Hoppa till innehåll

Finafisken

Members
 • Antal inlägg

  557
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

2 Neutral

Om Finafisken

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1982-07-09

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

1 468 profilvisningar
 1. Finafisken

  Havsöring GBg:s området

  Va ute förra torsdagen, började blåsa en del efter på morgonen, men fick 2 som va precis runt 45. En fet och en smal.. Men såg ingen hets på masken eller stor fisk röra sig i ytan tyvärr. Va ute igår en timme på kvällen och tog 3 makrill på sjunklina i kvällssolen. 😎 Blev en del fiske i maj, ganska trögt resultat, men sista passet tappade jag 65-70 cm fisk, väldigt långt ute så svårt att avgöra.
 2. Finafisken

  Islandstips från läktaren.

  Island är fantastiskt Blir nog återresa nästa år till Norra Island, juni passade bra, älven var relativt tom. 2 dagars fiske gav 3 st 55-61 cm öring och en röding på ca 45cm. Fiskade även ett par timmar i en sjö i nordvästra island som gav lite havsvandrande röding. Men gjorde misstaget att sen köra in på grusvägar i tre timmar. Förvisso fin kustväg...
 3. Finafisken

  Islandstips från läktaren.

  Tackar för tips, det datumet är jag i prag. Ska kika runt lite mer på www Bokat 4-8 juni. Tänkte hyra bil och fiska lite olika ställen, om någon har bra tips på floder och boende nära så mottages det tacksamt
 4. Finafisken

  Islandstips från läktaren.

  Någon som har tips på researrangemang för island? guide mm. Kan tänka mig åka i maj också.
 5. Finafisken

  Havsöring GBg:s området

  Trögt men går att hitta om man letar som en dåre. Topp på 53 cm som var full av bortsmask. Fisket va ännu trögare på måndagen.
 6. Finafisken

  Havsöringssäsongen 2017

  Varma vintrar brukar väl aldrig va bra för fisket har jag fått för mig. Hade båt runt Kungälv 2016. Hade ok fiske, men man fick leta lite ibland.. Såg sällan säl. Kanske har vattenflödet varit extra dåligt i Hisingsbäckar?
 7. Finafisken

  Havsöring GBg:s området

  Tycker det är rikigt svårt att få fisk som visat sig så, undrar iband om dom gör så för jävlas eller undersöka vad man är för filur.
 8. Finafisken

  Byta vadarsko sula

  Tackar för svar, synd att slänga Simms skor som går minst 3 säsonger till.
 9. Finafisken

  Byta vadarsko sula

  Vart kan man köpa lösa vibram sulor eller filtsulor? Tips på lim ? Aquasure?
 10. Finafisken

  Havsöring GBg:s området

  Ontopic: ja de ska bli grymt att få avnjuta nice fiske i år igen, med fler och större fiskar i havet förhoppningsvis!
 11. Finafisken

  Havsöring GBg:s området

  Snyggt med ryggdunkarna där er emellan. Överdrev en aning i mitt inlägg som man kanske hörde på den ironiska tonen. Kul att reta fiskepöbeln lite, det är en känsliga fråga och det är inte många fiskare som är för att fisken ska få vila lite från catch n release. Självklart har allt fisketryck påverkan på fisken, Nät, spinnfiskare, flugfiskare. Stor fisk kommer bli lättare att få på hösten. Vet folk som dragit stor fisk i november i vårvikar i Gbg på c/r. Dom dras ju till det varmaste vattnet. Problemet är att dom stora fiskarna inte finns sen när man haft kanon fiske nåt år med fritt fiske. Finns dom som missbrukar fritt fiske och tar upp massa fisk som någon påpekade. Spinnfiskarna som står där på 1april med en besa i sin plastkasse kommer tömma vikarna om de blir en varm mars månad.
 12. Finafisken

  Havsöring GBg:s området

  Gör som i danmark, odla havsöring och kör fiske året runt.. Viktigaste är att folk ska få komma ut och drilla köldstela öringar. Eller så kör man som i sthlm fiska hela vintern och så finns de knappt någon öring kvar. Som sagt återigen viktigaste är att vi ska minska beståndet och alla får vara ute och fiska, mänsklig rättighet. Spinnfiskarna får knappt nån fisk idag förutom i april, förlänger vi till januari så får dom ju mkt mer fisk också, ska ju va lika för alla! Bäckarna producerar obegränsat med fisk så de räcker till alla.
 13. Finafisken

  Cancun tarponfiske.

  Rolig läsning, tråkigt att de inte gick hela vägen.. Sugen på tarpon här med såklart!
 14. Finafisken

  Havsöring GBg:s området

  mina turer 1 April massa smått 3 April massa smått 9 April en 52cm en 57cm 11 April lite smått och en 50cm Fiskade av yttre onsala idag.. Första bomturen för i år.. Blåsigt o jävligt. Skulle valt insidan med lä, med facit i hand. Verkar ju vart lite halvtrögt där med.. (tekniskt sett va de inte en bomtur, fick en liten stagg på upphängarmärlan )
 15. Finafisken

  Havsöring Skåne-området

  åker ner från gbg och testar nordvästra skåne, gav inte mkt igår, va där 6 timmar.. en liten under måttet, ja men jätte jättekul att de går bra för alla andra
×