Hoppa till innehåll

emil_gronvall

Members
 • Antal inlägg

  9
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

1 Neutral

Om emil_gronvall

 • Placering
  Newbie

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm

Senaste Profil Besökare

176 profilvisningar
 1. emil_gronvall

  Guideline Laxa vadare

  okej, så den går att öppna, perfekt! Yes jag kollar med butiken först innan jag gör något själv. Tack för ditt svar!
 2. emil_gronvall

  Guideline Laxa vadare

  Hej! Jag har köpt vadare, det heter Guideline Laxa. Märkte dock något konstigt. När jag drar dom på mig och ska sätta fast remmarna överensstämmer inte delarna som ska gå ihop, det borde vara tvärsom så att säga, om ni ser på bilden så ser ni vad jag menar. Nu är min fråga, den svarta plastpluppen, tror ni det är meningen att man ska kunna öppna den? I sådana fall skulle detta kunna åtgärdas rätt snabbt. Jag är lite rädd att göra sönder plastpluppen, tänkte kolla om någon här varit med om något liknande eller är det fabriksfel?
 3. Godkväll! Nu har jag äntligen börjat fiska ur min Fishcat 4 Deluxe, känns fantastiskt och vilken otroligt bra och stabil ring det är! Nu är jag på jakt efter en bra vattentät väska eller en plastlåda som ska få rum i det lilla utrymmet bakom ryggstödet. Skulle vara nice att få rum med exempelvis lite fika, termos, 2 planolådor, tillbehör för fisket, backupgrejer osv, vad kör ni med? Tar gärna emot tips!
 4. emil_gronvall

  Bra fenor till flytringsfiske?

  Tjena! Har blivit tipsa om dessa, någon som testat dem? https://www.seapro.se/sv/artiklar/halremsfenor-tiara-pro.html
 5. emil_gronvall

  Den stora frågan om fenor till flytringsfiske!

  Tjena! Jag ska köpa nya neoprenskor och fenor. Jag var in till en dykbutik idag för att få lite tips och inspiration. Jag vet att det är många som kör med typ 5 mm neoprenskor och fenor med hälrem. Men säljaren i butiken visade ett par neoprenskor som var otroligt tunna, han sa att dom inte hade någon neopren i sig alls, att dom var mer som en vanlig sko och att dom är väldigt sköna och framförallt lätta. Han menade att om man skulle köpa exempelvis en sko med 5 mm neopren kan det bli lite tjockt att köra "dubbelneopren" eftersom det redan är en neoprensocka i mina vadare. Tänkte kolla lite hur ni andra gör, är det någon som använder sådana här tunna skor och skapar värme med lager (exempelvis ullsockor innanför vadarens neoprensocka) eller är det neoprenskor med typ 5mm som gäller?
×