Staffan Dahlbom

Edge Moderator
 • Antal inlägg

  4 333
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  23

Staffan Dahlbom last won the day on February 12

Staffan Dahlbom had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

391 Excellent

1 följare

Om Staffan Dahlbom

 • Placering
  Edgemedarbetare
 • Födelsedag 1968-12-13

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Njutånger

Senaste Profil Besökare

6 151 profilvisningar
 1. Linan har en klump på 16,5 meter, så att den är tyngre än HW är inte konstigt. Att den var ojämn i coatingen var däremot inte bra. Du gjorde rätt i att returnera den.
 2. Hej, som rubriken skvallrar besöker jag Linköping igen nu i vår. Denna gång helgen 1-2 April. Finns intresse för en kurs under lördagen den första april, så är jag ledig och på plats. Ställ frågor här eller via PM. Vilket som funkar. Vh Staffan
 3. Blir nog bra det
 4. Ingen aning, men jag åker på mässa till Tampere/Tammerfors 8 April, där kan du säkert få tips, om du hunnit flytta vill säga.
 5. Faktiskt ingen aning Tobbe. Kan ju å andra sidan bero på mycket. Att man kastat på ett underlag som är lite klibbigt t.ex. Jag har en Opti 165 som du kan få testa om du har vägarna förbi.
 6. Det spöt hanterar alla linor Tobbe. Jag skulle satsa på en lina i klass 4 dock. Då upplevs spöt något rappare, en femma funkar annars bra.
 7. Djupet och strömhastigheten må regleras med sjunkgrad. Men inte utrymmet bakåt. Kan jag kasta med en lång lina, så gör jag det. Det är enklare och mer harmoniskt om jag behöver komma en bit. Tellis beskrev det bra inledningsvis i tråden.
 8. Det beror på din definition av "minimalt med utrymme". Men står du med träd precis bakom dig funkar det inte med långlinor om du ska vinkla ut kastet 60 grader. Det faller på sin egen orimlighet.
 9. Nejdå, så liten åverkan som möjligt. Men det finns fysikaliska begränsningar med så långa klumpar. Du kan rolla ut en sådan lina om du är duktig, men då kan du inte göra en riktningsförändring. Ska du vinkla behöver du vika linan och forma en D-loop motsatt kastets riktning. Det går inte om det är tight bakåt. Det går men en kort klump men inte en monsterklump
 10. Du får starta tidigt om du tar bilen ner Ismo Det hade - hursomhelst - varit kul att ha dig med en gång.
 11. Ismo, vad får dig att tycka det? Det är ungefär som att tanka en dieselbil med bensin. Man gör det inte av den enkla anledningen att det inte är en möjlig kombo. Oavsett förare.
 12. Stort tack Magnus och Tobbe
 13. He he... Jag vet inte vad det är men det är säkert något bra. Kör hårt
 14. En liten påminnelse. Samma ställe, samma pris, en timme längre. ---------------------------------------- Camping Igge Arena 100 kr per deltagande person Lördag 18 februari - 18.00-22.00 Allt överskott till älvräddarna Väl mött Staffan