Hoppa till innehåll

Mazzone

Members
 • Antal inlägg

  389
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

17 Good

Om Mazzone

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1976-07-22

Information

 • Bostadsort
  Luleå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mats.nilsson-everdin@outlook.com
 • Telefon
  0725348655

Senaste Profil Besökare

1 914 profilvisningar
 1. Var köpa Renkött nära Stockholm?

  Är rädd för att du kan få betala dessa priser nere hos dig. Priserna är extremt höga på ren iår, jag betalade ca 50% mer iår än ifjol.
 2. Förvara klumpspetsar, tafsar osv.

  Kör Guidelines shootinghead wallet och piprensare, funkar kanon, överskådligt och inget trassel.
 3. Sitoätno kvotterade sträckan.

  Varit där en hel del, är tyvärr som ovanstående säger. Finns ingen bevakning och fiskas hårt med mask i strömmarna, skrämmande att man inte har hårdare koll på ett vatten som man trots allt kvoterat. Finns fortfarande fin öring i älven men de har blivit otroligt mycket mer sällsynta än förr, gott om aggressiv öring upp till 30cm. Sito är en liten chansning tyvärr men en otroligt naturskön älv om än lite väl strid för att vara ett optimalt flugvatten.
 4. Ser inte heller vitsen med svingtubes kontra egenklippt tubslang, 30-40 kr för 10 st känns som rena rånet, men kanske är dessa bättre, har aldrig testat men heller aldrig haft problem med tubslang.
 5. Simms g4z

  Har zipmodellen, inne på tredje säsongen och inga som helst problem.
 6. Dom har tänkt till där dom j-vlarna, kommer förmodligen snart några conor med håldiameter till fördelaktigare pris som passar till protuberna, men idagsläget får vi nog betala om vi vill att det ska passa.
 7. Bästa Ghillien i Sverige Jungle Cock
 8. Stort spann på Radian 15' kastar bra med allt från 42-55gram för mig, mina favoritklumpar i sommar har varit Guideline PT orginal 11/12 13,5 meter okapade(väger typ 52g har jag för mig) kastar grymt och sjunker bra. Hört att 14-fotaren är ändå bättre aldrig testat själv.
 9. Måste instämma i hyllningskören för Scott Radian 15' grymt att slänga med och sjukt fint att bända lax med.
 10. Vad händer i Byskeälven?

  Klockren besa
 11. Vad händer i Byskeälven?

  Fram till 1/6 så kan du förmodligen stryka 90-95% som inte är ny fisk.
 12. Inte haft nåt bekymmer med min trabuco 0.45, rätat en Fox-krok med lax på men linan höll, har hållit för några riktigt hårda drillar så kanske nåt måndagsexemplar ni fått, eller är de gamla linor? Nylon är ju nästintill färskvara.
 13. Vad händer i Byskeälven?

  Du hann lite före Lohi
 14. Vad händer i Byskeälven?

  Vikt kontra längd ljuger kraftigt, då vikten genereras automatiskt(om du vill) efter längd baserat på statistik gjord på nystigen fisk. Byskeälvens laxbörs är ett stort j-vla skämt då all fisk måste rapporteras och ingen urskiljning kan göras. Lurar massor av folk tidigt till älven i tron att det tas ny fisk, som sagt de första(väldigt få) kommer i slutet av maj men fortfarande vid den tiden tas det mest gammal fisk.
 15. En liten tur med skotern och flugspöet

  Snyggt Nicke
×