Hoppa till innehåll

Christian1971

Members
 • Antal inlägg

  407
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Christian1971 last won the day on April 4 2015

Christian1971 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

56 Excellent

Om Christian1971

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1971-06-19

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Horsaryd
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christiansvensson123@hotmail.com
 • Telefon
  0733320285

Senaste Profil Besökare

1 407 profilvisningar
 1. Linkorg

  https://www.ems-flyshop.se/products/linkorg/ Har inte testat så jag kan inte komma med någon som helst info men billig är den. Kanske någon som kan komma med en recension?
 2. Budget laxutrustning önskas

  http://www.sporting.se/23489-redington-dually#
 3. Blåst, eller..................

  Jag anser inte du gjort något fel med att gå ut med denna info. OM det skulle vara så att det hänt något så förmodar jag att personen får upprättelse här, genom att du skriver ut vad som hänt eller att allt är OK. OM det är en bedragare så är det bra att infon kommer ut snabbt så inte fler blir lurade. Ett tips är att se om personen har Facebook och där försöka få kontakt. Har själv blivit lurad av Kaitum ( Mikael Olovsson) här på forumet så det finns clowner överallt. Lycka till.
 4. Klassisk Flugrulle

  Har en Kina no name med klassisk utseende. Har inga bilder just nu men kan fixa. Ville höra först om de är intressant eller om du söker en äldre rulle? Rullen är nog aldrig använd men gängorna på sidoskruven var dåliga så den fick jag limma. Säljer den för 300kr
 5. Hjälp att identifiera lina, tvåfärgad, klass 6

  Lägg ut en bild så är det lättare att identifiera.
 6. Renovera loop g3 rulle

  Hej! Kan tyvärr inte hjälpa dig med varken reservdelar eller tips men kan inte Loop göra en service på rullen?
 7. Spötub till en splitcane 7ft

  Ska du bara ha en vanlig tub, så är du i Karlshamn så åk upp till Abu shopen i Svängsta, de säljer diverse tuber. Brukar kosta ett par tre hundra.
 8. Spötub till en splitcane 7ft

  Vill ha en som passar till splitcane så finns dem här. http://byskeskomakeri.se/flugfiske/spotuber/
 9. Välja klass på spö. 6 eller 7 ?

  Jag hade valt en 9 fots 6:a till streamers för regnbågsfiske och kust. Sedan valt att köpa ett spö i högre klass (8 lr 9)till gädda. Jag gillar tunga linor till stora flugor. Jag behöver inget särskilt spö för gädda utan mer ett slit o släng spö/rulle och dessa går att finna billigt...tror min gäddutrustning som jag använder nu inte kostar mer än strax över tusenlappen...komplett. Personligen tycker jag inte att det är så stor skillnad mellan en 6:a och en 7:a, större skillnad mellan 7 och 8.
 10. Erat absoluta favoritspö

  Loop Gass 11'6"#9-10.
 11. Reatråden - Billigt just nu!

  Ytterliggare ett tips på väst finns här. http://www.fiskeshopen.com/produkt/Simms-Mesh-Vest
 12. Scandinavian fly lines?

  Jag kör med deras tafsar till mycket av mitt fiske och tycker de fungerar lika bra som något annat. Deras salmon skjutlina höll inte länge för mig, knappt en säsong innan den krackelerade. Men de kan ha bytt den för den jag hade var inte taperad mot öglan. Har hört gott om deras multitiplina.
 13. Bilder på eran switch utrustning..

  Ett LPXE 11' #8-9 med med en GL A-1 light salmon rulle. Trevligt spö men något tungt till enhands enligt mig. Ett blueline 10' #6 ombyggt härom veckan till switch. Har ej testat det vid vatten ännu. Kommer att fiskas med en ddc connect på 16g. Ett Arjon splitcane 10' #7-8 skall monteras på switch handtag i det närmsta.
 14. Väst versus pack

  Jag saknar en slingbag i skinn/läder typ den på bilden i länken, fast gjord till fiske med fiskorthållare och någon pin on reel. Men nu börjar vi gå ifrån ämnet Vision mega är bra om man ska ha med massor med flugaskar och inte trivs med att ha dem i en ryggsäck. + Plus att du får med massor av annat. Vision mycket bra har jag också använt en del vid vadning och den är bra den med. Men vill du ha bästa tipset så kör på Meek lr Jonas tips...en ryggsäck lr en sling. Man får plats med allt och har man som jag, dålig rygg så är ryggsäck skönast att bära med sig. Också lättare att välja storlek, beroende på hur mycket man ska ha med sig vid köp av ryggsäck. Brand-Genuine-Leather-Casual-Sling-Bag-Men-s-Chest-Pack-Crossbody-Shoulder-Bag-Messenger-Bags-For.jpg_640x640.jpg_.webp
 15. Väst versus pack

  Jag har Vision Mega Bra. Hyffsat bra kvalité. Man får plats med allt o lite till. Det jag tycker som är negativt är att "framfacken" är stora så den blir framtung, så jag gick tillbaka till vanlig väst. Väl mött
×