blomqvist_99

Members
 • Antal inlägg

  186
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

12 Good

Om blomqvist_99

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Gävle

Senaste Profil Besökare

1 721 profilvisningar
 1. Jag hade en stock i bagaget och 3-4 dosor i handbagaget=inga problem. Tror det står på deras tullverkssida hur mkt tobak man får föra in i landet, men det är ju baserat på cigaretter misstänker jag..
 2. Vi bodde vid bonita beach. Bara att greppa spöet och ut och kasta på stranden. Fick Snook, ladyfish och Jacks. Gillade barefoot beach och big hickory Island:)
 3. Florida fungerar perfekt om du inte är ute efter att fånga den största.. flyg till Miami eller ft louderdale, hyrbil till västsidan (mexikanskagolfen) naples-bonita-ft myers-sanibel. Finns hur mycket Snook, Jacks och andra mindre kända arter! Fiska från stränder, mangrov eller i kanalerna.
 4. Första och andra veckan i juli brukar vara bra, sedan kan det bli lågt vatten..
 5. Nä, men det finns ju fler dufflar på xxl till bra pris:/
 6. https://www.xxl.se/xxl-duffle-bag-90l/p/1068941_1_style
 7. Vision ikon
 8. http://www.op.se/harjedalen/lofsdalen/massdod-av-fiskar-i-lofsan-fiskare-pekar-ut-kraftverken-1 ..
 9. Har haft ett GL Lecie #6 fast. Det var "krispigare" men tycker att MHX är ett skönare fiskespö. Skulle kunna tänka mig mer åt ett Lecie MF.
 10. Har ett 8'6 #5 som jag är otroligt nöjd med! Bra färg=matt svart Lätt Rakt och fint Bra holkar Relativt snabbt, men med mkt känsla. Har provat flera linor, tycker rio trout lt varit skönast. Denna säsong ska jag prova en barrio gt125
 11. 8 st på ett litet område tycker jag är trångt, men det upplevs kanske inte så?. Tror det lutar mot de nedre sträckorna:)
 12. Hej! Tänkte ta en tur i början på juni till gimån. Har inte varit där tidigare. Är inte så sugen på Stavre och "trängas", eller är det inte så? Har mer kollat på grundselforsen, storselforsen och rotselforsen. Vad tror ni om det? Hur brukar vattenflödet se ut i början på juni?
 13. Lidl Gävle:)
 14. Prisvärda?!
 15. Tack ska ni ha! Skulle nog beskriva färgen som rödbrun, men mer brun än röd.. Det beror nog på hur man tycker om att belasta spöet, men jag har bara provat att fiska med en #4, gräskastat med en #5 utan problem. Tror det säkert fungerar med en 3:a, borde få väldigt fina ljudlösa presentationer med små nymfer och torrisar.