Hoppa till innehåll

Helios

Edgemember+
 • Antal inlägg

  3 682
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  5

Helios last won the day on May 15 2016

Helios had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

169 Excellent

Om Helios

 • Placering
  Frontline Member
 • Födelsedag 1972-08-21

Information

 • Bostadsort
  Falköping

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  niclas.dimestam@gmail.com
 • Telefon
  0703091070

Senaste Profil Besökare

3 841 profilvisningar
 1. Whiting Bugger Pack

  Tackar! Precis vad jag var ute efter!
 2. Håller med föregående talare... Kör en sexa som klarar vind och större flugor galant!
 3. Whiting Bugger Pack

  Om Olive finns kvar så tar jag gärna den!
 4. Tiemco krokar

  Nytt pris!
 5. Tiemco krokar

  Paketpris 500 riksdaler med frakt!
 6. Cortland Omni Verse och Nya Trout Boss HTx.

  Nya Trout Bossen ska bli väldigt intressant att höra om. Har den gamla som är en riktigt bra allroundlina!
 7. Jag har också en McLean, men har fäst den i nätänden..kanske därför den inte dinglar så mycket..?
 8. Jag tycker den har bra utrymme för typ fyra flugaskar, en liten termos med kaffe och några mackor. I sidofacket inuti har jag några taperade tafsar mm. Och i fickan som sitter utanpå har jag alltid en tunn ihopvikt regnjacka. Perfekt för en eftermiddags-tur! Men ska jag ut en heldag med både utrustning, mackor, mat och kanske en extratröja mm så tar jag min ryggsäck istället.
 9. Jag upplever inte att håven dinglar från sidan när jag kastar..eller inget jag har tänkt på iallafall. Var handtaget från håven fäst i d-ringen på slingpacken? Då kan jag tänka mig att den dinglar mer.. Håller med om att man inte vill packa för tungt i slingen!
 10. Varför så tunna tafsar!

  Solsken, gin-klart lugnflytande vatten och ljus botten...grinig Öring som enbart går upp på små dagsländor..då är det definitivt läge att plocka fram de tunna tafsarna!
 11. Koppang-Glomma

  Sitter å dricker lite pilsner efter två dagar i Rena å avslut i Glomma. Vi har haft bra feske med gröna Baetis #18 i Rena..å bruna #18 i Glomma..bara köra på, pöjka...!
 12. Min fru och mina två töser är fullständigt ointresserade av fiske och natur. De tycker tom att det är skönt när Pappa är borta på sina turer så de kan flänga omkring med Mamma å shoppa i affärer mm. Jag försökte iallafall med mina tjejer, mitt sista hopp är nu min snart 6-åriga son...imorgon blir det abborre i sjön med många napp..det viktigaste för min pöjk! Och det gläder även en flugfeske-pappa att få se det sakta men säkert gå åt rätt håll...
 13. Flytlina - Svetsad ögla vs nålknut

  Jag klipper bort den svetsade loopen, och drar dit en nålknut. Vill jag lyxa till det lite extra ibland så kan det bli en droppe superlim också. Löper fint i spöt och det håller bra, krångligare än så behöver det inte va..
 14. Ögle-/Rapala/Nonslip knut med FC

  Samma här flera ggr! Senast i Tisdags på Hökensås. Riktigt frustrerande... Vad det beror på har jag ingen aning om.
 15. Att få torrflugan att flyta

  1 Flugan bryter vattenytan vid omkast, men ingen fara när du har impregnerat flugan. 2 Om det är rätt fluga för dagen, så byter jag den efter några fiskar. Efter en fisk så kan man fräscha upp den genom att blöta den i vattnet så fisk-slemmet förvinner, luftkasta den rejält, torka den i tex Amadou-svamp eller en disktrase-bit, och sen impregnera den. 3 Testa Tiemco Dry Dip. Funkar även till Cdc-torrisar. Rekommenderas starkt.
×