Hoppa till innehåll

spawn

Members
 • Antal inlägg

  176
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

spawn last won the day on July 14

spawn had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

18 Good

Om spawn

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1976-01-01

Information

 • Kön
  Hemligt
 • Bostadsort
  sthlm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  holm.peter76@gmail.com
 • Telefon
  0735992028

Senaste Profil Besökare

1 420 profilvisningar
 1. På grund av fotboll som inte direkt intresserar mig så har jag ett fiskekort över till sverkestaån på lördag som jag kan ge bort om någon vill följa med och fiska. Är less på att köra bil "långt" ensam och känner inte för att fiska ensam den här gången. Jag tänkte åka från Södra Stockholm fredag em/kväll, sova i tält/vindskydd beroende på myggtillgången, fiska lördag och åka hem söndag. Så det inte blir några överraskningar så är jag 42, gillar fiska torrt och i bilen spelas gitarrmusik av diverse sort:) Om någon nappar på detta så skicka mig ett pm så tar vi det därifrån. Peter
 2. spawn

  Kabuto 805 lina?

  Jag har ett som jag vanligtvis använder en longbelly 5a, kommer inte ihåg märke, kan vara någon barrio kanske. Om jag sitter i flytring har jag då och då någon med lite kortare klump. Tycker båda funkar utmärkt.
 3. spawn

  Dagsländekläckningar! Bildtråd

  Nu blir jag stressad.
 4. Mellansjön på Värmdö är öppen, men det krävs nästan flytring.
 5. spawn

  Den eviga problematiken - läckande vadare

  Är på tredje säsongen med mina nu, och jag flytringar mycket. Helt klart mycket mer prisvärda för mig än simms varit, som efter tre säsonger var en tredjedel liquisole. Naturligtvis är passformen inte riktigt i samma kvalitet som simms, speciellt sockorna, men hur som helst så tycker jag att de är värda pengarna för min del. Kommer helt klart att fortsätta med taimenvadarna även när mitt nuvarande par rasar. Har fortfarande inte något läckage, men vissa sömmar börjar bli lite slitna.
 6. spawn

  Strömmen for dummies?

  Har lång ifrån stor erfarenhet, men ta det lugnt när ni vadar, rullgrus och lätt att tappa fotfästet vilket kan bli ödesdigert då det är ca 200 meter till man kan ta sig upp. Dåligt vintertid.. Annars, se upp för drivande isflak.
 7. spawn

  Realistiska flugor

  Konstnärligt är inte ens början. Extremt imponerande!
 8. spawn

  Snyggaste kombon spö/rulle

  Är det där en D. A. M rulle? Har du någon info om den isf?
 9. spawn

  Glasfiber

  Har uteslutande använt glasspön till imitationsfiske i några år nu. Mina favoriter är helt klart kabuto 8'#5 och lamiglas 7,4'#4. Väldigt mycket spö för pengarna.
 10. Förvånansvärt få. Mitt första flugspö, nåt blackmaster mötte sitt öde i en garderobsdörr för ca 20 år sedan, ett vision 3zone gick in i en duell med ett träd som var tuffare än sagda spö i höstas, och tyvärr, ett kabuto som släppte i holken, dels första fisketuren, då kunde jag rädda det. För två veckor sedan hände det igen under vulgataveckan då fokus låg på annat håll än spötoppen. Om någon har tips på hur man förstärker en honholk på en spötopp tas det tacksamt emot.
 11. spawn

  Sandasjön

  Sandasjön kan vara fin. Men orkar du åka längre så skulle jag rekommendera acksjöarna.
 12. spawn

  Bygga ihop flytring (pool 12 Easy rider 2012)

  Ena röret sitter som stopp för ryggstödet, det andra snedskurna håller upp linbrickan.
 13. spawn

  Älv: Norrtälje

  Ingen norrtäljebo som vet hur det ser ut?
 14. spawn

  Älv: Norrtälje

  Någon som har koll på vattenföringen? Överväger att inleda 2017 med en tur.
×