Hoppa till innehåll

jani

Edgemember+
 • Antal inlägg

  5 916
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  29

jani last won the day on October 20 2018

jani had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

567 Excellent

Om jani

 • Placering
  Frontline Member
 • Födelsedag 1975-03-21

Information

 • Bostadsort
  Almostlake

Senaste Profil Besökare

9 150 profilvisningar
 1. jani

  Vattentäta ryggsäckar

  https://www.outnorth.se/exped/torrent-30#OliveGrey Jag har en sån här fast 40l och den är i alla fall inte helt sämst! 😃 Håller tätt och sitter bra. Använder den dagligen som jobbryggsäck, på sommarn som fiskerygga och även haft den på kortare övernattningsturer vintertid!
 2. jani

  Danielsson Midge

  Ingen som vill bli av med sin Midge? Väntar nån dag till innan jag köper en sprillans...
 3. jani

  Bästa Full Wells kvalitet?

  Köpte några kit därifrån och kvallan känns rejält fin med tanke på vad man får hosta upp!
 4. jani

  Vilken drömfisk drömmer ni om?

  Åtminstone inte en sån ökensommar som förra... Men drömmen är för min del numera att få sitta vid några av favvospotsen å vänta in vak eller varför inte hitta nån ny fin liten sträcka att längta till...
 5. jani

  Danielsson Midge

  Jag har en tusenlapp över på ett konto. Byter den mot din Danielsson Midge i bra skick å mot att du ombesörjer frakten till mej i Lappland. Hojta till om du vill byta - inget prutande, tack (ja.... fast du får ju pruta bort några hundralappar från det jag betalar om du vill...)! Låter detta intressant?
 6. jani

  Vilken drömfisk drömmer ni om?

  Schhh... nu hade du ju chansen till att ta minst 40000mdr legendpoäng här!!
 7. jani

  Kolla fåglar i helgen?

  Meh... ni har ju missat minst 25% av den svenska fågelartrikedomen! Den korrekta listan enligt gubbarna i byn är: Storsla`hökn (Stor rovfågel) Lillsla`hökn (Liten rovfågel) Köksikn (Skrikor, skator, hackspettar å annan skräning halvstor skit som kan va klurig å få ihjäl med luftgeväret) Sparrn (Alla små grå eller blå eller gröna eller röda småjoxar å mesostar som enkelt faller för en diabolo 4,5 mm)
 8. jani

  Vilket #5 enhandsset till julklapp

  Tycker absolut att det kändes som ett lämpligt nybörjarkit - inte toksnabbt, utan lätt att komma överens med. Tycker även att det gott och väl kan vara ett kit som även fungerar alldeles ypperligt i händerna på en mer erfaren fiskare.
 9. jani

  VMC 9388 - en fin design.

  Sen riktigt lovande ut... hur känns den i godset? Sviktar eller är stum? Ni har väl knappt nån is därnere... kan du inte ge dig ut och konsumenttesta den lite på nån med fenor? Eller åtminstone hålla oss lite uppdaterade om hur den funkat i skarpt läge?
 10. jani

  Knyta egen tafs

  http://www.furledbyhand.com/ All you need to know! Edit... såg att han inte tog emot beställningar.... Denna har jag också testat och den funkar bra: https://mistpool.com/sv/produkt/2281/furled-leader-trout.html
 11. jani

  Knyta egen tafs

  Alla tippetringar jag testat har funkat. Minsta storleken för torrisar. Man brukar kunna få tag på 10 för 50-100:-
 12. jani

  Vid nyval...

  Vi står där vi står pga av andras beslut i minst sekellånga påverkanskedjor. Mycket är kasst och utvecklingen ser ofta ut att rulla åt helt fel håll. Men det finns inget som säger att min roll i sagan är meningslös. Historieböckerna är fulla av exempel på det motsatta. Det minsta du kan göra är att inte vara ett del av problemet - dvs inte rösta på det sämsta alternativet. Nästa steg är att du tar aktivt avstånd från problemet - att rösta på nån som inte vill vara med och förstärka prblemet. Tredje steget är att du arbetar aktivt mot problemet - dvs att du röstar på nån som aktivt motarbetar problemet osv... men allt detta kräver att man tar sitt vuxenansvar och läser på lite.... gör man INTE det så är man ett lätt offer för populisterna... Dock är det inte alltid att man får bara mysiga, enkla alternativ framför sej - utan behöver välja det minst sämsta... Demokratin är varken gratis eller garanterad...
 13. jani

  Vid nyval...

  Hmm... lät som giltiga skäl till tillfälligt uppskov... Får väl i värsta fall tömma hönshuset så att du å frun får en lite intim tvårummare med rustik lantkänsla... ungarna kan få husera i skrotboden tillsammans med vadarna, frysboxen, skidor och snowboards.
 14. jani

  Vid nyval...

  Kan inte du ta och starta rörelsen i Sverige och rädda demokratin? Jag hinner inte... måste bygga spön och knyta flugor... å snart börjar det ju kläcka igen...
 15. jani

  Upprop för vattendirektivet!

  Bra initiativ, Börtingfarbrorn!
×