Hoppa till innehåll

Ismo

Edgemember
 • Antal inlägg

  11 012
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  126

Ismo last won the day on March 10

Ismo had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

1 528 Excellent

2 följare

Om Ismo

 • Placering
  Classic Member

Information

 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Att vara FRISK!! ..är en ynnest!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Senaste Profil Besökare

17 359 profilvisningar
 1. Guideline RM Float 16m, 45gram

  Vilka krav!.. Men på andra sidan!..skall kolla om inte jag behöver en sådan..
 2. Peccary -fllugbindning material

  Kan ta 2st om DU betalar för 4st! + porto!
 3. Realistiska flugor

  Nämen!..materialet är gammalt! ..men vart på ett djur var det tatt?..tid på året? ungt lr. gammalt djur?..vilket djur?
 4. Realistiska flugor

  Absolut! ..men färgen skall stämma rätt väl..det var som en här hemma i Kiruna ville ha en puppa med röd bakdel..."Du kommer inte att få nått.." sa jag.. Sen under sommarn så ringer han.."Du!..jag har inte haft ett napp med den med röd bak." ..Nää..säger du ..sa jag Sen bytte han till ORGINAL! ..pang hugg i 1:a kastet.
 5. Realistiska flugor

  ,,klart jag är gammal(glad att jag nu levt i snart 56 år,..många gör inte det) ..men har inte velat binda med materialet sen tidigt -90 tal..i förhoppning av att hitta mera av det. Men där är det stopp! ..Om någon nu tycker att min balsa -Puppa är bra! ..så var denna fluga snäppet bättre i sjö!..nästan lika bra i strömmande vatten.(tror jag)..men mitt minne börjar tappa fart...Nämen som allround-fluga!..så var den BRA!..bästa flugan jag fiskat en sjö med.
 6. Realistiska flugor

  Grejen är att många hittat likvärdiga bitar färgmässigt!..men ändå inte!..& att mitt material ligger platt. Oavsett hur hårt jag binder in det..så ligger det i princip PLATT!...Måste vart en svältfödd Hjort-djur(nått)..under sommarn, som dött + att nån hittat det..skurit av den skinnet ..spytt emellanåt,..å skurit. Om jag säger så här! ..verkar vara lite luft i håret...
 7. Knivar min andra hobby

  Ett rörligt skinn på skaftet vore ju nått! ..tror inte nån man har fått värk av.
 8. Realistiska flugor

  Inte helt fel! ..men inte riktigt. & jag tror att det materialet reser på sig( i inbindningen)..mitt är livlöst ..nästan! + att det ligger mycket mera platt mot skinnet.
 9. Realistiska flugor

  Nej! ..problemet är att mycket av div material ser bra ut i topparna + en liiiten bit till neråt,..så här skall det exakt ut...titta hur botten fortfarande är ljus brun-beige..var håret är klippt...alltså skinnbiten..vit baksida ja! ..men det är det enda.
 10. Realistiska flugor

  Ledtråd?..för oss äldre som fortfarande lever i såfall! Köpte den - slutet av -70talet ..här i Kiruna på Domus Sport..som det hette. Skulle ha materialet att binda Muddlers huvud,Streaking C m.m..men vart oerhört besviken när materialet inte "reste" på sig..tänkte.."Vad är det för skit?".. Men så gjorde jag till slut en enkel"puppa"..i formen,bagge är vad vi vill kalla det..jag jv-lars!..vad bra den funkade...men det är nått med färgen + den tunna strukturen i håret..med svagt med tunn under ull..som sticker ut fr. kroppen. Så är det.
×