Hoppa till innehåll

Ogge82

Members
 • Antal inlägg

  11
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om Ogge82

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  oscar.sverin@gmail.com
 • Telefon
  46708862713

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

 1. Ogge82

  Zephrus SWS 906

  Hejsan! Någon som har ett Zephrus 9" #6 som inte kommer till sin rätt? Hör gärna av er om ni vill göra er av med ett. Mvh/O
 2. Ogge82

  Lina till Cross SX 790

  Drag vill man väll alltid ha på linan😉 Hur är Compact uppbyggd? Finns den bara i interme diate?
 3. Ogge82

  Lina till Cross SX 790

  Dom linor jag har provat har varit sjuk linor. Tror jag har en Airflo 40+ i interme diate som jag ska prova till helgen. Annars har jag hört gott om just Opti caster till just det spöt.
 4. Ogge82

  Lina till Cross SX 790

  Har kollat på den. Hur är kastlångden med den?
 5. Ogge82

  Lina till Cross SX 790

  Hejsan! Har införskaffat mej ett Loop Cross SX 790 som jag ska ha till stremer fiske till fjälls men största delen till kustfiske. Vart rekommenderad Airflo streamer max. Men vart inte riktigt nöjd.. Har även provat Rio Outbound short och Vibe+ 85 utan att bli helt nöjd. Så vad har ni för tips? Och vad kör ni som har lika spö med idag? Behöver inte vara en allround lina men visst det vore ju kanon om man kunde ha samma lina till båda sorters fisket. Ha det bäst!
 6. Ogge82

  Orvis zg Helios, liknande egenskaper.

  Har faktist funderat på H2 men inte hittat något här i Sverige i just #7. Sen e man ju lite sugen på att prova något nytt med. Annars får man väll kolla sej utomlands efter en H2:a Stod och torrviffta med en Recon #6 idag och dom är väldigt lika när man står i butik. På vilket sätt är H2 vassare? Scott Meridian ligger väll på samma peng som Helios 3 har jag för mej?
 7. Hejsan! Jag har idag ett Helios av den första serien, zg tip flex i #6. Gillar verkligen det spöt då det passar mej och att det är så lätt. Nu när jag tänkte uppgradera min #7 så vill jag ha ett så snarlikt spö som just mitt gammla Helios men inte lägga ut dom pengarna som en H3:a Det kommer användas till stremer fiske till fjälls och havsöring på kust. Så vad har vi för spön idag som är snarlika till aktionen och egenskaper? Någon som har erfarenhet av det? Mvh
×