Christian1971

Members
 • Antal inlägg

  332
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Christian1971 last won the day on April 4 2015

Christian1971 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

44 Excellent

Om Christian1971

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1971-06-19

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Horsaryd

Senaste Profil Besökare

1 049 profilvisningar
 1. Hej Mikael Olovsson! Kan du vara vänlig att Swisha pengarna du är skyldig mig, plus frakt så sänder jag tillbaka linan du skickat fel.

 2. Tjena Mattias. Har du testat? Kör du tvätten för hand eller i maskin?
 3. Hej! Märkte under fisketuren att jackan suger åt sig fukt. Finns det bra impregneringsspray? Mottager gärna tips! Väl mött Christian
 4. Tack för en god affär.
 5. Tjena! LTS Short Speedline F/H/I är denna kapad? Vilken längd ligger den på? Väl mött
 6. Farlows besökte jag för något år sedan. Ser ut som en traditionell sportfiskebutik men de hade lite äldre kuriosa från Hardy som var trevlig att kika på.
 7. Inget fel hos mig. Förutom nyhetsvärdet på deras nyheter
 8. Många anser att Danielssons ser för "vanliga" ut och väljer kanske bort dem av den anledningen. Jag tycker med att det inte hugger till i hjärtat när man ser dem men däremot när man känner på dem och fiskar med dem. Kvalitén har inte jag funnit på någon annan rulle jag hittills känt på. Att det sedan är halva priset gör inte mig något. Original rullarna samt control (gen 1) gillar jag utseendet på. Saknar: en Danielsson i klassiskt utförande.
 9. http://www.blt.se/karlshamn/soptippsvatten-leds-ut-i-morrumsan/?share=eyJkYXRhIjp7InVybCI6Imh0dHA6XC9cL3d3dy5ibHQuc2VcL2thcmxzaGFtblwvc29wdGlwcHN2YXR0ZW4tbGVkcy11dC1pLW1vcnJ1bXNhblwvIiwidHRsIjoiMTQ4NzUwNzM2OCIsInVzZXJfaWQiOiI1NDczNTJlYjFhMzVjZTRiMjQwMjFmYzUifSwic2lnbmF0dXJlIjoiT3JxMTl6VG9zM0tER3AySEpRMkREZ0dmbUlcL0Z0d09PQStGWmF2bXRXZ0E9In0%3D Hur tänkte de nu då? Det kostar pengar att gräva ner en ledning till reningsverket. Kommunpolitiker kunde kanske använda pengarna de får av ryssen för hyran av rören. Undrar om det är lite svågerpolitik inblandad?
 10. Jo precis! Det var en HD (strl 4) jag hade och den var/är väldigt lätt så jag ser inte behovet av att tillverka en strl 4 som inte är full frame? Visst kan man vilja ha en extrem lätt rulle på lätta klasser och många jagar kanske gram men på tyngre klasser så spelar inte några gram så stor roll. Sitter jag med rätt info så skilljer det knappt 5gr mellan Guru 4 och Guru HD 4.
 11. Fin och jämn broms men för liten o "krånglig" bromsratt på min Guru så den såldes till förmån för en Danielsson. Sedan förstår inte jag vitsen med att inte helt gå över till full-cage rullhus?
 12. Du har säkert helt rätt. Vad jag undrar är vilket switchspö menar Rio man ska ha 34gr på? Varför finns den i dessa vikter.
 13. Har ett äldre lpxe 11' #8-9 och använder vikter 24-27gr till fisket men jag fiskar aldrig överhandskast utan endast underhandhandskast. Har inte känt på de nya Lpxe men för mig hade den vikten nog varit tungt till kustfisket. Men kika här så rekommenderar Rio samma lina du fått. Upplever du det tungt så är det nog byte som gäller. http://www.rioproducts.com/learn/spey-line-recs
 14. Om du är sugen på ett stinger så är reas de ut på Fiskeshopen. http://www.fiskeshopen.com/produkt/Stinger-Glx-3-delade-
 15. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/experter-pa-lax-samlade-i-morrum