pontonbåt

  Du glider nedströms med tvåhandaren och stannar till på lämplig plats? Sjyst.
 11. Cazzo

  Braxlek?

  Id?
 12. Cazzo

  Dagens foto

  Liten öring har tagit ståndplats ute på åkern. Skrattade gott för mig själv när den gick upp och tog något ett par gånger.
 13. Cazzo

  Lax i Spanien

  När jag bodde i Spanien så drog man iväg ibland och letade lite nya ställen. Har dock aldrig varit uppe på den Norra sidan som du nämner men älvarna upp mot Montpellier var inte vad jag skulle kalla älv. Dom hade nog sparat allt vatten uppe i magasinen för det var ungefär lika mycket vatten så man nästan blev blöt på sockorna om man skulle gå nära. Men jag var ute en del på kusten och kollade efter havsabborre och annat. Inte helt lätt där jag var, men det kanske är bättre uppe på norra sidan så det borde du spana in. Sen finns det ju barbel i åarna, det har jag inte testat och vet inte heller var man kan fiska, men polarn har hus där nere och dom brukar dra iväg någon dag efter dem. Kul säger han. Senast jag var där nere var jag ute på halvön som Cadaques ligger på, då hade vi bibliska vindar ner från Pyrenéerna och minibussen jag hade hyrt höll på och välta. Snöstorm och grejer där det normalt sett inte är snö. Det blåste så mycket att inte gick att pissa utomhus i något väderstreck. Pisset löstes upp till fin spray direkt från snorren och man fick det en del i ansiktet, nedanför var det helt torrt på marken. Det var mysigt.
 14. Cazzo

  Göteborg

  Fegt, paddla uppströms istället.
 15. Cazzo

  Idioter som stör vid flugfiske..

  Hur visste du då att han fiskade med flugspö? Kan ju vara en som stod och sköt mink med 22an eller vad fan som helst. Förmodligen en hipster som stod och klämde sig på pungen och kollade på öringar som åt mat.
×