Hoppa till innehåll

MagnusDomeij

Edgemember
 • Antal inlägg

  1 340
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  4

MagnusDomeij last won the day on June 23 2015

MagnusDomeij had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

105 Excellent

Om MagnusDomeij

 • Placering
  Frontline Member
 • Födelsedag 1975-11-09

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Ö-vik

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  loomis_glx@hotmail.com
 • Telefon
  +46703993242

Senaste Profil Besökare

4 937 profilvisningar
 1. Loop blueline 11,6 fots klass 7

  Danielsson l5w 6-9, Danielsson 2w, Hardy Ultralite MA DD 8000, Lamson ARX 3+ Lamson Speedster HD 3,5 eller nåt liknande. Finns en uppsjö av märken som har rullar som passar allt hänger på hur mycket du vill spendera.
 2. Full-frame

  Alltid full frame, varit med om skjutlina som kilat fast. Vill till att det är sjukt stabilt rullhus samt liten tolerans om jag skulle överväga en rulle utan ram igen.
 3. Hardy Bougle 3 3/4 Perfect 3 3/4

  Hej! Söker 2 st Bougle i storlek 3 3/4. Alternativt 2 st Perfect 3 3/4 vänstervevade
 4. Stugor vid Lögdeälven

  Du får en tia OCH en tjuga
 5. Danielsson Hitec salmon guld no 1

  Skinkmacka o ett par träskor får du av mig
 6. Enhands #7 klump vs hellina

  Brukar gå upp en linklass om jag klipper från wf linor samt inte ha med baktapering.
 7. Lite tankar kring C/R

  Det jag tror är att många släpper ut fisken för tidigt innan den fått tillbaka sin styrka. Många tror att bara för att fisken slår med stjärten och vill i väg så är det lugnt att släppa iväg. Sett med egna ögon hur lång tid det kan ta när älven är varm innan fisken ens ställde sig på rätt köl. La en helt utpumpad lax i en liten fåra där den fick återhämta sig och det tog nära på tre timmar innan den ens ställde sig på rätt köl och efter ytterligare en halvtimme så simmade den iväg. Det tar tid för mjölksyran att försvinna.
 8. Fet Öring?

  Braxhybrid
 9. ArcticSilver Micro-Diameter Fly Line

  https://sunrayflyfish.com/
 10. Börja alltid dina kast med spötoppen pekandes mot vattenytan,lyft in linan i en accelererande rörelse,vrid runt,ankra o sopa iväg skiten
 11. Bättre glid på linan.

  Crc har/hade nåt som hette smörj & släppmedel för plast som innehöll rätt mycket silikon, enkelt att smörja linan. Bara spruta på rullen o låta den ligga ett tag.
 12. Spöbrott -Loomis. Hjälp!

  Det var väl med GLXpress garantin som gällde mellan Loomis och Aktiv Fritid (Guideline). Då fick man ett nytt spö för billiga pengar oavsett brottorsak.
 13. Hardy jet vs marksman 2s

  Om jag inte har helt fel så utgår bägge modellerna till nästa år och ersätts med andra spön, men av de så skulle jag välja marksman 12ˋ6 #9. Beror lite på vilket fiske som ska bedrivas. 12ˋ6 #9 är slut i lager så den kan va knepig att få tag i.
 14. Sage garanti

  Nyare Sage har ett serienr skrivet på nedersta delen av spöt,det brukar räcka med det om olyckan skulle vara framme. Knäckte ett Z-Axis för ett antal år sedan och det enda som behövdes var serienumret. Tog en jävla tid men till slut damp det ner en ny del.
 15. Vision fluglina

  Så här ser det ut då det gäller bara klumparna, skulle tro detsamma för wf linorna och ska man följa vikterna så väger klass 5 runt 13 gram
×