Hoppa till innehåll

salmo prutta

Members
 • Antal inlägg

  1 014
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  5

salmo prutta last won the day on March 24

salmo prutta had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

190 Excellent

Om salmo prutta

 • Placering
  Frontline Member
 • Födelsedag 1967-07-06

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rickard.bergsten@hotmail.com
 • Telefon
  0735911357

Senaste Profil Besökare

2 384 profilvisningar
 1. 200 :- ❤️💕💞
 2. salmo prutta

  Knivbladsjigg

  En bult är slät. Ska den ha hål och saxpinne blir den en länkbult... bara för att... för att... 😂😈. Rickard.
 3. salmo prutta

  Rulle som fryser ihop

  Det vore intressant att veta vad för slags rulle det är och vilken broms den har. Inkapslad broms, korkbroms eller enkel klickbroms osv. Är det bromsen som fryser eller är det själva spolen som fastnar i huset? Jag hade en gammal Okuma Airframe som trilskade i kylan och som jag smörjde spolen med ett medel som man smörjer billister vintertid (Biltema). Det löste mitt problem. Rickard.
 4. salmo prutta

  Havsöring GBg:s området

  Även jag var ute med en mjuk #6... Hade lite småryck och hugg men inget som direkt hetsade upp mig. Kompisen släppte tillbaks en under måttet. Kvällen var mer rolig för att det tokblåste än att det var en fantastisk fiskedag. Fast kaffe, gott sällskap och frisk luft gör susen för humöret. Att vattenståndet hann stiga över nivån på vadarbyxorna på hemvägen då vi vadade iland fick oss att fnissa i falsett. Det kalla havsvattnet som strilade ned i skrevet gjorde sitt till. Rickard.
 5. salmo prutta

  Havsöring GBg:s området

  Måste väl erkänna att jag varit ännu nöjdare med en fisk i håven, fast det var en fantastisk fisketur. Skickar med en bild på min favoräka just nu 😈. Bunden på #6 Jensen Danish Seatrout
 6. salmo prutta

  Havsöring GBg:s området

  Var ute en snabbis ikväll. Från ca 19:00 till ~20:15. Drillade ca 7-8 stycken rejäla klunsar utan att lyckas få dem i håven, största ca 2,5 kg!( Här gissar jag bara, även om de vältrar sig i ytan framför fötterna så är det ändå bara gissningar...). Ca 8-9 m/s och hög sjö gjorde sitt till. Kanonfiske även om ingen kan räknas som fångst. Tog på mörka räkor. Västra Hisingen. Rickard.
 7. salmo prutta

  9,6 fot eller 9 fot

  Ja och nej. Jag tycker mycket mer om mitt 8'6", vilket är ytterligare en halv fot kortare, än mitt 9'. Men om jag förlänger mitt 8'6" en halv fot med en lång butt så påverkar väl det mindre än att toppdelen blir en halv fot längre. Så det är ju inte alltid totallängden som är avgörande utan själva spöets egenskaper. Personligen kastar jag i stort sett bara överhandskast vid kust och i sjö och uppskattar "kortare" spön (under 9'). Rickard.
 8. salmo prutta

  lossa på handtag och rullfäste?

  Jag har kokat loss både rullfäste och handtag några gånger. Klingan har alltid varit ok efteråt och ibland har rullfästet klarat sig men handtaget/korken har jag fått slänga. Jag har gjort det fem gånger (i en vanlig spagettikastrull) så statistiken har ett ganska dåligt urval... Rickard.
 9. salmo prutta

  Fråga till Danielsson fantaster!!!

  Rätta mig om jag har fel: 100 F3W 4seven titan. 100 röda med edgelogga. 100 gröna med edgelogga. 100 med finska troll. 100 svarta LW8Twelve. Det blir ca 1000 000 kronor. Swisha in det på mitt konto så är ni välkomna hem till mig och hämta er rulle, en slät kopp kaffe ingår 🤓. Rickard.
 10. salmo prutta

  Fråga till Danielsson fantaster!!!

  Är det vanligt att rulltillverkare ändrar färg efter förfrågning av en köpare?Finns det exempel på andra fabrikanter än Danielsson som har gjort det? Personligen skulle jag bli lycklig om Danielsson gjorde F3W-serien i titanfärg men att bli förvånad över att de ej lyder mig vid förfrågan... kanske är lite naivt 😉. Rickard
 11. salmo prutta

  Havsöring GBg:s området

  Var ute i torsdags och det var lågvatten och ingen fart i vattnet, näbbgäddor och stora sillstim samt grov öring som jagade meterdjupt i värmen. Många hugg och några upp mellan 18:30 - 20:30 men sen dog det ut. Fortsatte fiska till sent eftersom det är ett sommarmaskställe men tomt och stilla. Så kan det också vara 😘. Rickard
 12. salmo prutta

  Onödigaste flugfiskeprylen ni köpt

  Hörru..! Den kan man inte leva utan. Inte om man vill vara lycklig.
 13. salmo prutta

  Edge - numera ett rent köp- & säljforum?

  Kan det vara så att det inte är säljannonserna som är problemet utan bristen på andra vettiga inlägg? Jag kan inte klaga eftersom jag inte bidrar med något intelligent själv. Ändock så saknar jag jlindengrens uppfinningar/konstverk, Sasse och Fredrik Flugarns gäddäventyr och Ingemar Jägs funderingar. Sbs:er, nya bindtekniker och -material. Det kanske speglar hela samhället. Vi har slutat med funderingar, nytänk och grubblerier och gått över till sälj och köp. Sälj och köp. Sälj och köp. Rickard.
 14. salmo prutta

  "Nätslang" för att göra egna braided loops

  Jag tror att jag har några meter sån tublina liggande i mina gömmor. Vit och ganska smal. Hittar jag imorgon kan jag skicka lite. Ge mig adressen via PM så letar jag imorgon. Rickard.
×