Christian1971

Members
 • Antal inlägg

  343
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Christian1971 last won the day on April 4 2015

Christian1971 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

45 Excellent

Om Christian1971

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1971-06-19

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Horsaryd

Senaste Profil Besökare

1 129 profilvisningar
 1. Har hört om liknande fall där fisken lägger sig upponed och försökte somna upp på land, där hade fisken fått fel syretillsättning under transport.
 2. http://www.barrabes.se Rea på Patagonia.
 3. Går inte att sända PM. Har tippar int/s1, s2/s3 samt en s4/s5 i #8/9 men säljs endast ihop med intermediat belly. Nyskick och oklippt. 420kr inkl frakt. är det intressant?
 4. På din fråga. Ja! 11'6" går bra att kasta tvåhand med. Längden är för mig viktig när jag fiskar där det är trångt, mycket vegetation, överhängande träd osv. Så vilket du ska välja beror nog på vart du ska fiska.
 5. För det första så ska du inte skämmas för att ställa frågor i forum, det är därför forum finns...För att få svar på sina frågor. Switch, för "mig"....Vilket är viktigt att påpeka är ett enhandsspö med en längre butt som du kan använda till tvåhandsfattning när du vill. Switch, byta från enhands till tvåhands. Svårare än så är det nog inte. Korta tvåhandspö har funnits länge och det är endast ordet switch som tillkommit de senaste åren. Ett 12.5 fots spö är för mig svårt att se som ett överhandsspö utan jag har 9' till 11' till överhandskast och på dessa en längre butt som används när jag kör underhandskast och jag behöver mer tryck i kasten. Om du har ont om plats så spelar längden på spöt stor roll, gå hellre på ett kortare spö än ett längre.
 6. http://www.tradera.com/item/342908/257646087/fiskelada-lada-for-sma-fiske-prylar Denna är perfekt för ändamålet.
 7. Finns det intresse för LTS Short Speedline F/H/I (gula). 39g. Som ny. Öglor i båda ändar. 270kr
 8. Jag använder en gammal sjunklina som ögla till spetsen och en flytande runningline mot rullsidan. Vill man så kan man köra lite bindtråd som extra förstärkning.
 9. Funkar att använda värmepistol. Jag brukar proverna med fiskevågen upp mot 8-9kg så de håller.
 10. Hej Mikael Olovsson! Kan du vara vänlig att Swisha pengarna du är skyldig mig, plus frakt så sänder jag tillbaka linan du skickat fel.

 11. Tjena Mattias. Har du testat? Kör du tvätten för hand eller i maskin?
 12. Hej! Märkte under fisketuren att jackan suger åt sig fukt. Finns det bra impregneringsspray? Mottager gärna tips! Väl mött Christian
 13. Farlows besökte jag för något år sedan. Ser ut som en traditionell sportfiskebutik men de hade lite äldre kuriosa från Hardy som var trevlig att kika på.
 14. Inget fel hos mig. Förutom nyhetsvärdet på deras nyheter
 15. Många anser att Danielssons ser för "vanliga" ut och väljer kanske bort dem av den anledningen. Jag tycker med att det inte hugger till i hjärtat när man ser dem men däremot när man känner på dem och fiskar med dem. Kvalitén har inte jag funnit på någon annan rulle jag hittills känt på. Att det sedan är halva priset gör inte mig något. Original rullarna samt control (gen 1) gillar jag utseendet på. Saknar: en Danielsson i klassiskt utförande.