Hoppa till innehåll

Martin B

Members
 • Antal inlägg

  68
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om Martin B

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1979-08-16

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Tranås
 • Intressen
  Fiske

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

1 213 profilvisningar
 • es

 1. Martin B

  Höstbåge swap!

  Så Stockholmarna har fått sina flugor tillslut. Hurrrej! Ingen som saknar en Viva? Någon måste ju vara utan den.
 2. Martin B

  Höstbåge swap!

  Det är ju så när man bor ute i obyggden.
 3. Martin B

  Höstbåge swap!

  Jag har också fått flugorna idag, fina. Tack allihopa! Längtar tills jag får provfiska dem. Men någon måste ha blivit utan min fluga, Viva. Den skall vara märkt "M.B Viva". För jag band 9st men fick tillbaka en. Den som saknar den kan säga till så skickar jag den. Det BJUDER jag på då Swapmaster missade att jag skickade med return porto //Martin
 4. Martin B

  MSX!

  Gör CTS även klingorna till Sapphire och Emerald?
 5. Martin B

  Höstbåge swap!

  Nu ligger mina flugor i postlådan. Jag hann inte binda de klart innan de tömde postlådorna så de går iväg imorgon.
 6. Martin B

  Höstbåge swap!

  Nyss hemkommen från Mallorca så jag är inte klar ännu. Men imorgon! Ser att de flesta verkar redan vara klara.
 7. Martin B

  Bulsjöån

  Absolut! Men jag kommer förmodligen inte åka ner till stuga något mer i år. Vatten nivån var väll kanske inte den bästa iår de veckorna som jag var där. Är väldigt sugen på att åka kanot hela Bulsjöån, från östra lägern till nästången. Borde ju vara en lämplig dagsetapp och jag tror att det bara är ett lyft som man måste göra på den sträckan.
 8. Martin B

  Höstbåge swap!

  Själv binder jag på en kamazan streamer krok storlek 10.
 9. Martin B

  Höstbåge swap!

  Hur stora flugor kommer ni att binda? Funderar på om det räcker att skicka mina flugor i två gamla filmrullebehållare. Ja ni vet, stenåldern, då man var tvungen att vänta 2 veckor på att få reda på att man är en usel fotograf.
 10. Martin B

  Bulsjöån

  Nu i sommras gick jag en sväng längs ån, gick uppströmms från Ådala. Ån ser väldigt lovande ut men jag såg inga vak eller andra täcken på Öringar men de finns garanterat där. Frågan är bara hur många och hur stora. Har sommar stuga ca 8km ifrån ån, har många gånger tänkt åka dit och fiska men det har aldrig blivit av.
 11. Martin B

  Höstbåge swap!

  Jag är med. Väljer mönstret Viva.
 12. Martin B

  Kungsleden

  Jag uppfattar det som att du inte är helt säker på att der blir abisko så jag drar av ett annat tips längs kungsleden. Ta avstamp i Hemavan, tror du kan börja med att ta skidliften upp. Gå sedan hemavan-tärnasjön med en avstickare till norra sytertoppen (1768m, något lägre än keb). Tror det är 2,5 mil till tärnasjön så säg 3,5 via sytertoppen. Skall finnas två mindre glaciärer där. Det finns två STF stugor längs sträckan om ni vill ha lite lyx. Söder om kungsledens broar är det kvoterat och bra fiske. Boka korten hos turistbyrån i Tärnaby. Sedan kan ni gå tillbaka till hemavan eller fortsätta till ammarnäs. Om ni fortsätter så finns yttligare två STF stugor och Tjulån. När ni kommer fram till ammarnäs är det bara att konstatera att biljäveln står kvar i hemavan så det är bara att traska tillbaka samma jävla väg! Eller ta en helikopter.
 13. Martin B

  Barrio fly lines

  Jag har en GT90 klass 6 till mitt #6 spö och det kändes bra. Tyckte inte det kändes tungt.
 14. Martin B

  Barrio GT-90 Int

  Min lina tyckte jag inte var klibbig. Är ju en float lina som jag har men det borde ju inte vara någon skillnad. Jag tycker den vänder runt väldigt mjukt och fint jämfört med min förra lina. Är väldigt nöjd med den.
 15. Martin B

  Barrio GT-90 Int

  Jag valde mellan Barrio mallard och GT90. Mallard är ju ännu billigare, 19 pund. Tror den enda linan som jag sett som säljs billigare är dan-tackels andra sortering.
×