Hoppa till innehåll

spawn

Members
 • Antal inlägg

  181
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

spawn last won the day on July 14 2018

spawn had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

19 Good

Om spawn

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1976-01-01

Information

 • Kön
  Hemligt
 • Bostadsort
  sthlm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  holm.peter76@gmail.com
 • Telefon
  0735992028

Senaste Profil Besökare

1 484 profilvisningar
 1. spawn

  Vilken drömfisk drömmer ni om?

  Har simplare drömmar än så, men en gädda över tio, och en öring på torrt över fem skulle onekligen vara välkommet😊
 2. Har tänkt på samma sak. Även jag använder endast nedåtböjd/rak kroköga. Kan tänka mig att om man använder fronthacklade flugor och uppåtböjt öga att möjligtvis en liten del av tafsen närmast flugan inte lägger sig på ytan?
 3. spawn

  Must-have flugor och storlekar

  Kustöring under vintertid så säger jag wollybugger i modell ganska stor och pärsikofärg, vår svart eller oliv. Sjöar, klinkhamer grå eller svart 16-20, förutom under vulgaperioden😊 Ström, superpuppa, grå eller påfågelhearl 12-20. Nån streaking caddis som sista utväg. Behövs inte så mycket mer tycker jag.
 4. spawn

  Havsöringsfiske och fiskevård på Åland mm.

  Var på Eckerö i helgen och fick en fet båge på närmare 4 kg, min polare fick en stöpt i samma form. Fick höra av någon förbipasserande att 3,5 ton rymde för ca 4 veckor sedan pga brusten odlingskasse. Någon som har info om detta?
 5. På grund av fotboll som inte direkt intresserar mig så har jag ett fiskekort över till sverkestaån på lördag som jag kan ge bort om någon vill följa med och fiska. Är less på att köra bil "långt" ensam och känner inte för att fiska ensam den här gången. Jag tänkte åka från Södra Stockholm fredag em/kväll, sova i tält/vindskydd beroende på myggtillgången, fiska lördag och åka hem söndag. Så det inte blir några överraskningar så är jag 42, gillar fiska torrt och i bilen spelas gitarrmusik av diverse sort:) Om någon nappar på detta så skicka mig ett pm så tar vi det därifrån. Peter
 6. spawn

  Kabuto 805 lina?

  Jag har ett som jag vanligtvis använder en longbelly 5a, kommer inte ihåg märke, kan vara någon barrio kanske. Om jag sitter i flytring har jag då och då någon med lite kortare klump. Tycker båda funkar utmärkt.
 7. spawn

  Dagsländekläckningar! Bildtråd

  Nu blir jag stressad.
 8. Mellansjön på Värmdö är öppen, men det krävs nästan flytring.
 9. spawn

  Den eviga problematiken - läckande vadare

  Är på tredje säsongen med mina nu, och jag flytringar mycket. Helt klart mycket mer prisvärda för mig än simms varit, som efter tre säsonger var en tredjedel liquisole. Naturligtvis är passformen inte riktigt i samma kvalitet som simms, speciellt sockorna, men hur som helst så tycker jag att de är värda pengarna för min del. Kommer helt klart att fortsätta med taimenvadarna även när mitt nuvarande par rasar. Har fortfarande inte något läckage, men vissa sömmar börjar bli lite slitna.
 10. spawn

  Strömmen for dummies?

  Har lång ifrån stor erfarenhet, men ta det lugnt när ni vadar, rullgrus och lätt att tappa fotfästet vilket kan bli ödesdigert då det är ca 200 meter till man kan ta sig upp. Dåligt vintertid.. Annars, se upp för drivande isflak.
 11. spawn

  Realistiska flugor

  Konstnärligt är inte ens början. Extremt imponerande!
 12. spawn

  Snyggaste kombon spö/rulle

  Är det där en D. A. M rulle? Har du någon info om den isf?
 13. spawn

  Glasfiber

  Har uteslutande använt glasspön till imitationsfiske i några år nu. Mina favoriter är helt klart kabuto 8'#5 och lamiglas 7,4'#4. Väldigt mycket spö för pengarna.
×