Christian1971

Members
 • Antal inlägg

  323
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Christian1971 last won the day on April 4 2015

Christian1971 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

44 Excellent

Om Christian1971

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1971-06-19

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Horsaryd

Senaste Profil Besökare

966 profilvisningar
 1. Har det inte sista tiden på Edge börjat dyka upp lite för många "för" bra erbjudande ?
 2. Många anser att Danielssons ser för "vanliga" ut och väljer kanske bort dem av den anledningen. Jag tycker med att det inte hugger till i hjärtat när man ser dem men däremot när man känner på dem och fiskar med dem. Kvalitén har inte jag funnit på någon annan rulle jag hittills känt på. Att det sedan är halva priset gör inte mig något. Original rullarna samt control (gen 1) gillar jag utseendet på. Saknar: en Danielsson i klassiskt utförande.
 3. http://www.blt.se/karlshamn/soptippsvatten-leds-ut-i-morrumsan/?share=eyJkYXRhIjp7InVybCI6Imh0dHA6XC9cL3d3dy5ibHQuc2VcL2thcmxzaGFtblwvc29wdGlwcHN2YXR0ZW4tbGVkcy11dC1pLW1vcnJ1bXNhblwvIiwidHRsIjoiMTQ4NzUwNzM2OCIsInVzZXJfaWQiOiI1NDczNTJlYjFhMzVjZTRiMjQwMjFmYzUifSwic2lnbmF0dXJlIjoiT3JxMTl6VG9zM0tER3AySEpRMkREZ0dmbUlcL0Z0d09PQStGWmF2bXRXZ0E9In0%3D Hur tänkte de nu då? Det kostar pengar att gräva ner en ledning till reningsverket. Kommunpolitiker kunde kanske använda pengarna de får av ryssen för hyran av rören. Undrar om det är lite svågerpolitik inblandad?
 4. Jo precis! Det var en HD (strl 4) jag hade och den var/är väldigt lätt så jag ser inte behovet av att tillverka en strl 4 som inte är full frame? Visst kan man vilja ha en extrem lätt rulle på lätta klasser och många jagar kanske gram men på tyngre klasser så spelar inte några gram så stor roll. Sitter jag med rätt info så skilljer det knappt 5gr mellan Guru 4 och Guru HD 4.
 5. Fin och jämn broms men för liten o "krånglig" bromsratt på min Guru så den såldes till förmån för en Danielsson. Sedan förstår inte jag vitsen med att inte helt gå över till full-cage rullhus?
 6. Du har säkert helt rätt. Vad jag undrar är vilket switchspö menar Rio man ska ha 34gr på? Varför finns den i dessa vikter.
 7. Har ett äldre lpxe 11' #8-9 och använder vikter 24-27gr till fisket men jag fiskar aldrig överhandskast utan endast underhandhandskast. Har inte känt på de nya Lpxe men för mig hade den vikten nog varit tungt till kustfisket. Men kika här så rekommenderar Rio samma lina du fått. Upplever du det tungt så är det nog byte som gäller. http://www.rioproducts.com/learn/spey-line-recs
 8. Om du är sugen på ett stinger så är reas de ut på Fiskeshopen. http://www.fiskeshopen.com/produkt/Stinger-Glx-3-delade-
 9. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/experter-pa-lax-samlade-i-morrum
 10. http://24blekinge.se/2017/01/23/darfor-dor-laxen-i-lanet/ I dagens tidning.
 11. Snygg kombo och fin bild. Vart är den tagen?
 12. http://www.guideline.no/LRL-DC.d2Y-18UlNO38pBp7q5B8Nxh0xE2N13PYpwtzI5y.ips?template=sweWebshop Denna har jag varit nöjd med. Har använt den blå. Har flera olika från Scierra, loop, rio vision mm. Alla funkar. Enligt mig så är det inte så stor skillnad på de coatade. Köpte en från Scandinavian flyline men den höll inte länge. Jag köper oftast så grov som möjligt till tvåhands fisket. Väl mött
 13. Har 2w:n försvunnit ur sortimentet? Söker ingen (just nu) endast nyfiken.
 14. Jag är ny på laxfiske så när jag började för något år sedan så köpte jag alla flugor jag såg. Har väl kommit på att man, iallafall jag, använder max 10 flugor på en säsong och de flesta ser likadana ut Har fiskat fluga sen barnsben men inte hållt på med tvåhands, så i år ska jag försöka fiska mer och kasta mindre om ni förstår vad jag menar. Har svårt att inte alltid försöka komma över till andra sidan ån. För mig är laxfiske avkoppling och flugan behöver inte alltid vara i vattnet för att jag ska vara nöjd.
 15. http://www.tullverket.se/innehallao/i/internethandel/internethandelbestallavarorfranettannatland.4.3a7ecf261459ea29e006dc.html#BestallavarorfranlandutanforEU