M.Thors

Members
 • Antal inlägg

  777
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  3

M.Thors last won the day on April 6 2016

M.Thors had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

100 Excellent

Om M.Thors

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag

Senaste Profil Besökare

2 492 profilvisningar
 1. Hoppas du hittar en bra match i nån med genuint intresse. Håller tummarna! Ett fantastiskt läge för övrigt.
 2. Det där ser mer ur som Nautilus för mig.
 3. Clear Camo sjunker lite för snabbt för mitt tycke med. Om du åker in till FFM finns min favorit Snowbee XS där: http://www.flyfishingmasters.se/sk/p/fluglinor/snowbee-xs-neutral-density-fly-line
 4. Jag ska kolla om jag har fodral till den men tror det. Lägger du upp eller skickar över några bilder via pm på LW:n sålänge?
 5. Visst är de! Isf är det den lite blåsvarta med orange backing nederst i bild. Minns skicket som väldigt fint men får dubbelkolla det
 6. Nån loop 2:a av intresse? Har tre stycken och kan avvara en
 7. Är det en gammal Danielssontillverkad rulle eller nån senare?
 8. Jag har en orange coatad SA mastery du kan få köpa för en liten summa. Använd max fem gånger. Vill minnas att den är 30 meter lång.
 9. Är det på riktigt? Som Jurassic Lake fast med brunöring och på Island! Fiskepornografi var ordet. Vete tusan hur jag själv skulle reagera, ser så lätt ut, när blir man liksom blasé på bitvillig storöring och längtar efter att få truga upp en liten en i hemmavattnen?
 10. Här finns ett test för vad det är värt: http://www.tridentflyfishing.com/blog/fly-line-shootout-review-buyers-guide Utan att själv provat dem verkar det ju finnas flera som kan vara aktuella. Bara SA verkar ju ha minst fyra linor (med lite olika taperingar/klumplängder) för ändamålet: BFT, Titan, Anadro, Magnum. Alternativt nån gäddlina kanske? Sen handlar det väl om vad du trivs med för klumplängd.
 11. Kontakta Hardy, de löste nya bromsklackar till en lightweight-rulle jag hade när det behövdes mot en liten kostnad.
 12. A Antagligen sliter väl saltet lite mer på andasvadarna men att det skulle vara olämpligt eller förkorta livslängden dramatiskt har jag svårt att tänka mig. Om man vill bli av med eventuella saltkristaller så går det ju alltid att duscha av dem efter fisket. Med det sagt överväger jag nu ett par neoprenvadare med fast stövel till det tidiga vårfisket (i havet), men då för värmens skull.
 13. Kul! Sws i #5 och 7 fick fina omdömen här: http://seatroutguidefyn.dk/hardy-zephrus-sws/ Hoppas du trivs med sexan.
 14. Mycket beroende på beståndet skulle jag säga. Tycker till en början att det känns sisådär att fiska på svaga/känsliga bestånd (även om man avser att släppa tillbaka fisken, några tar alltid skada). Då låter jag hellre det beståndet återhämta sig. Är det ett välmående bestånd tar jag gärna upp en matfisk när jag har sådan tur.
 15. Ja, det är inte svårare än så. Sen jämför du med tabellen här: http://www.fishline.se/vision-vibe-100-flytlina/product_details.php/products_id/2424/