Hoppa till innehåll

DT

Members
 • Antal inlägg

  10
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om DT

 • Placering
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  edge@hotmail.com
 • Telefon
  112

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

 1. Säljer ett knappt använt Zpey HM Signature tvåhandsspö 13'9 #10. Nypriset är 5000 kronor. Säljes för 2000. Priset går dock att diskutera vid en snabb och enkel affär! PMa vid intresse.
 2. Har ett par nya helt oanvända Orvis Silver Sonic vadare jag inte behöver längre pga jag fick ett annat par. Nypriset är 4500 kr men kan tänka mig sälja för 2000 kr plus frakt. Priset går att diskutera vid en snabb och enkel affär! PMa vid intresse.
 3. Säljer ett toppspö för gädd-, popper- samt streamerfisket. Ett Sage Bass II 330. Spöet är direkt utvecklat för att kunna hantera stora flugor och vind och det kastar sjukt bra. Jag har varit otroligt imponerad av spöets egenskaper. Dock fiskar jag för lite av den här typen av fiske för att motivera att ha kvar det här lyxspöet i min spöarsenal. Nypriset är 9499 kronor och jag kan tänka mig att sälja det för en rimlig penning eller byta det mot något likvärdigt annat Sagespö eller något toppspö omkring 9' i klass #5 eller #6 eller möjligen mot någon fin rulle eller splitcanespö av kaliber från känd spömakare. Spöet är i bruksskick med wear på korken efter krok, i övrigt inga konstigheter. Finns i Stockholm och jag gör helst upp en affär på plats före att skicka det om möjligt. Fler bilder kan ordnas på begäran. För mer info se länk: http://www.sporting.se/16886-sage-bass-ii# PMa vid intresse.
×