Hoppa till innehåll

Bigsalmon

Global Moderator
 • Antal inlägg

  8 275
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  57

Bigsalmon last won the day on February 14

Bigsalmon had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

965 Excellent

1 följare

Om Bigsalmon

 • Placering
  Edgemedarbetare
 • Födelsedag 1962-07-02

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Katrineholm

Senaste Profil Besökare

7 495 profilvisningar
 1. Bigsalmon

  Flugor för fjäll

  Definitivt! De är fossiler.
 2. Bigsalmon

  Flugor för fjäll

  Mugly! Streaking har gått i pension...
 3. Bigsalmon

  Flugor för fjäll

  Mugly Caddis, den enda nattsländeimitation du behöver.
 4. Bigsalmon

  Island 2019, Northern Highlands

  Mitt på ön lite åt det nordvästra hörnet, uppe på höglandet.
 5. Bigsalmon

  Island 2019, Northern Highlands

  Resan börjar och slutar på Keflaviks flygplats. Dit får du ta dig själv på valfritt sätt. Alla transporter mellan Keflavik och fiskeområdet samt alla fiskekort ingår i priset.
 6. Bigsalmon

  Island 2019, Northern Highlands

  Efter ett återbud finns det en plats kvar. Snabba bud...
 7. Bigsalmon

  Ismopuppor

  Skitsnygga! Nu blev jag inspirerad. Det kanske får bli några nytäljda till säsongsstarten...
 8. Bigsalmon

  Attwood spöhållare till båten

  Smart! Skapligt pris också! Jag har dubbelskrov och är tveksam till att borra i skrovet. Hur tätar du skruvhålen? Eller räcker det med spöhållarens skruv för att det ska bli tätt?
 9. Bigsalmon

  Skjorta eller tröja i sommarfjällen?

  Jag tycker du ska läsa tråden från början. Här kan du få många tips. Utvecklingen har gått ifrån den orangea Helly Hansen-tröjan och M59-byxorna du antagligen använder...
 10. Bigsalmon

  Flugfiske på fjällen runt tänndalen

  Området är välbesökt, så chansen att hitta nåt "eget" är tyvärr liten. Jag har fiskat i tjärnarna söder om Helags. Kanonområde! Väldigt fint. Öring och röding. Uppe på Rödfjället ligger sjön Bolagen. Bra med röding och öring. En flytring är nog inte så dumt att ha med (om det är tillåtet). En liten bäck rinner ner i sjön från en annan sjö. In- och utlopp är intressanta ställen. Tännån är fin, men alldeles för välfiskad. Största behållningen när jag var där var en bäver som simmade fram och tillbaka och samlade kvistar.
 11. Bigsalmon

  Simms taimen tricomp skjorta

  Är det bara grå som är intressant? Annars har ju Fishline: https://fishline.se/p/flugfiske/klader/skjortor/simms-taimen-tricomp-shirt-army-green.html
 12. Bigsalmon

  Skjorta eller tröja i sommarfjällen?

  Nu närmar vi oss en ny säsong och återigen är leverantörernas lager fulla med nyheter. Förra sommaren kommer gå till historien som den varmaste i mannaminne. Det var sommaren då jag fiskade med chestpack och bar överkropp på tundran. Det gick helt enkelt inte att ha tröja på sig. Myggen pallade inte med värmen utan höll sig undan under dygnets varmaste timmar. Frågan om tröja eller skjorta blev helt plötsligt en icke-fråga. Hur ser ni på säsongen 2019? Några nya planer för kläder på fisketuren? Jag hittade den här Guideline-skjortan/-jackan på Fishline. Jag tycker att den verkar vara alldeles perfekt att ha över understället under varma dagar. https://fishline.se/p/flugfiske/klader/skjortor/guideline-alta-windshirt-skjorta-clear-blue.html
 13. Bigsalmon

  Dagens foto

  Vart vi åker 2020 är inte klart, men det blir Kharlovka, Litza, Pina eller Rynda. Alla älvarna ligger inom Kharlovka Companys område och jag åker bara till ställen jag vet är bra.
 14. Bigsalmon

  Dagens foto

  Det stämmer! Du som vill hänga med 2020 bör vara ute i god tid. Årets två veckor var fulla redan tidigt i höstas! Hör av er till johan@bigtrout.se.
 15. Bigsalmon

  Vilken drömfisk drömmer ni om?

  Om jag ska tänka helt fritt så är nog en stor, vild, brutal, vacker, stark steelhead i British Colombia min drömfisk just nu. Bara att fiska i den miljön är en dröm och som tur är är den inte ouppnåelig. Jag ska dit!
×