Hoppa till innehåll

Martinrutger

Members
 • Antal inlägg

  17
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

11 Good

Om Martinrutger

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Motala

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  martin.motala@gmail.com
 • Telefon
  0738-232705

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

 1. Martinrutger

  Storöring på knottimitation eller gnagarfluga

  Fiske med möss är riktigt brutalt! Öringarna går verkligen till attack. Fungerar avgjort bäst på nätterna, enligt min erfarenhet. Knott dagtid och möss nattetid alltså!?
 2. Martinrutger

  Realistiska flugor

  Imponerande!!! ...och jag som är nöjd med att mina superpuppor ser ut som... ja... superpuppor!?
 3. Martinrutger

  Diskusioner kring Capricorn.se

  Har också beställt grejor från detta kalkonföretag! Förra sommaren!? Grejorna finns fortfarande kvar i deras lagersaldo!? Men sidan ser ju fin ut... med kontaktuppgifter och allt!?
 4. Ska börja binda själv nu i vinter. Har skaffat lite av det mesta, bland annat krok. Fråga till någon som vet mer än jag: Till vilka flugor, eller till vilka flugtyper, använder man krok med uppåtböjda öglor?
 5. Martinrutger

  Lax och fågeldöden

  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein
 6. Martinrutger

  Vid nyval...

  Demokrati är ingen rättighet! Läs en bok!
 7. Martinrutger

  Cortland HTx TroutBoss ?

  De flesta fluglinorna verkar nuförtiden "ligga en klass över"! Har grävt ner mig i att testa olika linor för att hitta rätt... rätt för mig och mina spön alltså! Har "naturligtvis" köpt, mätt och provkastat en TB också, en sexa! #6 väger klockrent som en #7, klumpvikt 12,7 gram, vikt 30 fot (inkl. tip) 12,0 gram! Klumpen på min lina är dock bara 10,2 meter (inkl. tip), inte 10,8 som angivet! En bra lina, bra coating och bra skjut, men den korta framtaperingen, under 2 meter, passar iaf mig sämre, framför allt vid torrflugefiske! Ska väl tilläggas att jag är en lika medelmåttig kastare, som jag är en stor entusiast!
 8. Martinrutger

  Vätterharr 2018

  Åtta timmar i flytring på "ostkusten" vid Omberg... några bärfisar och nattsländor samt en Danica siktades! Noll vak, noll hugg, men en härlig dag! 16 grader i vattnet och test av linor till nyinköpt spö! ...nästa gång...
 9. Martinrutger

  Kanin-SKINN!!!!

  Letade själv för ett tag sedan. Har inte köpt något därifrån ännu, men du får väl rapportera... https://se.leatherhouse.eu/produkter/24-hela-kaninpals/103-kaninskind-/ Hoppas länken funkar... Martin
 10. Martinrutger

  Hardy shadow #7

  Vet inget om spöt... eller Fiske.se... Men de säljer Hardy Shadow 10' #7 för 1999:- Martin
 11. Martinrutger

  Våra hundar..

  "Kvantpartiklar kan befinna sig i två tillstånd samtidigt och ta flera olika banor när de rör sig från en plats till en annan. Richard Feynman gick så långt att han hävdade att en kvantpartikel tar alla möjliga vägar från punkt A till punkt B på en och samma gång!" Härmed bevisat!?
×