Hoppa till innehåll

JSC

Edgemember+
 • Antal inlägg

  771
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

JSC last won the day on June 23 2017

JSC had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

35 Excellent

Om JSC

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1975-05-20

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Eskilstuna

Senaste Profil Besökare

2 518 profilvisningar
 1. Söker efter klinga max 10,5f men helst10f och linvikt 175-200grain. "problemet" är att jag vill ha spey aktion i den, parabolisk, helaktion eller vad det nu kallas. Har haft o testat flera switchspön och den som kommit närmast min smak är G loomis RR switch. Går det ens att få tag på en klinga i så låg klass med den aktionen,egenskapen? G loomis IMX shortspey ska i år komma med 10,10f #2 o 3 men optimalt vore en sån 10fotare. Väldans tacksam för tips o hjälp!!!
 2. JSC

  Spön o rullar

  Upp
 3. JSC

  Switch/trou spey

  Vad har ni för switch spön och vad gillar ni hos den/dom?
 4. JSC

  OPST tippar

  Är det 200kr för alla eller 200kr st?
 5. JSC

  Börja streamerfiske

  Har fiskat med St croix bankrobber och den gör jobbet galant! Min 9f #7 bankrobber finns till salu på säljes.
 6. JSC

  Spön o rullar

  Ni får gärna komma med bud
 7. JSC

  OPST commando skagit enhands

  Måste bara tillägga, Det är sinneslöst kul med micro skagit!!!
 8. JSC

  OPST commando skagit enhands

  När man kör skagit räknas inte tippens vikt in men längden är viktig på tippen, den ska ankra kastet. 225grain klump med 12f tipp kan bli svår att underhandskasta då den lätta klumpen inte orkar dra iväg 12f långa tippen den ankrar för väl. Därför har det kommit kortare tippar för lätta skagit fisket. Sen beror det på flugan också tung fluga ankrar mer än en lätt liten fluga. Med korta skagitklumparna får man lugna ner tempot rejält samt ändra spöförings höjden, kolla på youtube så förklarar dom det bra. Är väldigt lätt att riva loss ankaret/tippen. Bäst om du har möjlighet att testa linor innan du köper. 225grain o 250grain funkar båda två men blir skillnad i känsla samt vilka tippar o flugor du vill kasta.
 9. JSC

  Spön o rullar

  Säljer iväg lite prylar då jag måste köpa ny bil pga motorhaveri Loop 4. I fint skick, finns några prickar. 2500kr Vision rulla 3. I grymt skick end använd 2-3ggr. 900kr SÅLD Zyz reel 3.0(tror jag den heter) #5-6. I väldigt fint skick! 1350kr SÅLD Hardy marquis salmon 1. Kanon fin säljes med tår i ögat 1500kr SÅLD SPECIAL Vision cult fiber 7,6f #5-6. Ombyggt handtag förlängd övre o "tvåhands" nedre av professionell spöbyggare. Superkul spö för micro skagit. Inte mycket fiskad pga har annat spö i samma stuk som jag använder så denna får tyvärr gå vidare till nån som har tid att använda den. Nedre spö delen är lite för lång för tuben så den går inte att stänga. 1800kr St croix bankrobber 9f #7. Inte många ggr fiskad med då tiden inte funnits till för det fisket och nu behöver den också gå vidare. Grymt spö för stora flugorna, kastar en träsko med enkelhet 2850kr Ska grejorna skickas står köparen för frakten men kan givetvis också hämtas.
 10. JSC

  Spö till streamer-fiske

  Ska du kasta STORA, ledade, buskiga streamers är St croix bank robber grymt ett spö som tillverkats för det ändamålet.
 11. JSC

  Rengöra städ

  Så alla delar som man rengjort gnider man in med olja, trasa med lite olja som man gnider delarna med?
 12. JSC

  Fishline

  Har också bara superbra erfarenhet av dom är absolut bland dom bästa som finns!
 13. JSC

  Rengöra städ

  Sköljt noga torkat noga med torr trasa och låtit stå under natten o torka så d borde inte vara kvar vatten eller rengöringsmedel. Skruvar ihop städet idag o smörjer lite med rullolja, tack för infot!
 14. JSC

  Rengöra städ

  Har rengjort ordentligt ett städ som var skitigt, färg, klibb osv plockade isär den och gnuggat med t-röd o tvättat med diskmedel efteråt o nu skiner den. Behöver jag smörja några delar med droppe olja eller droppe olja på trasa o gnida in eller är det bäst att bara skruva ihop o börja binda?
 15. JSC

  G Loomis IMX PRO shortspey

  Någon som har ett eller har testat denna serie? Mest intresserad av #3-5. Hur är den jämfört med loomis roaming river glx switch serien?
×