Hoppa till innehåll

JonnyS

Edgemember
 • Antal inlägg

  131
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om JonnyS

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1974-10-26

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Göteborg

Senaste Profil Besökare

736 profilvisningar
 1. Många sköna bilder! Du skriver vid ett ställe: "Efter ett break med lite konfererande bestämde vi oss för att flytta till huvudälven istället." Därefter är det några bilder på ett lugnflyt som ser riktigt gott ut, skulle du kunna tänka dig att avslöja var det är? Höll ni er mycket i flugfiskezonerna eller testade ni lite här och var i Glomma? V.34 drar jag upp till de trakterna av Glomma.
 2. JonnyS

  Havsöring GBg:s området

  Säsongens första över måttet fångad. 46 cm, blank, fin, kanske lite slank men i rackarns god kondition. Fiskimitation, ytligt fiskad. Hisingen. Ca 21.30
 3. JonnyS

  Havsöring GBg:s området

  Och då ska vi se... Helgens fiske gjordes i sol, i klart och lågt vatten. När de högg var i pauserna dvs mycket långsam "hemtagning" just då. Tack för kloka svar!
 4. JonnyS

  Havsöring GBg:s området

  Missade en i Stigfjorde jag med idag. Surt. Har haft lite för många hugg där jag inte kunnat kroka fisken ordentligt de senaste turerna.
 5. JonnyS

  Havsöring GBg:s området

  Man får gå på andras bryggor. Man får även förtöja sin båt vid andras bryggor. Dessutom är det väl inte en brygga utan en bro ut till ön? Broar och vägar får man gå på. Har du varit där Meritaimen?
 6. JonnyS

  Havsöring GBg:s området

  Självklart kan man äga en ö. Men ta en titt på Grågåseholmen vid Nolviks kile, nordvästra Hisingen. Verkar det rimligt att den ön är avstängd för fotgängare? Om jag förstått det hela rätt är det en småbåtsförening son stängt av ön. De som har båtplats får också nyckel till grinden.
 7. JonnyS

  Havsöring GBg:s området

  Var det Grågåseholmen? Jag har funderat på det samma som du. Är skeptisk till om det där verkligen är helt ok
 8. JonnyS

  Havsöring GBg:s området

  Jag var ute vid Sillvik/Lilleby igår kväll. En liten krokade jag av själv. En större (givetvis) krokade av sig själv när den körde rusning nr 2. Kopparfärgad märla till den lilla, traditionell Magnus till den stora. Den större av dem vakade 7-8 meter utanför mig, ett snabbt bakkast och flugan landad strax utanför vakringen. Några sekunder senare satt den på och ytterligare 20 sekunder senare var den av.
 9. JonnyS

  Imorgon bär det av till Trysilälven

  Grattis till fint fiske! Åker upp till helgen, det blir nog en dag i Trysilälven i varje fall. Var ni kring Trysil? Vi tänkte försöka oss på fisket i Gjerfloen men det kanske är lika bra att åka till andra delar av Trysilälven?
 10. JonnyS

  Havsöring GBg:s området

  Fulton på den? Trodde inte du behöll fiskar i så mager vårkondition.
 11. JonnyS

  Vad är det för fel på Lodjuren?

  Det är väl egentligen inlägget innan du borde anmäla. Jag har inga problem med att mitt inlägg skulle vara anmält, någon moderator har fortfarande inte hört av sig om det där heller. Jag skrev mitt inlägg för att jag börjar tröttna lite på diskussionen om insnöade varghatare och naturromantiserande asfaltsbarn. Att inlägget av några uppfattas som roligt är fantastiskt trevligt, roligt skall det vara att diskutera även tyngre ämnen.
 12. JonnyS

  Vad är det för fel på Lodjuren?

  det är ju en anonym insändare. Givetvis är det en utflyttad Stockholmare som skriver detta. Alternativt någon som växte upp med en snål morsa som inte doserade i tillräckligt med hemkört i frukostvällingen. Helt klart är i varje fall att det är någon utan hår på bröstet. Troligtvis går väl den där "infödde främlingen" omkring i knäppt vit-skjorta och har slips och sådan däringa chinos. Fy attan för den sortens sillmjölkar. Vi kan väl låta ytterligare fördomar hagla för att säkerställa att skyttegravarna grävs ännu djupare?
 13. JonnyS

  Växtuseffekten och vi

  Läs ovanstående citat från poppe. Lägg på en skånsk röst, en våg i håret och ett hekto läppglans. Ser ni också Björn Ranelid framför er?
 14. JonnyS

  Mårdhund

  ...til lärde män om latrin måste det väl ändå vara. Skitsnack förekommer i den här tråden...
 15. JonnyS

  Mårdhund

  Visst är människan en del av naturen, något annat har jag inte sagt, du räknar ungefär lika begripligt som du skriver. Bara för att människan är en del av naturen kan inte allt människan gör anses vara bra. På vilket vis är det bra med oljeutsläpp och atomvapen? Det är ju en del av vad människan gör, alltså en del av evolutionen, alltså bra, enligt dig.
×