minimxer

Edgemember+
 • Antal inlägg

  377
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

minimxer last won the day on January 31 2013

minimxer had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

5 Neutral

Om minimxer

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1983-02-02

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Bergum

Senaste Profil Besökare

1 297 profilvisningar
 1. Det är dumt, då ser jag ju inget.
 2. Köpte mig ett Loon uv paint kit mest för att göra röda ilskna ögon på mina boobieflugor men undrar vilka mer användningområden man kan hitta. Googlat runt lite utan att fina så mycket.
 3. Grymt snyggt, hör av dig när isen släpper vid sjön vid stugan så kommer jag upp och snyltar till mig en kopp kaffe.
 4. Fiskar jag hemmavid får gärna fiskarna vara svårflörtade och trilskas, för där kan jag försöka dagen efter igen. Men betalar jag flera tusenlappar för ett fiske får det gärna vara över förväntan.
 5. Hade varit kul om nån hade en prisuppgift på fisket. Hade gärna provat en sväng även om det hade funnits risk för att tröttna.
 6. Kollat en del på dom spöna och dom verkar väldigt prisvärda. Vill så gärna provkasta med ett när dom kommer.
 7. Slutat att äte norskodlad lax och försköker få fru och barn att haka på det tåget men inte lyckats helt ut. Väljer torsk med äggsås alla dar i veckan om jag får välja.
 8. Skall läsa och se vad jag kan göra, skulle vara kul att ha öring ända upp till husknuten.
 9. Hej, har en bäck runt husknuten som jag vet håller öring i dom nedre regionerna runt 300 meter nedströms. Men hos mig är botten mest bestående av sediment, tänkte att jag skulle få lite fart på vattnet uppe hos mig och minska sedimenteringen. Är det en bra idé att försöka? Eller borde man låta det vara som det är? Markägaren har gett mig tillåtelse att rensa lite och försöka mig på öka flödet men ville kolla här först.
 10. Pm
 11. Köpes klass 4 9fots spö med snabb aktion. Gärna vision gt4/gt4 catapult/gt4four Mvh Mattias
 12. Nån som känner nån som hyr ut alt har tips på billigt boende på Fyn eller Bornholm? Ev andra ställen i Danmark går också bra, bara det finns nära till havsöring. Pm:a eller skriv här i tråden.
 13. Öring fångad i en "hemlig" liten sjö nära Göteborg. Fick vänta i 40 minuter på att den skulle vaka inom kastavstånd, när den äntligen vakade på rätt avstånd tog den fjädermyggan stenhårt. Snabbt foto utan att veta vikt eller längd så fick den simma tillbaka igen. Skickat från ett fån utan koll!
 14. Årets första nattpass avklarat, körde 20:00 till 02:00 på Hisingen och det blev tre öringar en näbbis och en sill. Det roligaste var att när jag drog in sillen så klipper en rejäl havsöring sillen alldeles vid land, lyckas drilla den i ca 30 sekunder och den känns rejäl men den släpper taget om sillen och sillen kommer upp rejält sargad. Inte mycket aktivitet trots optimalt väder. Tror värmen måste infinna sig ordentligt. Skickat från ett fån utan koll!
 15. Snyggt!!!