Hoppa till innehåll

juxter

Edgemember
 • Antal inlägg

  510
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

2 Neutral

Om juxter

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Anderslöv
 1. juxter

  Vad händer egentligen med Loop?

  Nu var ju inte det alls samma spö Fredrik. Det nya YL var en "påk" jämfört med original YL. Tror inte att kultstatusen fick sig en törn. Det kan ha att göra med lansering av andra produkter i samma tids spann som då tagit bort fokus från YL lite.
 2. juxter

  Har Loop gett upp 3M teknologin till Hardy?

  Det var inte bättre förr...bara det inte varit så jävligt nu!
 3. juxter

  Inloggningsproblem Mac?

  Ursäkta men det har inget att göra med malware/virus då det oftast är server sidan som generar felmeddelandet, oftast får man det när servern har för många anrop. Man kan ha problemet hos klienten också men det är ytterst ovanligt. Det har inget att göra med vilket OS eller webbläsare man har. För övrigt är länkarna till anti malware och antivirus sidorna för Windows, thegrappler skriver att han har Mac.
 4. juxter

  Begränsningar för nymffiske i Idsjöströmmen.

  Jag förstår inte att vissa inte förstår. Om ni inte vill ställa upp på de regler LÅ satt upp så fiska inte i Idsjöströmmen. Det är inte svårare. Om det skulle vara så att det inte är någon som förstår så lyft luren och ring LÅ och fråga. Det finns en uppsjö vatten i världen där nymffiske är förbjudet då man vill att fisken ska få en chans att vila sig och inte ständigt bli "retad" av flugor.
 5. juxter

  Förhandsvisning av Edge nya hemsida

  Skoj att ni kör Open Graph.
 6. juxter

  Förhandsvisning av Edge nya hemsida

  Det går, har själv gjort sådant, lägg till höger och uppe så löser det sig
 7. juxter

  Förhandsvisning av Edge nya hemsida

  Ser bra ut förutom att banners ligger i mitten. Om man kör Ad-Block blir det ett tomt fält i mitten av sidan. Bättre om detta ligger till höger där ett tomt fält inte stör lika mycket. Fontstorlekar är alltid ett krux. Lite väl tunn grad på typsnittet i drop down menyerna. Blir speciellt påtagligt då det är ljus text på mörk bakgrund.
 8. juxter

  Vem är landets 10 viktigaste flugfiskpersonligheter?

  Vem som påverkar idag så håller jag med Jon. Det är vi som konsumenter och användare som påverkar mest.
 9. juxter

  Vem är landets 10 viktigaste flugfiskpersonligheter?

  Viktigast på vilket sätt undrar jag först. Personligheter finns, och fanns, en hel drös. Alla har varit viktiga på sitt sätt, vissa har kanske gjort större avtryck än andra, mycket beroende på vilken epok de verkade i.
 10. Jo han har exakt de egenskaper som behövs för att vara programledare för ett fiskeprogram. Om Frödin och Bauer har de vet jag inte, om de är bättre fiskare - ja kanske - det beror på hur man bedömer den parametern. Mitt förslag är, eftersom du verkar fullärd, att du startar upp något liknande istället för att "gnälla" på ett forum.
 11. Har varit med om åtminstone 5 inspelningar av flugfiskefilmer och inte sett fusk en enda gång. Däremot en helvetisk massa jobb, slit, frustration och böner till gudarna att få en fisk som hugger på film. Det funkar inte riktigt som ni tror. För övrigt är William en jädrigt bra person och fullständigt fantastisk som programledare för ett fiskeprogram där de som inte är så ruskigt "duktiga" på det här kan känna igen sig. Jag vet inte hur många fiskar jag tappat själv men det är oräkneliga och det utan en kamera som går. Så sluta upp alla ni och gnäll så förbaskat. Starta ett eget filmbolag, jaga sponsorer, kontakta tv bolag i Europa och jobba häcken av er så kan vi bedöma ert resultat sen.
 12. juxter

  Pricktråden

  Det finns riktigt gammal stationär öring med väldigt få prickar vilket tyder på att det har ingenting med hur lång tid de tillbringar i vattendraget. Det har med genetik att göra och till viss del dess omgivning - Långt ner på sidan 10 http://tinyurl.com/apdx7sx Spotting pattern features in the brown trout - Academic Journals Brown trout
 13. juxter

  Öringfiske i liten å med stor fisk

  Tack Jesper! Jo det var en av "di gamle". Spent Danica på halvmeterdjupt vatten.
 14. juxter

  Öringfiske i liten å med stor fisk

  Styra linan kan bli lite knixigare men då vattnen inte är stora behöver man inte styra så mycket heller. Rollkast är inga problem såvida det inte sitter, som Flyfisher-56 skriver, något tungt längst ut. Det brukar iofs lösa sig med ett underhandskast. Angående hur stor fisk man kan ta på klass 2 och under är en diskussion jag inte ger mig in i då det kapitlet är överspelat i mitt fiskeliv. Tycker absolut du ska fundera vidare på spöet.
 15. juxter

  Öringfiske i liten å med stor fisk

  Kan tänka mig både plättar och glasfiber! Designa ett glasfiber för skånska åar vet jag!
×