Hoppa till innehåll

Mikeyland

Members
 • Antal inlägg

  223
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Mikeyland last won the day on October 29 2014

Mikeyland had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

14 Good

Om Mikeyland

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1985-10-07

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  micke.sal@gmail.com
 • Skype
  -
 • Telefon
  00

Senaste Profil Besökare

1 442 profilvisningar
 1. Trasiga vadare fortfarande.... någon som har varit ute om ni nu lyckats hitta öppet vatten?
 2. Mikeyland

  Bilder Gäddor och Gäddflugfiske

  Tackar ! Hoppas på ett bra år 2015! /M
 3. Mikeyland

  Bilder på Gäddflugor

  Detta är min tredje fluga jag binder och mönstret heter "Dirty Hoe". Min andra fluga jag band var i samma färger och på den tog jag även mitt gäddfluge PB 10,5 kg. Denna fluga fiskar bra i alla vatten jag fiskat i såväl som sjö till skärgården. - Nästan lite läskigt att lämna ut denna hemlighet men nu gör jag det ! Se till att ha en i lådan du med! - har inte nollat en enda tur sen jag gjorde min första Dirty Hoe. /Micke
 4. Mikeyland

  Gäddfiske från flytring?

  Tja och välkommen! Att fiska gädda från flytring är bland det coolaste jag gjort i fiskeväg! Det är inte speciellt krångligt eller svårt heller. - har själv tagit mitt gädd PB på fluga från flytring och det tog mindre än ett år! Det du behöver är ett schysst gäddspö som laddar rätt fort så du kan skjuta ut linan som med fördel har en kort och tung klump. En bra ring är alltid en fördel så du sitter både tryggt och skönt. - guideline drifter använder jag själv men fishcat är oxå bra. Ett par vadare antingen neopren eller andasvadare det är upp till dig själv, neopren är skönt vid kallare årstider. Ett par schyssta simfötter underlättar transporteringen i vattnet. Eventuellt en vattentät bag och påse för mobilen är alltid bra, flytväst är väl ett val man väljer själv oxå. Flugvalet är upp till dig själv, sålänge du kan hantera flugan i luften så finns d ingen begränsning. Skrev ihop detta lite fort och hoppas det hjälper dig lite. /Micke
 5. Mikeyland

  Veckans Fisk v. 44-2014 - Mikael S

  Tackar !
 6. Mikeyland

  Bilder Gäddor och Gäddflugfiske

  Gädda 10450 gram. Längd glömde tyvärr mäta den då jag ville sätta tillbaka den så snart som möjligt men mellan ca 110-115 cm. Fångstplats Stockholms skärgård. Fångade den på en egenbunden fluga från flytring. Fisken högg redan efter 10-15 minuter och var första fisken för dagen. Fick totalt 6 gäddor och strax efter denna fick jag även en gädda på 100+ som vägde ca 6 kg.
 7. Tack boys! Ja det är helt klart en drömfisk!
 8. Fångstrapport från 27 okt. Gädda 10450 gram. Längd glömde tyvärr mäta den då jag ville sätta tillbaka den så snart som möjligt men mellan ca 110-115 cm. Fångstplats Stockholms skärgård. Fångade den på en egenbunden fluga från flytring. Fisken högg redan efter 10-15 minuter och var första fisken för dagen. Fick totalt 6 gäddor och strax efter denna fick jag även en gädda på 100+ som vägde ca 6 kg.
 9. Vilken dag...27 oktober var. Gädda 10450 gram. Längd glömde tyvärr mäta den då jag ville sätta tillbaka den så snart som möjligt men mellan ca 110-115 cm. Fångstplats Stockholms skärgård. Fångade den på en egenbunden fluga från flytring. Fisken högg redan efter 10-15 minuter och var första fisken för dagen. Fick totalt 6 gäddor och strax efter denna fick jag även en gädda på 100+ som vägde ca 6 kg.
 10. Mikeyland

  Veckans Fisk v. 44-2014 - Mikael S

  Veckans fisk rapport. Gädda 10450 gram. Längd glömde tyvärr mäta den då jag ville sätta tillbaka den så snart som möjligt men mellan ca 110-115 cm. Fångstplats Stockholms skärgård. Fångade den på en egenbunden fluga från flytring. Fisken högg redan efter 10-15 minuter och var första fisken för dagen. Fick totalt 6 gäddor och strax efter denna fick jag även en gädda på 100+ som vägde ca 6 kg.
 11. Mikeyland

  Guideline Drifter flytring

  Jag brukar ha det mesta i fickorna och endast fluglådan just i "nätet". Men jag håller med dig det blir riktigt blött om man lägger dit något annat. Men en vattentät "seglarsäck" lr va d heter skulle ju funka... Finns på billiga butiker och är nog samma material som de dyra med "märke"
 12. Mikeyland

  Gäddwire - Vad och varför?

  Ja denna skulle jag aldrig knyta men att smälta ihop den är kanon, otrolig hållbarhet. Alla tafsar krullar sig för eller senare, tycker dock denna funkar bra men kör man med kon så blir den snabbare krullad än utan kon men det gäller ju i princip alla tafsar. /M
 13. Mikeyland

  Gäddwire - Vad och varför?

  Jag kör E-Sox Super Trace 28lb och tycker den funkar bra att tvinna och smälta ihop kör tuber.
 14. Igår var det premiär jag och somebody var ute med ringarna!
 15. Vi snackar via PM då svarade dig precis! För er andra som var intresserad uppdatera tråden om er med ett inlägg vad ni heter, bor, bil? Båt? Flytring? Så vi kommer igång nu när säsongen äntligen är här!
×