Hoppa till innehåll

Ismo

Edgemember
 • Antal inlägg

  11 408
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  140

Ismo last won the day on September 16

Ismo had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

1 666 Excellent

2 följare

Om Ismo

 • Placering
  Classic Member

Information

 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Att vara FRISK!! ..är en ynnest!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Senaste Profil Besökare

18 892 profilvisningar
 1. Största egenskapen är att! ..inte själv vilja tappa en fisk.....när fisken efter en "kamp" är död...då har en vunnit. Inte nackad..utan självdött.
 2. Ismo

  Helikoptertur 2019

  GÅ! ..då kommer ni att uppskatta fisket...till 100 %
 3. Mårdsvans! Suveränt material till tuber & mindre streamers-
 4. Ismo

  Edge-träffar

  Räcker gott att du förstår fiskets mening.
 5. Ismo

  Nilssons kastträning

  Ja! Du kan träna det på gräsmatta. Men när du väl skall kasta praktiskt/vatten...så står du i regel upptill midjan av/med vatten...finns ingen chans att du kan balett dansa då. Har aldrig sett någon med enhands lr. 2 hands kasta som vissa gör på/i med gräsmatta. En kan börja sin "kariär" där...inge fel i det,...men avsluta det med vatten...inte ens gräskarpar! klarar av utan vatten.
 6. Att ett skinn är för tjockt!..är inte en nackdel alltid. Den håller bättre...när det väl är blött!!,,,så blir allt mjukt..tro mig. Kan kännas tråkigt att binda med. Väl i vattnet! så gör den sin rätta.....Testa/Kolla
 7. Ismo

  Nilssons kastträning

  Problemet med detta forum är! ...Du får bara gräsmattekastning..Kolla med Tellis!..han kan nog det ena + det andra.
 8. Ismo

  Edge-träffar

  Kommer se till att alla som VILL!..får sina Pupppor..men de finns andra flugor som är jätte bra.
 9. Ismo

  Hullingganer Vs Barblessianer

  Så är det väl! mjukt spö så har en större chans att behålla fisken! ..minns när en pimplat!...fullt sjå att parera alla ryck/rusningar...med linan i handen. Sunt förnuft.
 10. Ismo

  Edge-träffar

  Varför jag vill "ha" en Edge-träff i Kiruna.är...börjar själv bli gammal..höger foten krånglar(sulan)..kan knappt gå längre sträckor längre...binder mera flugor åt andra...som VILL HA DOM!..tipsar mera åt yngre med det jag vet....förhoppningsvis så duger det. Vore verkligen skoj att visa nära vatten kring Kiruna...hur bra dom kan vara. Har varit lite ..lr. lite å lite emot folk i "mina" vatten. Men vet att ni har vett!...så det blir nog inget problem. Men det gäller att ha tur med säs. vädret skall funka,..det gjorde det verkligen inte i år....å mest troligt inte på andra ställen i landet. Men det gäller sig att lära sig av vädret..hur fisket blir därefter...sånt brukar ta tid att lära sig. Inget en köper rakt av.
 11. Ismo

  Edge-träffar

  Tack! Fiske skall inte behöva kosta så mycket(handlar om rekreation)....allt beror nog på vad vi ger tillbaka!..sålänge vi ger tillbaka...så har vi ev. nått att ta tillbaka oxå! Har inte vart Guds bästa barn...när det gäller att "ta inte mer än du behöver"..men jag lovar!...allt har förtäts. Inget har gått till spillo. Hoppas verkligen!...att vi får ihop något nästa år...kommer att kämpa med fingrar & klor..att ni blir nöjda.
 12. Ismo

  Edge-träffar

  Jag hjälper er gärna! GRATIS!..det skall inte kosta mulltum att fiska här,..till ett bra fiske,...& jag tar inte ett skit i betalt. Ni är hjärtligt välkommna. MEN!!! betala för ett eget boende + bil...är ni många,...så blir det rättt billigt.
 13. Ismo

  Edge-träffar

  Tanke på Kiruna är..... NI (hur många ni blir nu blir) 1v. lr. 2...vi fiskar runt Kiruna...inga fjällturer..ni får gå tesammans + att fiksa boendet! + bil...vi åker max runt 9 mil som längst!...oftast kortare...vi fiskar Harr + Öring i 1:a hand...vi kan trixa in Röding...under en dagstur. Även om jag sällan själv fiskar Röding(mest vintertid)..jag visar er nära vatten bara en stump fr. Kiruna..det blir fan betydligt billigare än era Fjäll resor.(kan tänkas) Tanken är fr. i slutet av Juli...Rödingsfisket kan vara bättre tidigare...men den skiter jag i egentligen
 14. Ismo

  Hullingganer Vs Barblessianer

  Har en fjös mjukt spö!...så tappar en inget!.
 15. Ismo

  Islandstips från läktaren.

  Tjaaaa! det kan en ju fråga sig...Han är nog bra för att gillar fiske & delar med sig....men gillar nog öringen bäst! Den är inte lika skäggig.
×