Hoppa till innehåll

M.Thors

Members
 • Antal inlägg

  863
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  4

M.Thors last won the day on March 19

M.Thors had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

136 Excellent

Om M.Thors

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mikael_thorsen@hotmail.com
 • Telefon
  0768009880

Senaste Profil Besökare

2 696 profilvisningar
 1. Fluglinor

  Selective Trouten köper jag gärna
 2. Bättre glid på linan.

  Har också haft Loon Linespeed som jag inte märkt nån större effekt av (och därmed sällan använder). Har skaffat en flaska Tiemco som ska provas.
 3. Har några gamla spön som saknar tub, finns det möjligen nån som har en eller flera till övers? Allra helst nån från Sage eller Scott för spön i längder mellan 8 1/2- 9 fot. Finns det även någon spösocka till är även det av intresse. Tack på förhand
 4. Lillehammer

  Öringen på bilden är tagen under en av de mest massiva kläckningarna jag varit med om. Det sprutade upp sländor av alla de slag.
 5. Här kommer bild på ett, i min vetskap, fabriksbyggt "Scandinavia"
 6. Tror du gör rätt i att kika på en fyrans lina till det. Hemmabygge tror jag eftersom rullfästet inte ser ut som ett original iaf, ska försöka lägga upp en bild ikväll..
 7. Ett bra spö är ett bra spö även om det har 30 år på nacken Spöet ser för övrigt ut att vara hemmabyggt. Många moderna linor är ju lite tyngre än linorna som gjordes under samma tid som spöt. En modern (tung) femma blir sannolikt lite för mycket för det spöt.
 8. Simms RipRap skor

  Det har du alldeles rätt i, verkar som att de gjort om sulan. Står även på hemsidan att de ska vara ok för "studs". Själv är jag helt såld på aluminium-cleatsen som antagligen inte ryms. Vore fantastiskt till västkustklipporna under sommarfisket.
 9. Den eviga problematiken - läckande vadare

  Kanske att det är värt lite extra med grejer som håller bättre om man är långt ute i buskarna mycket. Rör man sig mest i närområdet och har en bra handlare kan man väl köra på billiga varianter och reklamera om de går sönder i förtid.
 10. Simms RipRap skor

  Senast jag kollade rekommenderade de inte dubbar i den sulan tyvärr :/
 11. Kasta med vänster som högerhänt

  Tråkigt att höra om olyckan även om det låter som att det kunde gått värre. Hoppas operation och rehab går så bra som möjligt. Det är knepigt det där med att kasta med "fel" hand. Man vet hur man ska göra men ändå får man inte till det. Har dock inte gett det nån seriös chans skall sägas.
 12. Danielsson till vision glassic

  Hur känns spöt, verkar det behöva lite tyngd i rullen för att balansera? Det är inte helt ovanligt med glasfiber eller bambu. Prova gärna med nån rulle du redan har och se vad som känns lagom viktmässigt så vet du det. Sen undrar jag om det inte kan vara idé att ta en lite nättare rulle. En Dryfly eller F3W 4seven kanske ser lite för stora ut? Kanske gamla Loop 1,5 eller nya F3W 2six ser bättre ut på?
 13. Hur hittar man bra öringvatten?

  En ström mellan större sjöar som du vet håller öring är väl ett säkert kort. Annars, var ute och titta vid nån större kläckning, de avslöjar sig
 14. Hur är Sage g2 b696gflrp?

  Har haft ett och i mitt tycke väldigt användbar aktion. Inte snabbt med dagens mått mätt utan snarare medium. Känns rätt till allt från torrfluga på större vatten till havsöring på kusten. Kommer säkert kännas minst lika trevligt i älven. Tror sweetspot för klumpvikten ligger kring 14-16 gram. Lycka till med spöt och hoppas du trivs med det.
 15. Nygammal fiskare söker råd!

  Flugfisket är nog lite mer specialiserat idag än för 40 år sen, det finns anpassade grejer för helt olika fisken, såsom gädda eller havsöring på kusten. För att kunna ge nåt tips av värde, vart kommer du fiska och efter vilka fiskar?
×