Hoppa till innehåll

Ulf W

Edge Moderator
 • Antal inlägg

  1 162
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

78 Excellent

Om Ulf W

 • För närvarande Tittar Ämne: Rio
 • Placering
  Moderator Köp & sälj
 • Födelsedag 1971-02-04

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Getinge
 • Intressen
  ..

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ulf.westerberg@gmail.com
 • Skype
  ..
 • Telefon
  0733886328

Senaste Profil Besökare

2 911 profilvisningar
 1. Hardy jet switch -enhandsklassat?

  Har kört lite med detta spöt och förstår inte riktigt klassningen som står på spöt. Jag har kört med opst 300 och en Guideline compact multi tip på 17g. Tycker detta har funkat bra, kanske skulle vilja ha något tyngre. 450 grain är ju hela 29g och det funkar inte, har provar 27,5g och redan det är mycket för tungt.
 2. Lite tankar kring C/R

  Nu snackar du bara skit linus, har inte bett dig om något överhuvudtaget. Dina kommentarer får gärna stå kvar, jag står för vad jag gjort. När skulle jag bett dig ta bort kommentaren?
 3. Lite tankar kring C/R

  Stämmer bra det Linus, alla har vi varit dumma någon gång. Till mitt försvar så "drog" jag inte upp den bland grus och sten, utan lade den försiktigt för att kunna få tag i kroklossaren som låg i innerfickan. Jag var dessutom själv vid tillfället och om du tittar noga så ser du anledningen till fotot
 4. Full-frame

  Råkat ut för att skjutlinan letat sig mellan på en rulle av icke full frame modell. Bara full frame efter det.
 5. Hardy Jet switch - någon som testat?

  Jag har 6/7 och körde med 300 grain, men skulle nog valt 325 eller 350 istället.
 6. URL Shooting Line Någon?

  Provade den gula första gången när den släpptes, då tyckte jag det va ren skit. Fick den rekommenderad av min handlare i år igen och upplever den som mycket bättre nu, kör både den gröna och den röda.
 7. Hej Ulf

  Om, mot förmodan F3W 7-10 finns kvar så köper jag gärna den.

  Vänligen Anders

 8. Klumpfråga

  Låter precis som min lina!
 9. Klumpfråga

  Fick svar från säljaren och det ska vara F/S1 och F/S3.
 10. Klumpfråga

  Å fan tror du dom sjunker Frågan va ju om detta verkligen kan vara klumpar från Guideline?
 11. Klumpfråga

  Köpte dessa två klumparna här på Edge och enligt säljaren skulle det vara Guideline Powertaper flyt/sjunk1 och flyt/sjunk3 Har andra av dessa linor sedan innan och färgerna stämmer ju inte alls, frågan är vad jag fått? Har Guideline använt dessa färger på flyt/sjunk1 och flyt/sjunk3 någon gång?
 12. Ja där ser man, har som sagt inte kastat just detta spöt. Trodde först att du kanske blandat ihop switch med tvåhands.
 13. @Filbert Du har inte tittat fel nu? Frågan va angående ett LeCie 12,6 6-7. Jag har inte kastat just 6-7:an men skulle tippa på att runt 25g blir bra.
 14. Lite tankar kring C/R

  Just att det ska filmas och tas en massa kort stör mig något fruktansvärt. Man ser ju många i sociala medier som måste ta 30 bilder och hålla på att lyfta och visa upp fiskarna för alla sina följare.
 15. "Ej ifylld garantisedel"

  Har personligen råkat ut för dessa skambud och håller med dig att det verkar mest förekomma på Edge. Har ett Sage Method ute på bytes och dom skambuden jag fått är direkt pinsamma, då menar jag inte att bytesförslagen är pinsamma utan dom bud på 3000 - 4000kr som jag fått.
×