_tobbe_

Edgemember+
 • Antal inlägg

  526
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

_tobbe_ last won the day on March 26 2014

_tobbe_ had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

50 Excellent

Om _tobbe_

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Hälsingland

Senaste Profil Besökare

3 897 profilvisningar
 1. Letade fram min loop opti 210 max distance lina och byte plats på lina på några rullar så jag kunde lägga på looplinan på en kompositrulle. Tog fram min gamla ron thompsonrulle och satte den på min #2/3.
 2. Kanonkväll i igge och riktigt roligt att träffa nya och gamla bekanta. Dit ska vi fler gånger.
 3. Ja nu blev man sugen att haka på. Har inte kastat sen i höstas så det här är ett bra tillfälle.
 4. Pysselkväll på altanen. Gjort några gäddriggar men viren tog slut. Sen satte jag dit nya ögon på några köpeflugor jag fått och även snyggat till någon av dom. Blev även ögon på några egenbundna flugor.
 5. Tack för alla svar. Lutar åt att beställa en silikonhåv. Men den jag kollat på verkar bara ha ett djup på 25 cm. Blir det lite grunt tror ni? Vad tror ni om storleken annars på håven när det gäller silikonnät? Med vanligt nät är den storleken bra men vet ju inte med silikon.
 6. Ska köpa ny håv och funderar på om jag ska köpa en med silikonnät. Vad är fördelar och nackdelar med dom? Tycker dom det grund ut. Den här har jag kollat på. Vad tror ni om storleken på den? Fiskar mest harr och öring och sällan fisk över kilot. http://www.fishline.se/fly-sili-net-hav/product_details.php/products_id/4132
 7. Just det du beskrev har jag funderat på att göra. Men blir nog en dubbelåtta till att börja med. Måste bara hitta linan.
 8. Tänke pröva att pyssla ihop en mikroskagitlina och har en nylonskjutlina jag tänkte använda, men hur det bäst att göra öglan till infästningen för klumpen? Misstänker att det kan bli en klumpig övergång.
 9. Då ska jag leta och se om jag har någon lina jag kan använda. Skjutlina i nylon tror jag att jag har för det borde jag väl kunna använda.
 10. Så en klump på ca 6 m som väger 12-14 g borde fungera som en skagit till mitt spö?
 11. Kollar lite på skagit till enhands #4/5 och funderar på hur linorna är uppbyggd. Vad är det för vikt och längd på dessa klumpar? Hittar inte så mycket info om detta.
 12. Vilken storlek är det på flugorna?
 13. Tack för det.
 14. Blev en liten uppdatering på städet idag. Det har alltid varit lite lågt så idag blev det en ny pinne som är 6 cm högre. Sen har jag gjort lättrade skruvar ist för dom jag hade förut.