Hoppa till innehåll

Flyguru

Members
 • Antal inlägg

  611
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Flyguru last won the day on July 13 2014

Flyguru had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

71 Excellent

Om Flyguru

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1951-10-15

Information

 • Bostadsort
  Motala

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  tommythornroth@live.se
 • Telefon
  073-3842106

Senaste Profil Besökare

2 886 profilvisningar
 1. Flyguru

  WINSTON PURE

  Måste absolut prövas...
 2. Jag använder Gillie. Storlek L. är 188 cm/88 kg. ML blev väl tajta för mig.
 3. Flyguru

  Storlek på Danielsson F3W

  Fiskar med både F3W 2six och original rullarna Nymph och Dry Fly. Men F3 W måste vara en av de mest välbyggda och prisvärda rullar som finns oavsett. Bromsen kan ju ställas i läge så den inte övervarvar, men finns där vid behov. Och jämfört med Originalrullarna så slipper du tänka på att lossa "bromsskruven" efter varje pass. Men, båda modellerna är härliga redskap med suverän service.
 4. Hej!

  Ger dig chansen eftersom du var först att höra av dig. Priset för alla är nu 750 kr.

  /Tommy

 5. Hej!

  Ett Winston LT 8,9 fot klass 4 säljes för kamrats räkning. Spöt är i mycket fint skick och tar lätt både en fyra och femma. Jag har själv ett antal LT som jag samlat på mig så jag är väl bekant med LT-spöna.. Ev affär görs uppmed ägaren direkt. Begärt pris är 3.900 kr. Du får gärna ring om du vill veta mera.

   

  Hälsningar

  Tommy Thörnroth, 070-3842106

 6. Flyguru

  DT lina ?

  https://www.flylineshop.com/barrio-mallard-wf.html Barrio levererar Fraktfritt till Sverige. Kanonlinor sett till pris.
 7. Flyguru

  Den eviga problematiken - läckande vadare

  Bästa vadarna köpte jag på Bringséns. Plast/gummivadare med stövel innan neoprene och andasvadare kom. Dom hette Zarasienne. Enda nackdelen blev lukten efter 10 år. Sedan dess har jag förbrukat ett antal vadare. Vid varje köp går man och väntar på läckage. Har vi i jakten på det perfekta blivit förlorare. Och det här med andasfunktion. Har ett antal andasjackor mm men inte fan andas dom i förhållande till pris!!! Allt har inte blivit bättre, möjligen bekvämare.
 8. Flyguru

  Winston Trout Energy Fluglinor

  Det är en galen utveckling om man ser spannet mellan exempelvis Barrios linor och den nämnda linan från Winston. Bara att konstatera att vi utsätts för marknadskrafter där det främst handlar om att ta marknadsandelar än att tillfredsställa mitt behov. Givetvis gynnar det oss på sikt att materialen utvecklas. Men för mig är vinsten mindre än marginell. Hyllar därför Barrio som går motsatt väg. Men det står för mig.
 9. Flyguru

  Nej till utbyggnad!!!

  Det kan man fundera på. Men det väsentliga i beslutet var att naturvärdet vida översteg värdet av den el man skulle tillvarata. En större vinst är att ett nej här stoppar vidare planer på utbyggnad en mil söderut, exempelvis Sammanflödet Görälven och Fulan som bildar Västerdalälven. Det blev ett nej där redan på 70-talet. Fast jag bor 43 mil härifrån så har det här varit min och min familjs hemmavatten och drömtillvaro i36 år, trots att vi egentligen på ålderns höst skulle kunna fiska i vatten med kiloharr som garanti. Naturen är underbar, fisket bra men det kräver kunskap. Lägg därtill kontakter genom åren som skapats vid vattnet och bland lokal befolkningen. Långt inlägg, men jag blir tårögd varje gång jag lämnar de här strömmarna.
 10. I går blev det blankt nej till utbyggnad av Ejeforsen i Fulan. Så härligt!
 11. Flyguru

  Fenwick Techna AV 9#5

  Satsa på klass 3. Det klarar lätt en DT, WF eller Long Belly 4.
 12. Flyguru

  Fenwick Techna AV 9#5

  Kul att du gillade spöt. Jag tycker det är helt i klass med och bättre än många av dagens spön. Hade det haft "ett annat namn" hade flera upptäckt vilket härligt fiskespö det är. Hoppas du hittar ett klass 3. Då blir du ännu gladare, jag lovar.
 13. Flyguru

  Midjevadare

  Det går att komma över Vision Ikon Guide(midjevadare) med 30 % rabatt. Intresserad så skicka PM.
 14. Flyguru

  Midjevadare

  Glömde i mitt inlägg att jag har Vision Ikon och är mycket nöjd. Min storlek lämnade jag som jämförelse. Har ett par Vision Gillie och de är fortfarande täta efter åtta år.
 15. Flyguru

  Midjevadare

  Jag är 188 lång, väger 90 kilo. Storlek L fungerar kanon. (som ett utgångstips).
×