Hoppa till innehåll

Mats.J

Edgemember
 • Antal inlägg

  506
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  6

Mats.J last won the day on December 10 2018

Mats.J had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

51 Excellent

Om Mats.J

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1969-04-09

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sandviken
 • Intressen
  Flugfiske, inte efter fisk utan efter upplevelsen..

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mats.anders.jansson@hotmail.com
 • Telefon
  +46720503699

Senaste Profil Besökare

3 927 profilvisningar
 1. Mats.J

  Lamson eller Danielsson?

  Japp, har en 3100 och en 3200 som är ”X” märkta jag med..🙂
 2. Mats.J

  Lamson eller Danielsson?

  Håller med! Äger ett otal Sagerullar, aldrig krånglat för mig, och jag gillar designen på dom också! Även om dom är Asientillverkade så glappar dom inte som mina Amerikanska Waterworks rullar gjort.. Ägt 6 Waterworks/Lamson och enbart en av dessa har inte glappat i spolen och den gick knappt att veva när temperaturen gick under 10 grader och att få loss spolen var helt omöjligt.. Sen är ju såklart Danielsson fina rullar, men lite för mycket Volvo 740 med beige inredning för mig..🙂
 3. Mats.J

  Innerslang till Fc

  Jo, må Lasse vända sig i sin grav..😰
 4. Mats.J

  Innerslang till Fc

  https://varuste.net/sv/Outcast+Fish+Cat+4+Aircell?_tu=73735 Antagligen säkrare än att köpa från Capricorn om du vill ha grejorna innan midsommar, har inte fått många saker jag beställt därifrån.. Inget svar på mail/telefon heller för den delen..
 5. Mats.J

  Hardy Wraith eller Orvis Helios 3D, eller annat?

  Jo, vad som är felklassat är ju en helt annan sak..😎 Jag går efter hur linan matchar spöet och inte tvärt om. Winston sexan klarar även såklart en sexa galant, fast rätt klassad såklart. Har testat Radian och för mej så är det för styvt, kräver typ en SA MPX eller Rio grand för att kännas rätt och då blir ju femman en sexa helt plötsligt..😬
 6. Mats.J

  Hardy Wraith eller Orvis Helios 3D, eller annat?

  Smaken är ju olika, men personligen tycker jag ett Winston BIIIx 690 med en något tyngre klass 5 lina spöar allt ni nämnt i den här tråden..😁
 7. Mats.J

  Nygammalt från Danielsson

  Håller med.. Nygammalt är rätta ordet, rullen är lika exalterande som Bosse Larsson eller om Volvo skulle lansera en svart 745:a..
 8. Mats.J

  Rulle som fryser ihop

  Inte en Orginal isåfall, det är den enda rullen som inte funkat i minusgrader av alla rullar jag ägt..
 9. Mats.J

  NAUTILUS X

  Jag har få fått svar och även reservdelar skickade till mig från Nautilus. Det var till en av mina FW-rullar jag hade tidigare. Även fått svar när jag frågat om annat, så sent som i våras.
 10. Mats.J

  NAUTILUS X

  Jag äger 3st X rullar, visserligen i klasserna Xm & Xs. Är väldigt nöjd med dom, fint precisions arbete och kanon fin och len broms från noll till nästan tvärstopp. Tycker dom är prisvärda och går absolut inte att jämföra med tidigare FWX rullarna.
 11. Hej, jag är intresserad av att köpa ditt spö om det finns kvar? Mvh markus

 12. Mats.J

  Fiskeförbud i Jämtland

  Nån som vet om harrfisket är tillåtet efter 1:a september i Edsforsen? Svårt att hitta infonpå nätet om detta..?
 13. Mats.J

  Fråga till Danielsson fantaster!!!

  Även jag har mailat samt frågat på nån mässa om det inte går att få en Danielsson i andra färger och fått ett torrt nej. Kör med Sage och Nautilus X rullar av den anledningen..
 14. Mats.J

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Nu har även jag trillat dit och köpt en Trout Boss HTX till mitt Sage X.. Den sitter som en smäck, trasslar inte alls trots tunn skjutlina när jag sitter i ekan och kastar som mina andra linor brukar göra, speciell när dom är nya.. Presenterar och slår ut flugan fint både på när och långdistans! Riktigt nöjd!
 15. Mats.J

  Synen

  http://www.flyfishingmasters.se/sk/cap-peak-clip-on-magnifiers http://www.flyfishingmasters.se/sk/aqua-cap-clip-on-magnifiers
×