Hoppa till innehåll

meek

Members
 • Antal inlägg

  2 778
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  26

meek last won the day on February 21

meek had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

377 Excellent

Om meek

 • Placering
  Frontline Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Överammer
 • Intressen
  Canneloni, macaroni och lasagne

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

5 903 profilvisningar
 1. Billigt klass 3 spö + lina

  Torrflugelandet 3 drev ju med denna märkeshysteri och körde en Sällskapsresan 1 där deras utrustning kom på villovägar och de blev tvungna att fiska med grejer från 50-talet. (alltid humor med i bilden när Bård Tufta är med) om man skall avslöja slutet så hade dom inga problem alls och drog massor av fisk och då va IM8 klingan outvecklad, glasfiber va väl top of the line?
 2. Billigt klass 3 spö + lina

  det jag länkade till är Medium Fast. synd att #6 9ft inte hade butt då hade jag nog slagit till på en
 3. Billigt klass 3 spö + lina

  har 2 st Guideline Fario #2 och #5. sköna spön men det spö jag testköpte på Ali för ngn hundralapp va lika skönt. korken på Fariot va rent skräp, Kina spöts kork va tipp topp. man undrar lite om Guidelines uttestning av spöt va koncentrerad på att hålla nere tillverkningskostnaden än att göra ett bra spö som håller. Fariot kan knappast varit prov fiskat en halv säsong innan det såldes den som sitter på en uppsjö av fluglinor kan lätt finna fram en skön kombo med ett billigt spö från Kina gjort på IM8, 10, 12 eller vad som nu önskas. reklam är svindyrt och reklambyråer lika så, det är bla sånt man får betala för när man köper premium spön. vilka borde vara så pass bra att ingen reklam behövs utan det går från mun till mun genom lovordande flugfiskare köpte en ny 4K kamera till fisket i veckan. alla som gjorde reviews på nätet hade (så klart) fått kameran tillsänd av tillverkaren för utvärdering. och inget förbehåll att sända tillbaka den men dom va uppriktiga och nämde det och tackade så mycket för kameran. men bara där så är testpersonen lite uppbunden av tillverkaren om den vill få fler "nyheter". det finns flera på detta forum som får produkter gratis så man får ta saker med en nypa salt även här. men en sak är säker... vi betalar hutlöst mycket för våra flugspön och vi gråter hela vägen till banken. men så länge det finns gott om brats inom flugfisket så är allt lugnt.
 4. Billigt klass 3 spö + lina

  och köper du det på Alibaba istället för Aliexpress och beställer 250 st så får du en egen logga på spöt och styckepriset landar på c:a 175:- sen skaffar du en snygg hemsida och dina 5 st förinkörda dupe-konton på forumet skryter upp spöt genom att posta och svara på dina egna inlägg o.s.v detta har funkat förr och borde fungera fortfarande. glöm inte att sätta priset till c:a 3995:- (strategiskt pris). och då är det kampanjpris, med 40% rabatt. kommer sälja som mjukglass i solsken! 2 år senare lägger du ner märket "i brist på tid" och säljer ut alla spön för 1995:- st,, där dina 5 konton intygar att spöt är ett riktigt kap för dessa småpengar. alt. så driver du en flugfiskebutik på nätet och säljer spöt där. OBS! provokativt inlägg som troligtvis kommer raderas av en moderator norrmännen betalar t.ex 35:- för 500 ml vatten på flaska utan att blinka. världen är galen idag!
 5. Billigt klass 3 spö + lina

  skulle tro att detta spö kastar hur okey som helst; bara att finna en lina som känns skön. 400:- inkl PostNord-avgift. billigt reservspö va det du sökte, här har du ett fram tills den dag SIMMS börjar tillverka spön så är ju inte ett premiumspö ngn garanti att man får mer fisk... SVT Plus testade olivoljor, den som vann kostade 8 ggr mindre än den som kom sist, och den på sista platsen dömdes totalt ut. det va Zeta's premiumolja och all tv-reklams kostnad va inbakad i priset
×