Hoppa till innehåll

M.Thors

Members
 • Antal inlägg

  931
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  5

M.Thors last won the day on October 21

M.Thors had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

151 Excellent

Om M.Thors

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mikael_thorsen@hotmail.com
 • Telefon
  0768009880

Senaste Profil Besökare

2 922 profilvisningar
 1. Highlander flugspö #4'8 fot 2 delat

  Har för mig att det annonserades rätt flitigt om dem i fisketidningar kring sent 90-tal början -00. Minns jag rätt låg de nånstans i övre mellanskiktet prismässigt. kan de ha varit byggda i UK tro?
 2. Märlor till kustfisket?

  Min största "märlätare" (och många fler) från Fyn fick jag på min simpla Stf-räkfluga. Vill minnas att jag däromkring band den med enbart två material: STF i Tan och en svart dubbingkula längst bak för att imitera ögon/huvud. Märlorna fisken kastade upp (efter att jag tagit upp den) hade lite mer guloliv ton och redigt stora. Fisken var proppad av märlor iaf, 66 cm å blank i mars månad. Har för övrigt upplevt att Märlorna kommit igång efter att solen värmt på vattnet en dag. Sen tror jag grymt mycket på att rörelse i vattnet (oavsett om det är vågor/tidvatten eller bägge och) gör att de exponeras för fisken. Märly christmas!
 3. Orolig för framtiden

  Hej Eric! Kloka ord från Håkan. Om du sätter dig i skolbänken igen så finns det ju inriktningar på fisket såsom Forshagaakademin: https://www.forshagaakademin.se/sportfiskegymnasiet/ Eller kände du till det redan? /Mikael
 4. Snyggaste kombon spö/rulle

  Skämt åsido, fin kombo och trevlig rulle den där remcon (oavsett tillverkningsland).
 5. Snyggaste kombon spö/rulle

  Fisken stiger till flugan men får se plastdetaljen på Remcon som avslöjar att det är ett dansktillverkat ex och vägrar att ta.
 6. Danielsson Nymph W

  Absolut, det är en smaksak Jag undrar om inte model 1,5 också skulle vara nåt för dig isåfall. Den görs tyvärr inte längre av Danielsson men dyker upp begagnad ibland. Jag kan ta en bild på Nymph W, 1,5 och Dryfly tillsammans ikväll om det låter intressant.
 7. Danielsson Nymph W

  Är du säker på att du ska ha en Nymph W? Jag tycker den sitter fint på spön i #3-4 och kör mest med dry fly till #5.
 8. Storlek simms G3 guide vadarskor

  Jo, de har varit en sväng hos skomakarn för att sys ihop och sen fått liquisole på sidorna. Sulorna har fortfarande mönster också tack vare att jag kör med cleatsen. Tror de har klarat 3 eller 4 säsonger vilket är klart godkänt med tanke på att de används flitigt.
 9. Storlek simms G3 guide vadarskor

  Jo, syftade mest på att mitt (väl)använda par (skon till höger) såg jämförelsevis trötta och ingångna ut
 10. Storlek simms G3 guide vadarskor

  Då var även mina framme. Var det såhär de såg ut nya alltså?
 11. Midjevadare på kusten!

  En sån där swimrun-dräkt för extra mobilitet på land kanske Håkan?
 12. Midjevadare på kusten!

  Beror väl på hur det ser ut på just dina kustplatser. Vilken kust fiskar du? Ostkusten eller Skåne antar jag när du nämner vinterfiske Men allmänt så är det väl sällan man står och fiskar med vatten upp till bröstet, men att möjligheten att vada lite djupare gör att man kan ta sig genom ett "badkar" till nästa sandrevel eller vada över till en ö.
 13. Storlek simms G3 guide vadarskor

  Kul att det blev bra. Hoppas mitt par kommer imorn. Verkar för övrigt som att de hade kvar samma priser även idag (fast då redan rabatterat på "prislappen").
 14. Storlek simms G3 guide vadarskor

  Tack för tipset. Jag körde på ett par Vapor (att ta i bruk när mina befintliga ger upp), alumibite cleats och reservsnören själv. Hoppas du blir nöjd med dojjorna.
 15. Storlek simms G3 guide vadarskor

  Vilka var det som hade erbjudande på dojjorna?
×