_tobbe_

Edgemember+
 • Antal inlägg

  579
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

_tobbe_ last won the day on March 26 2014

_tobbe_ had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

63 Excellent

Om _tobbe_

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Hälsingland

Senaste Profil Besökare

4 047 profilvisningar
 1. Färgerna är ljusare på bilden än i verkligheten men håller med om att den inte riktigt stämmer överens med dina färger. Underkroppen på min är mer åt senapsgul i verkligheten. Men skulle bli mörkare. Den stämmer rätt bra med den färgbeskrivning som @Bigsalmon har på sin hemsida. Hade inget material till ben så det blev nylon.
 2. Mina puppor blir så här. Har aldrig fiskat på dom men ska pröva i sommar tänkte jag.
 3. Känns som det är något i korken då fenomenet är endast på 2 ringar. Ser ut som blånad som kan bli på virke men har aldrig sett det på kork.
 4. Var lite svårt att få bra bild på fläckarna. Det som syns mest på denna bild är på ringen ovanför den ljusa. Ska försöka ta bättre kort i möra där det syns bättre. Roligt att se om fläckarna är lika som på @TroutGuys spö. Inget man reklamerar men något men irriterar sig på. Tror det försvinner bara korken blir lite använd och skitig. Men det konstiga är att det kom fram efter korken blev blöt.
 5. På mitt handtag är det inte blod. Det kan jag garantera. Är på 2 ringar av korken. Resten ser bra ut.
 6. Jag har oxå ett nytt loop som har blåaktiga fläckar. Har varit i kontakt med vatten en gång och efter det kom fläckarna.
 7. Upp!
 8. Det blev en liten tur ikväll. Några känningar men fick bara en liten harr. En riktigt fin kväll men väldigt kallt i vattnet.
 9. Jag har tyvärr inte hunnit ut än. Men funderar på en tur efter öring någon kväll. Mycket lågt vatten i älven just nu. Hoppas på lite regn så det inte blir extremt lågt så dom måste stänga.
 10. Öring på gång så ikväll blev det några Mickey finn och några Wolly bugger.
 11. Har haft Vipu #5 i ett par år. Riktigt trevligt spö. Kör mitt mest i sjö men funkar lika bra i mindre och större vattendrag. Jag håller helt med hur @Kossu beskrev spöt. Kanonspö för pengarna.
 12. ...eller ett Q #5?
 13. Jag kör ställbar motionsstav och dörrstopp i gummi.
 14. Dom för pärlorna dom sätter på vissa riggar, vad är det för storlek på dom? Såg att det fanns 5 mm på fishline men tycker det känns stort.
 15. Något för abborren kanske?