Hoppa till innehåll

EROT

Members
 • Antal inlägg

  80
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

2 Neutral

Om EROT

 • Placering
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  torebrunflo@hotmail.com
 • Telefon
  0768134877

Senaste Profil Besökare

1 111 profilvisningar
 1. Snus till Nya Zeeland?

  Gooooood News ! Kostnad för mitt snus blir ca 2500 Skr. Mycket mindre än väntat
 2. Snus till Nya Zeeland?

  Tyvärr inte! Har inte åkt än men snart. Det kan vara en av anl,till att det sitter fast i tullen? Skickade en laddning Swedsnus. De kanske är ovana att hantera denna form av snus? Köper nog tre stockar o deklarerar dessa💵💵💵💵
 3. Snus till Nya Zeeland?

  Snuset skickades för fem v sedan! Nu sitter det fast i tullverket i Auckland,vet sändningar som suttit fast sen nov. Inget besked om hur lång tid det kan ta heller. SATANA !
 4. Snus till Nya Zeeland?

  Tjena! har nu skickat en kartong oblandad snus till en kontakt i Auckland.Håll tummarna hårt nu därute tack,så kanske jag slipper tullavgift.Fortsättning följer.
 5. Snus till Nya Zeeland?

  Tack för rapport Gurchan! detta är plan B, plan A är att skicka till en kontakt i Auckland.
 6. Snus till Nya Zeeland?

  Tjena Gurchan ! Är i samma sits som dig, om du provar metoden som Andreas89 tipsar om kan du inte skriva en rad på detta forum så får jag veta om det gick bra.Mvh Erot. Tack på förhand!
 7. Tjena skulle vilja komma i kontakt med dig ang,N Z. Om du har lust ring: 0768134877 Tore. 

 8. Snus till Nya Zeeland?

  Min plan är att ta med en hink oblandad swed snus o deklarera den, antagligen kommer jag aldrig att snusa så dyrt igen !?Har dock inte fått koll på cikada prime time, är cikada o crickets samma sak?
 9. Där kom den!Tjusigt ,fet ofin o blåögd.
 10. Skulle vara väldigt intressant att se din version av AH flugan.
 11. Fantastiskt fina flugor!!!
 12. Snus till Nya Zeeland?

  Tack allihop!suveränt med denna hjälp.Att sluta finns inte på kartan,gillar min snus alldeles för mycket.syftet med resan är inte fiske dock utan rymma Sverige när det är som jävligast men fl,spöet ska följa med.Skall försöka jobba lite där och kanske få en inblick i vardagslivet där,mot mat o boende.Är i byggbranchen så det går att få något inom det.M V H.
 13. Snus till Nya Zeeland?

  Ska dit tre mån 2018. Är det ngn som vet om man får/kan ta med snus dit och isf hur mycket?
 14. Läget i Ätran?

  tjena! nu är det dags för vårresan till Kungsbacka då är jag såklart nyfiken på "läget i ätran".Men är även sugen på put and take fiske.vore kul med sällskap och även lite tips.mvh Erot.
 15. Loop Gass 11"#3

  Det behöver inte vara just detta spöet,lite otydlig där,bara det jag känner till som 11"#3.såg G,Andersson använda ett sådant i ngn kastfilm.Tar gärna emot tips om andra spön i samma längd o klass.
×