Hoppa till innehåll

Tiger

Members
 • Antal inlägg

  968
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  4

Tiger last won the day on August 22 2017

Tiger had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

86 Excellent

Om Tiger

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1985-09-29

Information

 • Bostadsort
  Götlaborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  tigermarcus@hotmail.com
 • Telefon
  0704716675

Senaste Profil Besökare

2 378 profilvisningar
 1. Tiger

  Vilken drömfisk drömmer ni om?

  Får hoppas att de får ordning på gullspångsälven. Främst för vildlaxens skull såklart, men ser ju rätt mörkt ut. Fast 5 kg ska väl även klarälvslaxen orka upp i?
 2. Tiger

  Vilken drömfisk drömmer ni om?

  Vätterlax över 5 pannor. En fullt realistisk dröm, har varit nära några gånger men ändå rätt skönt o kunna fortsätta o jaga drömmen.
 3. Tiger

  Must-have flugor och storlekar

  Pattegrisen orignal i 6ans storlek. Orkar du inte binda kör en STF räka i tan med fl-orange ögon, funkar ofta lika bra. Kopparbassen. Funkar i stort o smått. Valfri fiskimitation. Surf-candy varianter är bra men brukar köpa en clouser minnow i grått o vitt från flugor.se när jag inte orkar binda candys själv. Skulle aldrig åka på torrflugefiske utan en sömmepuppa i stl 16.
 4. Tiger

  Val av sjunklina?

  Forty plus har jag också i S5 för djupbrantfiske. Kort klump o flytande runningline gör det lätt att kasta långt när det är medvind eller lite vind så då kan jag köpa att det är mer drag i den. Beror såklart på hur man är som kastare men bemästrar man/gillar att "bära mycket lina" utanför spötoppen o hellre gör ett bakkast extra eller två så kommer du komma längre med sixth sense när du fiskar mot vinden. Längden som går att "skjuta" i sista framkastet är kraftigt vindberoende. Forty plus linan ska du helst skjuta så fort du har 10m utanför toppöglan, sixth sense går att bära 20m+ i bakkastet utan problem.
 5. Tiger

  Val av sjunklina?

  Airflo Sisth sense sjunk 3. klass 7/8 för klass 7 tex. Sitter på spöt 90% av kustpassen senaste fyra åren. Oslagbar lina som skär motvinden som smör o lätt att bära långa kasst i motvind då den har en lång klump. Går att fiska hyfsat grunt med lite snabbare hemtagningen, flugan fiskar 1-2 meter ner med lite mer medelmåttig hemtagning vilket ofta är till en fördel.
 6. Ser gött ut, var hade du flugan när det högg. Sjunklina eller ytligt? Såg du nån aktivitet i finvädret? Hur långt ut från klippan? I bästa fall kommer jag ut på ett pass på söndag.
 7. Tiger

  Havsöring GBg:s området

  Tycker honorna brukar bli tunnare från augusti. Som om de pausar käkandet o omvandlar reserverna till romsäck istället?
 8. Tiger

  Vätterharr 2018

  Nån som städat och gjort snyggt(kommunen?), antagligen för att man ska se vattnet från gångbanan. Tragiskt med sån okunskap.
 9. Tiger

  Vätterharr 2018

  Häftigt att det är under tio grader! Östra sidan bjuder på badtemp 21-23 varje dag. Får väl se om det blir kallt med NO vind imorgon.
 10. Tiger

  Onödigaste flugfiskeprylen ni köpt

  whip finisher...
 11. Tiger

  Rengöring och linespeed

  En skvätt såpa i en hink med ljummet vatten, microfiberduk tycker jag funkar för o tvätta innan man har på smörjet.
 12. Tiger

  Rengöring och linespeed

  Tiemco till sjunklina o Loon till flyt.
 13. Tiger

  Linkorg på kusten?

  Ja de har blivit ett gissel. Ser ut som en björn tuggat på mina vadardojor efter ha vadat på ett ställe där det varit rikligt med skal. Kör för övrigt en korg från lineklurv.dk som jag haft i fyra år. Den är rymlig o sitter perfekt på vänsterhöften. Vänder bilen om jag glömt den hemma...
 14. Tiger

  Havsöring GBg:s området

  En lätt dagstur fisket blir ju iaf lite mer förutsägbart när det finns mat överallt. Rätt ställe rätt ström osv.
×