Hoppa till innehåll

minimxer

Edgemember+
 • Antal inlägg

  383
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

minimxer last won the day on January 31 2013

minimxer had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

5 Neutral

Om minimxer

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1983-02-02

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Bergum

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mattias.saari@holmgrensbil.se
 • Telefon
  0736269325

Senaste Profil Besökare

1 520 profilvisningar
 1. minimxer

  Snygg rulle.

  Ny rulle som påminner lite om gamla backwinder rullen. https://swiftflyfishing.com/products/lunar-ac2-hubless-fly-reel?variant=4609306984485
 2. minimxer

  The rod

  Snyggt
 3. minimxer

  Lätt flugrulle...

  Tack för svaret, är lite ute efter slimma ner vikten på prylarna iår. Kanske får inhandla en sån rulle nu då. Fast man kanske i märker någon skillnad på 20 gram hit eller dit. Spöet väger 62 gram tror jag och rullen skulle då väga 58 gram. Det 100 gram för spö och rulle. Nån meter backing och fluglina på det blir en lätt kombo.
 4. minimxer

  Lätt flugrulle...

  Nån som prövat denna rulle? Verkar onekligen väldigt lätt och nätt. http://www.flyfishingmasters.se/sk/whychwood-river-stream-flugrulle
 5. minimxer

  Loon uv paint

  Det är dumt, då ser jag ju inget.
 6. minimxer

  Loon uv paint

  Köpte mig ett Loon uv paint kit mest för att göra röda ilskna ögon på mina boobieflugor men undrar vilka mer användningområden man kan hitta. Googlat runt lite utan att fina så mycket.
 7. minimxer

  jlindengrens gör-det-själv

  Grymt snyggt, hör av dig när isen släpper vid sjön vid stugan så kommer jag upp och snyltar till mig en kopp kaffe.
 8. minimxer

  Abstinens varning!

  Fiskar jag hemmavid får gärna fiskarna vara svårflörtade och trilskas, för där kan jag försöka dagen efter igen. Men betalar jag flera tusenlappar för ett fiske får det gärna vara över förväntan.
 9. minimxer

  Abstinens varning!

  Hade varit kul om nån hade en prisuppgift på fisket. Hade gärna provat en sväng även om det hade funnits risk för att tröttna.
 10. minimxer

  Guideline Elevate 2017

  Kollat en del på dom spöna och dom verkar väldigt prisvärda. Vill så gärna provkasta med ett när dom kommer.
 11. minimxer

  Vad ska man äta för lax?

  Slutat att äte norskodlad lax och försköker få fru och barn att haka på det tåget men inte lyckats helt ut. Väljer torsk med äggsås alla dar i veckan om jag får välja.
 12. minimxer

  Bäckvård

  Skall läsa och se vad jag kan göra, skulle vara kul att ha öring ända upp till husknuten.
 13. minimxer

  Bäckvård

  Hej, har en bäck runt husknuten som jag vet håller öring i dom nedre regionerna runt 300 meter nedströms. Men hos mig är botten mest bestående av sediment, tänkte att jag skulle få lite fart på vattnet uppe hos mig och minska sedimenteringen. Är det en bra idé att försöka? Eller borde man låta det vara som det är? Markägaren har gett mig tillåtelse att rensa lite och försöka mig på öka flödet men ville kolla här först.
 14. Nån som känner nån som hyr ut alt har tips på billigt boende på Fyn eller Bornholm? Ev andra ställen i Danmark går också bra, bara det finns nära till havsöring. Pm:a eller skriv här i tråden.
 15. minimxer

  Veckans Fisk v. 42-2015 - minimxer

  Öring fångad i en "hemlig" liten sjö nära Göteborg. Fick vänta i 40 minuter på att den skulle vaka inom kastavstånd, när den äntligen vakade på rätt avstånd tog den fjädermyggan stenhårt. Snabbt foto utan att veta vikt eller längd så fick den simma tillbaka igen. Skickat från ett fån utan koll!
×