Hoppa till innehåll

_tobbe_

Edgemember+
 • Antal inlägg

  675
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

_tobbe_ last won the day on September 5

_tobbe_ had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

95 Excellent

Om _tobbe_

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Hälsingland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  000@000.com
 • Telefon
  0700000000

Senaste Profil Besökare

4 627 profilvisningar
 1. _tobbe_

  Vad gjorde du med din utrustning i dag?

  Ikväll har jag gjort i ordning ett nytt handtag till mitt hilevel dreams. Provmonterade och ska limma det någon kväll i veckan.
 2. _tobbe_

  Dyret!

  Jag har enbart fått harr på mina men det är för öringen jag tänkte pröva att binda. Kör nog några oliv och kanske någon svart. Fler färgförslag som är gångbar?
 3. _tobbe_

  Dyret!

  Tänkte binda några dyret och undrar vilka färger ni har som favorit på denna fluga. Vilken storlek på krok använder ni? Jag föredrar stl 12.
 4. Lofsån tycker jag du ska hoppa över. Inte värt att lägga en resa på. Öringförbud i dom flesta vatten nu och vissa stänger helt så kolla även det.
 5. _tobbe_

  Öring/harrströmmar i Hälsingland

  Inga problem med framkomlighet till ljusnan efter bränderna. Dom fick stopp på branden strax ovanför laforsen. Har varit bra fiske senaste veckan. Skicka PM om ni tänker ta ljusnan så ska ni få tips.
 6. _tobbe_

  Mellanljusnan!

  Info från FVO! P.g.a det låga vattenståndet så tvingas Färila fvo stänga fisket Fr.o.m 23/7 i Ljusnan tills vidare...
 7. _tobbe_

  Mellanljusnan!

  Fin dag vid ljusnan idag. Dåligt fiske för troligtvis har fisken inte gått upp i strömmarna än. Det är bättre längre ner där det är lugnare.
 8. _tobbe_

  Mellanljusnan!

  2 turer har det blivit i år. Båda till hovrahällan södra sidan. En gång i söndags då jag fick ett gäng harr men bara smått. Ikväll blev det en kort sväng. 2 harr men många tappade. Tror jag kom i slutet av en huggperiod. Rätt bra vattenstånd nu för platsen jag var på men lite lägre skulle inte skada.
 9. _tobbe_

  GPS App för smartphones

  En bra app som jag har haft mycket användning för. Men har gått över mer till Backwater maps då den har sökfunktion men verkar gå efter samma kartor. Bra med sökfunktion när man sitter och planerar turer. Lokalsinne laddar kartorna snabbare så är jag ute så är det den jag använder mest.
 10. _tobbe_

  Vad gjorde du med din utrustning i dag?

  Köpte för kul en kinarulle för att se kvalite och det var väl som väntat. Glapp och dålig finish. Men med lite handpåläggning så blev den helt ok faktiskt. Passade på att svarva en ny vev oxå. Misstänker att bromsen är av det sämre slaget men det visar sig till våren om jag ska använda den.
 11. _tobbe_

  jlindengrens gör-det-själv

  Ja en lika men med lexan. Ska kolla om jag hittar den så ska jag knäppa kort.
 12. _tobbe_

  jlindengrens gör-det-själv

  Exakt så gjorde jag för några år sedan och det fungerade bra.
 13. _tobbe_

  Midjevadare

  Jag har haft visions midjevadare sen i våras och är mycket nöjd hittills. Har fiskat i åar och i älv. Vissa ggr har det blivit några km vandring och jag har inte blivit spec rå eller blöt inifrån.
 14. _tobbe_

  Egentillverkad pipa!

  Ja någon nytta ska man väl ha av ogräset.
 15. _tobbe_

  Egentillverkad pipa!

  Efter att funderat på att köpa en pipa så bestämde jag mej för att försöka bygga en själv. Munstycket har jag svarvat av plast till den diameter jag ville ha det och så det får plats ett 6 mm filter och sen slipade jag det så det fick en form jag var nöjd med. Huvudet är av hickory som jag sedan betsat. Ringen har jag svarvat av rostfritt stål. 12 cm lång blev den.
×