Ismo

Edgemember
 • Antal inlägg

  9 590
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  83

Ismo last won the day on April 28

Ismo had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

1 132 Excellent

1 följare

Om Ismo

 • Placering
  Frontline Member

Information

 • Kön
 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Att kunna FISKA! ..tar sin tid.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Senaste Profil Besökare

14 129 profilvisningar
 1. Har för mig att placerat den på/ i detta forum..någon?
 2. Att C & R ..kräver nog att en tänker efter...före fisket!...om en har en kompis..så torde det gå rätt snabbt. Ta in fisken så snabbt en kan...lossa fisken IIIiii! vattnet!...fota den med blöta händer IIIiii!! vattnet..är du ensam så låt bli...lossa den i vattnet så fort du kan..om du inte skall bonka den. Inte alltid jag gjort rätt.!
 3. Svårt å trångt likt fiske!..
 4. Att färga material! ..så lär sig en med tiden. Beroende på vilket material en har..det är lika sant som att en skall kunna Fiska!,Jaga..att bara följa ett grund-recept! ..är rätt dumt!..inte alltid det blir rätt,..en måste själv få vara med med div. misslyckande...hur skall en annars kunna lära sig? Lite eget tänkande är inte att förakta.
 5. Kikade i Frödins färgning-skala...det sa bara "Gyllen-Olive" Färgbad 2ml...(färg) Ättika 1dl...tid i badet...45-min-1 tim. Antar att färgen skall var den samma....& antar att han menar att en skall använda så vitt material som möjligt....& detta med 1l vatten som grund.
 6. JA! ..om det är du som har tafsen..
 7. Hur tänker du nu?
 8. Vet ej! ..pröva...du vill vad du vill / ha se...
 9. Lite gult fr. början..inte för gult. Sen på med (tror jag) lite Olive/Brown...en måste testa!...som en sa..dumt att försöka med en hel rävsvans..klippt den i små bitar..å försök färga sen den efter det...med det du vill ha.
 10. Ingen vill äta dig! ..du luktar illa,ser illa ut,..sen är du alltid på dåligt humör när du fiskar
 11. Fulton värde? ..ser inte en människa längre om nått ser bra ut längre Köp en tomat!..vattnas det i handen när en tar på den...så hade jag undvikit den. "Kolla ! ..en skabbräv..den vill jag äta" ..även om en inte ska äta as-ätare.
 12. Detta med färgning är inte lätt!..en tror oftast att res. av nån blandning..blir rätt gentemot materialet..vad besviken en kan bli. Vet att jag efter ett otaliga försök med att blanda lite ..lite smutsgul färg för mina puppor( i större strl.)..sett att blandningen av någon outgrundlig anl. blivit GRÖN..smutsigt grön..trots enl. mig endast en liten inblanding av svart! Måste vara otroligt försiktig med den svarta färgen...det handlar om så lite färg så jag knappt kan se det i min ålder numer
 13. Sluta drick kaffe!..koffein är ett gift!..(likt nikotin)den har förstört din smaklökar.
 14. Kan det bero på maten vi är beroende av?
 15. Åhh! ..det har modererats i denna tråd...ser jag. Men bara trådskaparn blev nöjd.