Hoppa till innehåll

Mulhonken

Edgemember+
 • Antal inlägg

  538
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

13 Good

Om Mulhonken

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1971-07-17

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Uppsala/Storvreta

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

2 004 profilvisningar
 1. Mulhonken

  fiskekniv

  Mycket fint..
 2. Mulhonken

  Från fluga till antispinn.

  Tack Jesper för att du flaggade upp mitt lilla event.. Vi har även en liten facebooksida https://www.facebook.com/events/189718821205169/?fref=ts . Som vanligt är alla som anmäler sig på n.dahlin@upplandsmotor.se (skriv "från fluga.." i ämnesraden) med i en utlottning av lite hjulklappar (fyndigt va?). På kvällen finns det möjlighet att vara med på vår efterfest, middag med lite tjat och avslut med en Auktion där pengarna går till Skeboåns Sportfiske och deras arbete med att se till att havsöringen i Skeboån får bättre förutsättningar. Vi har ett tjugotal platser kvar, intresserade mailar mig så skickar jag info. Med vänlig hälsning Niklas
 3. Mulhonken

  Öring - Fly Dressing krok

  Japp, har bundit på den på några demon. Kroken kommer från en välkänd Japansk kroktillverkare, minns jag inte helt fel så var det Daichii. Det är en bra stabil krok..
 4. Mulhonken

  Flugfiske i Norde

  Tack för att ni uppmärksammat våra brister, det är något som gått galet med tekniken, vi ber om ursäkt. Vi har det löst om några dagar.. Är det någon som vill ha snabb assistans med en prenumeration så kan ni maila mig på niklas@flugfiskeinorden.se så hjälper jag er. Med vänlig hälsning Niklas
 5. Mulhonken

  FMAO - Bamboo: more than just grass

  Grymt skön film av grymt sköna snubbar som har helt rätt inställning till flugfisket.
 6. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Inte min bästa fotosession.. men det funkar säkert.. Jag tycker denna Swaps bästa fluga blev Jespers March Brown.. Med detta tackar jag samtlig deltagare för er medverkan.. Ha det gött..
 7. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Jag har skickat iväg allt som jag fått in, tyvärr ingen Atherton.. Kommer de senare så får vi se om vi kan lösa det, är de skickade?
 8. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Den lätt orangefärgade.. japp det känns som om den var min. Ska försöka få lite tid över och fota våra alster, kanske hinner i helgen..
 9. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Ni får ursäkta mig.. Jag har fått in alla, ska göra mitt yttersta för att få till det till i mitten på veckan. Har haft för mycket helt enkelt.. Ledsen.
 10. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  En kläckning i brevlådan igår. Ska reda ut hur det ser ut under helgen, har alla skickat? Det låter som om Tidan ångrade sig:-) så jag sak göra mit ytersta för att skicka flugera i veckan.
 11. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Helt ok.. Vi förlänger någon dag i värsta fall..
 12. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Vi förstår givetvis Per.. Familjen först..
 13. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Jespers flugor har landat.. å det må jag säga, får jag fem minuter med dig och visa hur jag sätter vingarna så sitter vi på mässorna och mässar om Catskill Torrisar tillsammans sedan:-) Grymt fina...
 14. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Bra att ni är flitiga.. Niklas Dahlin Jan Eriks Tvärväg 6 74330 Storvreta Ser fra memot att se era alster.. Mvh Niklas
 15. Mulhonken

  Catskill style Dry Fly Swap

  Jo.. det har jag slutat med också. När jag avslutar ett hackel lägger jag 3 bindtrådsvarv, spänner upp på bindtråden, tar sedan tagi fjädern och vickar lite på den, jag iksom försöker arbeta in tråden i hackelstammen om ni förstår vad jag menar. Detta gör jag för att jag inbillar mig att jag för ett renare avslut. När jag känner mig nöjd så "skär" jag av hacklet med saxen. Avslutar med ett par bindtrådsvarv till innan jag gör en whipfinish, lackar givetvis för att få ett snyggt slut.
×